Zoooooooooooorka
Jesteś bardzo zła Pani GM :)?
chire napisał(a):
Zoooooooooooorka
Kasia321 napisał(a):
Co Cię najbardziej złości?
Luuuubisz mnie?
Rzeźnik drzew napisał(a):
Co tam słychać piękna?? Nawet nienajgorzej ;)
Przepraszam, że się nie popisałem i zawiodłem z grą.
Grą, której nazwy już nie pamiętam hehe spoko Przeżyję chyba ;)
Dziecinada napisał(a):
Chcesz Zoraya tą próbę moonową na U2 którą ci kiedyś obiecałem? Maiłem nick Gotch, może pamiętasz Przydało by się wywiązać z obietnicy bo to już chyba grubo ponad rok temu się zobowiązałem
Nie trzeba a obietnica chyba była jeszcze dawniej Przeniosłeś się na u67? :)
chire napisał(a):
Co u tak pusto!?:( Wracaj! wracam, odchodzę... co by nudno nie było ;)
Jimbo X napisał(a):
Jak masz na Imię ? Kasia ;)
Czy jesteś skłonna na naukę rzeczy które cieszą ? Oczywiście ;D
Lubisz dzieci ? tak
Masz chrześnicę/chrześniaka ? nie
Jak długo mieszkasz w Wrocławiu ? od urodzenia
Dlaczego interesujesz się Leniwcami ? Nie zauważyłam u siebie specjalnie zainteresowania Leniwcami ;)
Zaakceptujesz Clio 1.9 TDI ? Ekhm ... w jakim sensie? i Co to za pytanie! :D
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez p_a_t_r_o_l ().
p_a_t_r_o_l napisał(a):
3 cudy świata? Ja, ja i jeszcze raz ja ;)
Co uważasz o sytuacji politycznej w Republice demokratycznej Konga? Jest do bani ;)
Czy chaotyczne kombinacje emeferycznych pryncypiów są w stanie zdeterminować neutralną cywitatywę absolutu dobrego i złego? Obawiam się że niestety nie - i strasznie nad tym boleję:(
Dlaczego białe skarpetki zawsze brudzą się na czarno a czarne odwrotnie? Dualizm tego świata musi być zachowany nawet w tematyce skarpetek:)
Czy uważasz, że człowiek, który czyni zło, będąc przekonanym, że to dobro, jest złym człowiekiem? Nie zastanawiałam się w sumie nad tym nigdy - ale ocena takich sytuacji i tak nie należy do nas Ktoś inny nas kiedyś za to rozliczy ;)
Dlaczego okrągła pizza jest w kwadratowych pudełkach? Bo technologicznie produkcja kwadratowych pudełek jest tańsza niż okrągłych I prostsza :)
Czy potrafisz polizać swój łokieć? Niestety nie :D
Jak to jest że ziemia jest okrągła a ludzie po kątach p....dolą? Bo ludzie to cholernie pomysłowy gatunek - szczególnie w poruszonej tematyce :)
Genowefa czy Józefina? Zdecydowanie Jóżefina
Ile razy grzebałaś w śmieciach? Na pewno raz - w kontenerze pod blokiem - jak wyrzuciłam pudełko po fajkach na których miałąm zapisany numer do kolegi z którym straciłam kontakt i przypadkiem spotkaliśmy się na mieście po latach :D
Co sądzisz o wpływie hinduizmu na zbiór kukurydzy w USA? Obrządki hinduistyczne wprost doskonale korelują z okresem zbiorów kukurydzy - a więc wychodząc z tej prostej zależności - hindusi powinni być najbardziej pożądanymi pracownikami tychże plantacji.
Jaki wpływ mają hawajskie huragany na walutę w Mongolii? O Boże - czuję się jakbym pisała podanie do teamu ;D
Jaki masz stosunek do zimbabwiańskiej sztuki ludowej? Szalenie ambiwalentny - w dni parzyste czuję symbiozę z myślą twórczą artystów, w dni nieparzyste nie jestem w stanie zrozumieć przesłania z tej sztuki płynącego.
Ok, oka, oke, oki, oko, oks, okej czy okay? i dlaczego? Ok - bo najkrótsze :)
Czy potrafisz szybko wypowiedzieć: "Wyrewolwerowany rewolwerowiec wyrewolwerował wyrewolwerowanego rewolwerowca"? zależy w jakich okolicznościach ;P
1 gość