Przyklejony Poszukiwany, poszukiwana... piosenka/książka/film/...
-
-
Witam,poszukuje piosenek/nazw wykonawców którzy tworzą muzyke w takim typie jak
R.I.O - Shine on
ewelinka123148.wrzuta.pl/audio/x7...i.o._-_shine_on
R.I.O - When the sun comes down
lisek1992.wrzuta.pl/audio/jFi9…n_comes_down_original_mix
Bardzo mi sie podoba ten rodzaj muzyki ale nie wiem od czego zaczac szukać ;fPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez .:Shogun:. ().
-
ja natomiast chcialem sie odiwedziec czy ktos wie kiedy bedzie nowa plyta dongurala?
-
Gra KOSMOS - pomocy!
Niestety modek nie dał mi zrobić swojego tematu i kazał wpisać się tu...:(
Była kiedyś taka stara gra: Kosmos firmy L.K. Avalon; kolonizowało się planety, budowało statki i satelity, ogólnie było fajnie. Szukam tego po internecie od kilku lat i nie mogę znaleźć. Po prostu przepadło jak kamień w wodę. Mam do was wielką prośbę, gdyby ktoś z was miał tą grę to wyślijcie mi na kynyky@o2.pl albo dajcie jakiś namiar.
Z góry dziękuję
KynykyTo obok to moje zdjęcie, serio... Z tym, że przed złomowaniem...
WRÓCIŁEM
Kynyky
Ps. Ludzie nie pushujcie się. Psujecie grę, a te punkty tak na prawdę nie cieszą. To tak jak medal na dopingu - żałosne... -
Mam pytanie. Oglądałęm kiedyś film "Dług" K. Krauze. Podobnież niedawno wyszła książka o tej samej tematyce co film. Autorem książki jest uniewinniony z całej tej historii.
-
wik 112 napisał(a)
Mam pytanie. Oglądałęm kiedyś film "Dług" K. Krauze. Podobnież niedawno wyszła książka o tej samej tematyce co film. Autorem książki jest uniewinniony z całej tej historii.
Sikora nigdy nie został uniewinniony. Prezydent Kwaśniewski go ułaskawił w 2005 roku, ale to trochę co innego.
Książkę możesz kupić na allegro, klik.zgniły liberał/podły ateista -
-
.:Shogun:.
polecam zacząć od radia Eska a tak na serio to poszukaj na last.fm Tam będzie lecieć podobna muza jak wpiszesz wykonawcę.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez stan986 ().
-
Jaka to piosenka w 50 sec
youtube.com/watch?v=5W6Wc83Dh2E&feature=related -
Eszte :x
chodzi mi o nutkę, śpiewaną przez nie wiem kogo [głos kobiecy] i w refrenie powtarzają się słowa [i want my money back, i want my money back]
slapsnij mnie na pw jak ktoś znajdzie ;xTylko martwi walczą uczciwie.
OG.Origin Representative PL -
Witam szukam książkę , w której akcja będzie się toczyła w szkole , lub będzie o sprawach szkolnych taka dla młodzieży
proszę nie pisać tu o hp : PSie sehen mich rodeln
Sie hassen ... -
-
Manu Chao - Bongo Bong (King Of The Bongos)
-
Jak nazywa się słynna w latach 90-tych piosenka bodajże niemieckiego zespołu?
W refrenie przewija się słynne na na na na na, a przed tym coś w styl raiz is nain (nigdy nie mialem angielskiego wiec sory za błąd).
Wiem znane powinienem znac ale nigdy nie moje skojarzyc...5 ST
Gram:
U17 top71
Emeryt:
U1 jp top35 flota top14; U28 top167; U35 top450; U39 top235
-
Rassija napisał(a)
Jak nazywa się słynna w latach 90-tych piosenka bodajże niemieckiego zespołu?
W refrenie przewija się słynne na na na na na, a przed tym coś w styl raiz is nain (nigdy nie mialem angielskiego wiec sory za błąd).
Wiem znane powinienem znac ale nigdy nie moje skojarzyc...
Chodzi Ci o austriacki zespół Opus? I piosenkę "Live Is Life"? Bo to Twoje "raiz is nain" rozumiem jako "lajf is lajf"? -
-
w199.wrzuta.pl/audio/4XPN9Q76s4w/mmm zna ktos tytul ??
ps. znalazlem davvid1701.wrzuta.pl/audio/23B…inho_doca_-_rap_das_armas jak by komus sie podobalaPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez MaciejOSW ().
-
Poszukuje informacji na temat 4 czesci ksiazki z cylku "Eragon'a" Christophera Pauliniego.
A konkretnie czy jest juz wydanie polskie -
Oglądałem kilka lat temu w telewizji pewien film. Spodobał mi się i chciałbym go jeszcze raz obejrzeć ;). Wszystko, co pamiętam z tego filmu:
Jakiś facet przyjechał do pewnej willi, chyba dość daleko od innych budynków, niestety nie oglądałem początku, więc nie wiem po co. Była tam starsza kobieta, do której czasem przyjeżdżał lekarz, młoda kobieta i dwóch facetów. Jeden z tych gości malował, czasem właśnie tą kobietę nago (z tego, co pamiętam to było rodzeństwo). Pewnej nocy ta starsza kobieta przyszła do tego gościa w nocy i coś powiedziała, nie pamiętam co. Poszedł szybko do jej pokoju, ale ona po prostu spała. Jakiś czas później ten sam facet uprawiał seks z tą młodą kobietą, a kiedy następnego dnia się obudził nikogo nie było w domu, tylko mnóstwo liści. Pojechał do doktora, który zajmował się tą babcią, ale jego też nie było, tylko mała dziewczynka, która coś mu mówiła i chciała, żeby chwycił ją za rękę, ale ta młoda kobieta zawołała go z zewnątrz i on pobiegł do niej. Wracali do domu, ale mieli wypadek. Ona nie przeżyła, a on pobiegł do ich domu. Tam się okazało, że tak naprawdę wszyscy to duchy, tylko ta babcia nie. Nie mógł wyjść z domu, wszystko płonęło. Wtedy pojawiła się ta mała dziewczynka i uratowała go.
To wszystko, co pamiętam. Jeśli ktoś zna tytuł byłbym wdzięczny za podanie -
Szukam piosenki, ostatnio często leci w radiu, w refrenia coś tam say, I cry, cry, cry. Szukam też fajnych kawałków green daya, może ktoś coś poleci?
-
przez Kittaz
Poszukuje informacji na temat 4 czesci ksiazki z cylku "Eragon'a" Christophera Pauliniego.
A konkretnie czy jest juz wydanie polskie
z tego co mi wiadomo od roku zaledwie mozemy sie cieszyc 3 częscia.. wiec do 4 chyba jeszcze troche..
Klik! <-- Oficjalna strona Paoliniego jak cos, moze tam jakies info znajdziesz
"Mówi się, że Hanza prawie nigdy nie walczy sama. Że jej siłą są złoto, srebro, papiery, weksle i kwity.
Że główna broń to opanowana do perfekcji sztuka szczucia wrogów, by zagryzali się wzajemnie." -
Lucru napisał(a):
Szukam piosenki, ostatnio często leci w radiu, w refrenia coś tam say, I cry, cry, cry. Szukam też fajnych kawałków green daya, może ktoś coś poleci?
Może Oceana Cry Cry?
Edytka: doczytałam, nie ma say ani I, więc raczej nie toMultikonto megalomania 1/2 z b4el
Multikonto 2/2 z Denior
[22:58] <Witcher> czy Cie szatan opuscil?!Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pijany elf ().
-
Kojarzycie serial "Boso przez świat" ?
Potrzebuję znaleźć jeden motyw muzyczny z jednego z odcinków
tvp.pl/styl-zycia/podroze/boso…swiat/wideo/oaza-wolnosci
zaczyna się on w mniej więcej 10 min. i trwa jakiś czas.
Wie ktoś jak się to to nazywa lub gdzie można znaleźć go? -
Przepraszam że piszę to tutaj ale będę miał pewność że sprawa trafiła w ręce najlepszych specjalistów.
Otóż nie mogę przypomnieć sobie tytułu pewnego filmu, dramatu przedstawiającego życie dziewczynki więzionej w dzieciństwie przez ojca który w pewnym momencie popełnia samobójstwo. Dziewczynka nie potrafi mówić (i już nigdy się tego nie nauczy) zajmuje się nią pewna psycholog która ma ambicjonalne podejście do sprawy - chce zaistnieć w świecie nauki poprzez nauczenie dziewczynki mowy, jednak później ta trafia pod opiekę pewnej grupy ludzi, a szczególną opiekę nad nią roztacza młoda psycholog. W późniejszych fragmentach filmu mają miejsce zmiany co do opiekunów - matka dziewczynki nie chce się nią opiekować ale to ona decyduje kto może to czynić za nią i wtedy dziecko znowu wraca do ambitnej pani psycholog, wcześniej zahacza o ultrakatolicką rodzinkę stosującą surowe zasady jeśli chodzi o wychowanie... to było jakoś tak, więcej nie pamiętam. Wie ktoś co to jest za film?
// post został przeniesiony w bardziej odpowiednie miejsce
/ NieustraszonAPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez leedsheart ().
-
Potrzebuję tytuły tych czterech piosenek.
Będę wdzięczny za pomoc :- )
w415.wrzuta.pl/audio/9yayHtXVI9G/co_to_za_piosenka
w415.wrzuta.pl/audio/5ZARNwckkN2/co_to_za_piosenka_2
w415.wrzuta.pl/audio/7Ea7NpjwPHa/co_to_za_piosenka_3
w415.wrzuta.pl/audio/1qRSA2yCVHi/co_to_za_piosenka_4 -
1 - don't worry be happy
2 -Kylie Minogue "Can'nt get you out of my head"
3 - Take a Look at my Girlfriend
4 słyszałem ale tytułu nie kojarzę
o właśnie , 75% więc nie jest źlePost był edytowany 1 raz, ostatnio przez piecuch ().
-
WlochatyGremlin napisał(a):
Potrzebuję tytuły tych czterech piosenek.
Będę wdzięczny za pomoc :- )
w415.wrzuta.pl/audio/9yayHtXVI9G/co_to_za_piosenka
Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy
Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head
Gym Class Heroes - Take A Look At My Girlfriend
Black - Wonderful Lifezgniły liberał/podły ateista -
Poszukuję piosenki. Wykonuje ją kobieta. W refrenie, który śpiewają dzieci, słychać strzały z pistoletu. Wiem, że to niedużo, ale nic innego nie pamiętam z tego utworu. :x
Byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.STragan - dedy-pedy - gratki-szmatki
DID - Dissociative Identity Disorder
S&D - Sick & Destroy Ogame
CT - Calibra Team
Zostań farmą: REKRUTACJA OTWARTA. PAMIĘTAJ! Zostając farmą przyczyniasz się do rozwoju całej społeczności OGame!
Piłem piwo z: M(i)odem, Sokiem
Multi: krzysiek / gogol -
poszukuje piosenki do ściągniecia o nazwie rotterdam terror corps - skull dominion . zalezy mi na tej piosence i prosze o kontakt na PW albo tu odpowiedz dacNie wiem czym jest ta moc, ale wiem, że ona istnieje...
KENOJ -
trojanos napisał(a):
poszukuje piosenki do ściągniecia o nazwie rotterdam terror corps - skull dominion . zalezy mi na tej piosence i prosze o kontakt na PW albo tu odpowiedz dac
Klyk
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0