Fajny koleś napisał(a)
Dlaczego nie nosisz sygny którą zrobił ci kysio?
A kto powiedział, że chciałem sygnę na to forum?
PS. To pytanie mogłeś mi zadać na PW.
Fajny koleś napisał(a)
Dlaczego nie nosisz sygny którą zrobił ci kysio?
gnojek pl napisał(a)
Ile ostrzeżeń lub upomnień dajesz na dzień??
Virrus3000 napisał(a)
Czemu Twoja ranga to " Pan zielony " Prosze o inną odpowiedź niż " Bo gwiazdki moderatora są zielone matole " czy coś w tym stylu
gnojek pl napisał(a)
Virrus3000 napisał(a)
Czemu Twoja ranga to " Pan zielony " Prosze o inną odpowiedź niż " Bo gwiazdki moderatora są zielone matole " czy coś w tym stylu
A co jeżeli taka odpowiedź jest prawdziwa?? Będzie milczał??
Kiedyś był biały, ale zzieleniał.
Czy uprawiasz jakiś sport?? Na przykład szachy??
Virrus3000 napisał(a)
gnojek pl napisał(a)
Virrus3000 napisał(a)
A co jeżeli taka odpowiedź jest prawdziwa?? Będzie milczał??
Kiedyś był biały, ale zzieleniał.
Czy uprawiasz jakiś sport?? Na przykład szachy??
Virrus3000 napisał(a)
Gnojek ... Prześladujesz mnie, jeśli taka odpowiedź jest prawdziwa to Pan Klipa coś wykmini nowego za karę, że nie chciał odpowiedzieć na pytanie ze słoniem i jeżykiem
SpamerKlipa napisał(a)
Virrus3000 napisał(a)
SpamerKlipa napisał(a)
Jak sobie radzisz z konkurencją / pomocą w PP i PK kto jest "guru" oprucz Smoda oczywiście
Virrus3000 napisał(a)
SpamerKlipa napisał(a)
Jak sobie radzisz z konkurencją / pomocą w PP i PK kto jest "guru" oprucz Smoda oczywiście
gnojek pl napisał(a)
Virrus3000 napisał(a)
SpamerKlipa napisał(a)
Jego pałka.
No może kłódka.
Klipa napisał(a)
gnojek pl napisał(a)
Virrus3000 napisał(a)
SpamerKlipa napisał(a)
Jego pałka.
No może kłódka.
?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Virrus_Uni21 ().
Virrus3000 napisał(a)
Niemy i Que... coś tam no te 2 nowe mody tylko się ścigają kto pierwszy zamknie temat zresztą jak każdy nowy modek, widze że Tobie przeszło już
Edit: czemu nie dajecie upomnień za łamanie "Nowych pięknych zasad Podforum pp i pk " ?
Klipa Wyskrobał
Poza tym dostałem nowy dział - Bugi i Problemy i... mam 2 razy więcej roboty... i 2 razy więcej satysfakcji
Tu też
EDIT: Bo za dużo by było upomnień . W końcu po to jest ten dział, aby ludzie się pytali, dlatego jeśli widzę kogoś, kto ma 28 postów i łamie zasady podforum, to nawet nic nie piszę . Jeśli ma 700 postów, to już zależy
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Virrus_Uni21 ().
Virrus3000 napisał(a)
Klipa Wyskrobał
Poza tym dostałem nowy dział - Bugi i Problemy i... mam 2 razy więcej roboty... i 2 razy więcej satysfakcji
Tu też
EDIT: Bo za dużo by było upomnień . W końcu po to jest ten dział, aby ludzie się pytali, dlatego jeśli widzę kogoś, kto ma 28 postów i łamie zasady podforum, to nawet nic nie piszę . Jeśli ma 700 postów, to już zależy
Chłopaki przenosimy się spamować do bugów i problemów
Ale mnie chodzi o to, że jak ktoś mówi chamsko " FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" albo coś w tym stylu to wszyscy siedzą cicho, ja sie ostatnio zaczołem przyczepiać i dawac linki do regulaminu, za mną paru spamerów ale to wszystko
Klipa napisał(a)
Virrus3000 napisał(a)
Klipa Wyskrobał
Tu też
Chłopaki przenosimy się spamować do bugów i problemów
Ale mnie chodzi o to, że jak ktoś mówi chamsko " FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" albo coś w tym stylu to wszyscy siedzą cicho, ja sie ostatnio zaczołem przyczepiać i dawac linki do regulaminu, za mną paru spamerów ale to wszystko
Jeśli widzę, że już ktoś zwrócił na to uwagę, to ja nie zwracam już uwagi . Jednak realia są takie, że to ty także możesz dostać upomnienie za niestosowanie się do zasad . Piszesz offtop, a przecież możesz to napisać na PW. Ale oczywiście na to także nie zwracam uwagi
gnojek pl napisał(a)
Ile maili z opcjią "zgłoś" =dostajesz dziennie??
Virrus3000 napisał(a)
nie piszę offtopów dopisuję w tzw. "PS" jeśli odpowiadam w danym temacie, jeśli nie - milczę a tak w ogóle to o co chodzi z tym "zgłoś"
KlipaWyskrobał
Przy pażdym poście masz ikonkę "zgłoś". Klikając to możesz zgłosić nieregulaminowy post/temat do moderatora.
Virrus3000 napisał(a)
KlipaWyskrobał
Przy pażdym poście masz ikonkę "zgłoś". Klikając to możesz zgłosić nieregulaminowy post/temat do moderatora.
A Piet-Tia napisał, że jeśli nikt nie potrafi pomóc to kto mnie kłamie ..
Pytanko: Jakiego spamera forum lubisz najbardziej i czemu to właśnie Ja i Gnojek
Virrus3000 napisał(a)
No niiee ale nam posłodziłeś teraz
1. Jeździsz na zjadzdy w kraku?
2. jeśli tak to kiedy będzie następny i przyjedziesz
3. jeśli nie to kiedy przyjedziesz
4.skoro tak nas "lubisz" to darujesz mały spamik tu i ówdzie ?
Klipa napisał(a)
Virrus3000 napisał(a)
1. Nie
2. j/w
3. W wakacje
4. Nie ma mowy . To był tzw. "dżołk" - wszystkich traktuje równo.
Virrus3000 napisał(a)
Klipa napisał(a)
Virrus3000 napisał(a)
1. Nie
2. j/w
3. W wakacje
4. Nie ma mowy . To był tzw. "dżołk" - wszystkich traktuje równo.
chce Ci sie :P?
1) Świętokrzyskie -> Opatów - 17km od Ostrowca Św. i 60km od Kielc
Virrus_Uni21 napisał(a)
Na początku napisałeś
I dlatego mogło by Ci się nie chcieć, że np. daleko chyba że przejadzem lub u rodzinki to luzik jak byś jechał to napisz na forum kiedy i gdzie to jest
Klipa napisał(a)
Virrus_Uni21 napisał(a)
Na początku napisałeś
I dlatego mogło by Ci się nie chcieć, że np. daleko chyba że przejadzem lub u rodzinki to luzik jak byś jechał to napisz na forum kiedy i gdzie to jest
No rzeczywiście - są wakacje, a mi się nie chce
Manieklol007 napisał(a)
Urlop masz czy co bo Cię teraz wogule nie widze!
Virrus_Uni21 napisał(a)
Klipa napisał(a)
Virrus_Uni21 napisał(a)
Na początku napisałeś
No rzeczywiście - są wakacje, a mi się nie chce
Hahaha wiedziałem .. no ale czemu miałoby Ci się nie chcieć Panie zielony