Czemu się pani nie pochwaliła własnym tematem?
Czemu Wrocław a nie Warszawa?
Lubisz Warszawę?
Czemu Wrocław a nie Warszawa?
Lubisz Warszawę?
kilers napisał(a)
Czemu się pani nie pochwaliła własnym tematem? nie wiem - kiedyś się chyba chwaliłam :)
Czemu Wrocław a nie Warszawa? bo Warszawa jest beeeee
Lubisz Warszawę? patrz wyżej aczkolwiek ekstra palmę mają :P
Mr. Kolos napisał(a)
coś czego nie ma .. prawdziwi faceci - dawno wyginęli :)
ulubiony kolor stryjka twojej babki zgniło-sraczko-buraczkowy
nie to to co... to tamto co stoi obok
coś szalonego ja:)
coś głupiego też ja :D
coś nieśmiertelnegov nadzieja
sposób na poniedziałek wmawiać sobie że to już wtorek
parę słów od twojego kolegi a co? a jak?
parę słow od siebie %-) gdzie? komu? po co?
tu nic nie pisz ok:)
twój pomysł na mój zysk ni mom Panie pojęcia... :)
kiedy mojzesz wybudowal arke ? hmm... wydawało mi się że to Noe budował... ale ja się w sumie nie znam :)
skad sie wzial bog ? sam się stworzył :)
poglady religijne ? nie do końca sprecyzowane
co sie robi od tylu z rozowa dziurka ? wstydzę się powiedzieć... :P
co zjadles dzisiaj na sniadanie ? Yyyy.... chyba dziś zapomniałam o śniadaniu ;)
a wczoraj ? parówki
up down
co myslisz o hh ? nic nie myślę bo nie mam pojęcia co to :P
uprawiasz sport ? nieee.... niestety :(
ile spisz ? różnie - w zależności od okoliczności - od 3-4 godzin do 12-14 :D
napisz cos: coś
medytujesz ? nie
co myslisz o emo ? ich największym problemem jest brak prawdziwych problemów
masz zarost ? ekhm.. ekhm.. to chyba zestaw pytań dla faceta?? :P
kto jest Twoim idolem ? zależy w jakiej dziedzinie
co myslisz o tych pytaniach ? dają rade :)
Mr. Kolos napisał(a)
kobiety tez majom zarosta wolałam nie myśleć że mógłbyś pytać o inny zarost niż męski na twarzy.... :P:P
hh hip hop Aaaa.... no widzisz - stara jestem i nie znam tych skrótów Ogólnie lubię ale nie każdy :)
HARIKUMA napisał(a)
1. Pamiętasz lewuska? kojarzę :)
2. Jakiego koloru masz oczy? piwne
3. Co teraz robisz? oglądam Szeregowca Benjamina ;)
4. Jak się czujesz w BASH'u jako jedyna kobita? Całkiem fajnie ;)
5. Ulubiona pora roku? zdecydowanie zima - ale koniecznie mroźna i śnieżna :)
6. Co robiłaś w sylwestra:D? z racji tego że plany sylwestrowe nie wyszły - siedziałam i złomowałam żeby zobaczyć czy to faktycznie takie eldorado no i zgadza się - eldorado :D
7. Jaki mamy dziś dzień? nierdziela :P
8. Lubisz zwierzęta? bardzo - z małymi wyjątkami aczkolwiek to nie myszy się boję :P
To na początek ^^Na kacu i jeszcze pijany po dzisiejszej imprezie,...
Boni napisał(a)
przydałyby sie fotki
David napisał(a)
Pfff, co tam fotki. Nie ma to jak Zorayka na żywo i w dolby surround
Kiedy wpadniesz na Śląsk?
SweetWiewior napisał(a)
hehe znow w tym zUym i okrutnym timie
przydalbym sie tam??
Calipso napisał(a)
Eee... tam. Z tym, ze nie ma glupich pytan, to chyba jednak sa takie... Chociaz... A nie mialo byc, ze "nie ma niedyskretnych pytan, moga byc za to niedyskretne odpowiedzi" ? No ja znam takie przysłowie - i jest w nim trochę prawdy... :)
Muzyk-instrumentalista? Tak wlasnymi slowami, co to wlasciwie znaczy? (Specjalnie nie sprawdzam w Wikipedii ) Plus: dlaczego taki kierunek (zamiliowanie?) ? To znaczy że kształciłam się w zawodowej szkole muzycznej - po jej ukończeniu ma się taki zawód Bez zamiłowania nie da się skończyć tej szkoły:) Grałam na organach (takich kościelnych) i dodatkowo na fortepianie:)
Jakie to sa te "fajne samochody" (ogolny zarys, moga byc modele z rocznikami ^^. Na odpowiedz "stare" zgodze sie, pod warunkiem, ze sa stare i amerykanskie ;)) ? Maniaczka, to nie za silne okreslenie ? Hmm... stare amerykańskie jak najbardziej - Cadillac de Ville z lat 64-74 albo jemu podobne krążowniki:) A do tego mercedes 126 cupe, audi 200 i V8 i jeszcze parę innych - ale nie ma tego zbyt wiele Dla mnie fajne samochody muszą mieć duszę, moc i mieć raczej większe rozmiary przeżyłam wypadek przy dużej prędkości i nikt mnie nie zmusi do jeżdżenia puszką po sardynkach Co do maniaczki - to ostatnio fakt, mniej mam na to czasu:) ale wcześniej sporo czasu spędzałam z kolegami grzebiąc pod maskami (i nie tylko) samochodów :)
Czy wiesz, dlaczego te zle, niedobre, najsilniejsze, gnebiace slabyszych sojusze, maja w swych szeregach czlonkow teamu ? Hmm... nic mi o tym nie wiadomo:) Nie zauważyłam takiej zależności:) Na u2 np jestem w sojuszu który jakoś postrachu nie sieje ;)
Jak to jest odpisywac na pytania osob, ktorym sie samemu nie zadaje pytan ? (Ps.: Fajnie tak pytac kiedy ktos odpowiada . Tzn. ja tak lubie )
Idź to teamu, załóż własne CT to zobaczysz:) A tak na poważnie - ja lubię:) Ogólnie lubię rozmawiać z ludźmi - a więc i z graczami tutaj - a takie pytania i odpowiedzi to też swego rodzaju rozmowa...:)
x
Mr. Kolos napisał(a)
poukladaj mnie
Zoraya napisał(a) (raczej wersja z (a))
A tak na marginesie - czuję się zaszczycona Twoimi odwiedzinami w moim skromnym ct....
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DragoN XTR ().
DragoN XTR napisał(a)
Co tam u piesia ? Śpi ? Śpi, chrapie i furczy :)
Jeżeli nie to go ululaj, jeśli możesz (to bardzo ważne). Patrząc na to co napisałam powyżej - nie będzie to konieczne... :)
Czemu trzy posty nad tym jest móstwo ? Bo zapytali mnóstwo I zapytali tak że krótsza odpowiedź nie załatwiła by sprawy :)
Zoraya napisał(a) (raczej wersja z (a))
A tak na marginesie - czuję się zaszczycona Twoimi odwiedzinami w moim skromnym ct....
Mną też się poszczycisz ? No ba! Jestem wręcz prawie obrażona że tak późno tu zajrzałeś :)
Eeeeedit:// Poprzedni emo mi się nie podobał
Zoraya napisał(a) (napewno druga wersja (ta z (a)))
Mną też się poszczycisz ? No ba! Jestem wręcz prawie obrażona że tak późno tu zajrzałeś :)
DragoN XTR napisał(a)
Zoraya napisał(a) (napewno druga wersja (ta z (a)))
A przebaczysz ? Napisałam że "prawie" - a więc nie mam co przebaczac:)
Look -->
A buziaczka mogę ?
nie ;D
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DragoN XTR ().
DragoN XTR napisał(a)
Chyba, że
The Pussycat Dolls czy Destiny's Child ? hmm... po trochu jedno i drugie :)
Wiesz (bez patrzenia w gOOgle) gdzie mieszka Marcin Rozynek ? Nie mam zielonego pojęcia:)
Ulubiony POLSKI samochód ? Kant - zwany potocznie Fiatem 125p :)
Look -->
Czemu nie : ( ? bo tak:)