Graveir napisał(a):
Tak na dobrą sprawę pkt 7 i 14 traktują o tym samym ;x
[center]4w5
~ 319 ~[/center]
~ 319 ~[/center]
Graveir napisał(a):
Tak na dobrą sprawę pkt 7 i 14 traktują o tym samym ;x
Już nie ma 300 wątków2. Nudzi mi się, Spamujmy
Nie zdziw się gdy zostaniesz obrzucony obelgami zaraz po założeniu tego tematu. Zobacz, w spamie jest prawie 300 tematów. Nie potrzebny nam 301 i to jeszcze bezsensowny
Statystyki:99 Wątki - 609 298 Posty (średnio 426,08 Postów dziennie)
Znaczy się wolisz, żeby było dużo ale mało merytorycznie? A to spoko, już się nie czepiam.Dziecko We Mgle napisał(a):
Grav, tu chodzi o objętość lektury, żeby wyglądała na duża ;p
gugugugugu ;oSelene napisał(a):
i bedzie jeszcze nudniej ;o.
Graveir napisał(a):
Oj tam. A Ty ssiesz, połykasz, oblizujesz się i wołasz o jeszcze. O.
I monotematyczny jesteśPsychopath napisał(a):
Nie zapomnij, że jeszcze gwałcę i zabijam :Ziew:Graveir napisał(a):
Oj tam. A Ty ssiesz, połykasz, oblizujesz się i wołasz o jeszcze. O.
Cześć, jestem Adam, rury spawam, mam 7 lat i lubię rysować. w przyszłosci chciałbym zostać Listonoszem, albo lepiej Księdzem, jak tatuś.Dziecko We Mgle napisał(a):
Witaj nowy cziterze...userze
Ten temat ma na celu przestrogę/upomnienie/nawracanie/palowanie biednych owieczek zagubionych w świecie spamu. Zapewne korci Cię, nowy użytkowniku, użycie przycisku . Zanim go naciśniesz przeczytaj poniższy tekst, oraz nasz dekalog FAQ
Oto lista tematów które są uznane przez spamerów za totalnie debilne, trollistyczyne, dziecinne lub po prostu niedorobione.
1. Halo! Jestem Nowy!
Temat typu "Cześć, jestem Adam, rury spawam, mam 7 lat i lubię rysować. w przyszłosci chciałbym zostać Listonoszem, albo lepiej Księdzem, jak tatuś"[By Melon] jest totalnie nie na miejscu. Dlaczego - otóż mamy taki poddział w spamie PU w którym umieszczamy tego typu tematy, pisząc w tytule np. swój nick. Uwaga - w tym poddziale każdy może założyć tylko jeden temat. Wulgaryzmów używamy w realnym świecie wyrywając na nie napalone 12tki, rzucając nimi pod swoją remizą lub w sąsiedniej gminie. Laski na to lecą. Nie zapomnijmy o naklejkach mocy na bortę naszej furmanki która da nam większy skręt i odmłodzi ją o 20 lat... Nie martw się, będzie on zauważalny tak samo jakby był założony "na środku spamu"