Op-Game Plugin v.1.0 - prosta wtyczka dla najnowszych przeglądarek Opera (testowano na Opera 9.62). Zaakceptowana przez GA na polskim Ogame.
Sat, Nov 22 2008 00:50 - Various
wtyczka ta nie może zostać uznana za oficjalną dla całego ogame ( inne kraje) , jednak na OGame.PL - w związku z tym, że po wprowadzeniu poprawek, nie zauważamy w niej niezgodności z OWU i ZG może być udostępniana i używana.
Stosunkowo późno zabrałem się do jej stworzenia, jest jeszcze kilka ważnych rzeczy które bym dodał w następnej wersji lecz z powodu zbliżającej się zmiany silnika gry nie wiem czy wtyczka będzie dalej rozwijana.
Możliwości:
[+] czasy powrotu flot w Podglądzie
[+] czas trwania (odcinek), czas przylotu, czas powrotu podczas wysyłania floty
[+] usuniety bug występujący w najnowszych Operach związany z wysyłaniem floty bezpośrednio z galaktyki (np. szpieguj, bez wtyczki na nowych Operach nie widać informacji o wysłanych flotach na dole)
[+] wtyczka jest dokładna co do sekundy z czasem serwera!
Screeny:
Instalacja:
Pobieramy wtyczkę i rozpakowujemy do nowo stworzonego katalogu na dysku.
W Operze zaznaczamy:
Z góry dziękuję za konstruktywne opinie.
Pozdrawiam
ams
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez ams ().

dostępny tylko na Operę która nie zachęca mnie jakoś do użytkowania ... może doczekamy się wtyczki na FireFox'a
powiem ci tak chłopie jestes wielki dzieki ci za ten plugin na pewno ulatwi on zycie wielu graczą 

tylko mam jedno pytanko co oznaczaja te liczby nad reklamą "OGame szuka komandorów.." na poczatku myslalem ze to czas czy coś ale jest troche inny a jak klikam podgląd co sek to ono się zmienia co sek. To jakiś czasowstrzymywacz?