Ehh szkoda Ale z drugiej strony LFC jest teraz na fali, a Chelsea ma lekki kryzys... Co prawda wygrywają mecze, ale małą przewagą...
Tak czy siak wolałbym Barce lub Bayern...
Isladelos Alcatraces napisał(a)
Ehh szkoda Ale z drugiej strony LFC jest teraz na fali, a Chelsea ma lekki kryzys... Co prawda wygrywają mecze, ale małą przewagą...
^Zaborca63^ napisał(a)
Isladelos Alcatraces napisał(a)
Myślę, że LFC nie trafił najgorzej, Barca byłaby trudniejszym rywalem niż Chelsea, natomiast Bayern zawsze nieprzewidywalny, więc dobrze się w miare wam trafiło .
AVE MUFC !
No to Gitara teraz Tylko Eto i będzie paka na LM i PL
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez bastek2 ().
Kar(L)ik napisał(a)
szok. 1-3 w plecy u siebie przewidywałem max.1 bramkeczke i to dla gospodarzy a tu zonk. ciężko będzie im wygrać w Londynie 2-bramkami.
bERN napisał(a)
LFC 1 - 3 Chelsea
2x Ivanovic, Drogba.
No to teraz LFC będzie miał baaardzo ciężko.
^Zaborca63^ napisał(a)
Kar(L)ik napisał(a)
szok. 1-3 w plecy u siebie przewidywałem max.1 bramkeczke i to dla gospodarzy a tu zonk. ciężko będzie im wygrać w Londynie 2-bramkami.
chciałeś powiedzieć trzema
w przypadku wygranej 2-0 dla Liverpoolu w Londynie awansuje Chelsea, muszą wygrać conajmniej 3-0 . Pamiętaj, że liczą się bramki na wyjeździe.
Kar(L)ik napisał(a)
^Zaborca63^ napisał(a)
Kar(L)ik napisał(a)
chciałeś powiedzieć trzema
w przypadku wygranej 2-0 dla Liverpoolu w Londynie awansuje Chelsea, muszą wygrać conajmniej 3-0 . Pamiętaj, że liczą się bramki na wyjeździe.
a jak będzie 2-4