Prezentuję się nieźle, ale jak w każdym trailerze pewnie pokazali tylko najlepsze sceny.
Jakoś mnie nie zainteresował do wydania kilku złotych na bilet.
Jakoś mnie nie zainteresował do wydania kilku złotych na bilet.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
W dzikiej, pierwotnej Ameryce, na 500 lat przed przybyciem Kolumba, toczy się epicka bitwa między miłością i nienawiścią, która odmieni pragnienia jednego człowieka i przyszłość całego narodu. Oto TROPICIEL dynamiczny film przygodowy, powracający do jednego z najciekawszych, nigdy dotąd nie pokazywanych na ekranie, okresów w historii człowieka kiedy długie łodzie Wikingów z dalekiej północy dotarły do ziemi niczyjej i dokonały inwazji na dziewiczą Amerykę Północną. Zainspirowany odkryciami naukowymi, wzmocniony magią współczesnego widowiska TROPICIEL ożywa jako pełne akcji ekranowe przedsięwzięcie.
Przypominająca skandynawską sagę opowieść o przetrwaniu zaczyna się w chwili, gdy małemu Wikingowi udaje się ocaleć jako jedynemu rozbitkowi z łodzi, która rozbiła się o amerykańskie wybrzeża w trakcie wyprawy po niewolników. Mimo jasnych włosów i obcego języka oraz przekonania, że jest wysłannikiem zła dziesięciolatek zostaje przygarnięty przez Indian Wampanoag, którzy wychowują go na sprawnego myśliwego i wojownika.
Ale 15 lat później bladoskóry młodzieniec, znany w swym plenieniu jako Ghost (KARK URBAN), nadal próbuje uciec od swej przeszłości. Zwłaszcza teraz, gdy Wikingowie powracają do Ameryki i podejmują barbarzyński atak, który ma zniszczyć ukochane plemię Ghosta i zagrozić kobiecie, którą on kocha (MOON BLOODGOOD). Po raz kolejny ocalony i przepełniony pragnieniem zemsty Ghost spotyka Pathfindera, potężnego szamana, który potrafi przewidzieć nieoczekiwane przeznaczenie młodzieńca jako niestrudzonego herosa, podejmującego samotną wojnę przeciwko Wikingom i zbawcy swego plemienia.
munio_666 napisał(a)
PS. Był już ktoś w kinie na Piratach: Na krańcu Świata?
Lady Claire napisał(a)
munio_666 napisał(a)
PS. Był już ktoś w kinie na Piratach: Na krańcu Świata?
był ktoś był ktoś
w piatek byłam
filmik sympatyczny i sie milo ogldalo
na tym samym poziomie co pozostale częsci
wiec jesli Ci sie podobaly dwie pierwsze to sie wybierz
munio_666 napisał(a)
Tylko tyle? To ja się po nim spodziewałem, że dziewczęce majteczki na widok Deepa same spadną, a mężczyzną na widok Keiry od razu nogawka spęcznieje... A Ty mi mówisz, że film się przyjemnie oglądało ;(:(:(
Ale spoko We wtorek sam się do kina na niego wybieram
Po seansie zaraz napiszę co i jak
PS. Widział ktoś może film Tarantino, który raptem tydzień temu miał premierę w Cannes?
munio_666 napisał(a)
Tylko tyle? To ja się po nim spodziewałem, że dziewczęce majteczki na widok Deepa same spadną, a mężczyzną na widok Keiry od razu nogawka spęcznieje... A Ty mi mówisz, że film się przyjemnie oglądało ;(:(:(
PS. Widział ktoś może film Tarantino, który raptem tydzień temu miał premierę w Cannes?
Lady Claire napisał(a)
munio_666 napisał(a)
yyyy przeciez Deep jest paskudny o_o
to juz Bloom jest lepszy od niego :tongue:
Qdlaty25 napisał(a)
munio
Czyżbyś gustował w kościotrupach? Wybacz, ale o nekrofilskie skłonności Cię nie podejrzewałem :P.
Chodzi mi o uwagę na temat Keiry - przecież ta kobieta tragicznie wygląda (chudzielec :/) i do tego słabą jest aktorką.
Pozdrawiam,
Qdlaty
Qdlaty25 napisał(a)
Lubisz facetów-laleczki? Bloom jest tragiczny po prostu.
Qdlaty25 napisał(a)
Ariakis
"trzyma poziom (...) pod względem aktorskim" - nie mów, że Bloom i Knightley są jeszcze bardziej beznadziejni?
CookieMonster napisał(a)
o ile uda sie zkompletowac obsade i film zarobi to mozna sie spodziewac nastepnych czesci.
Lady Claire napisał(a)
ogolne z aktorow to mi sie podoba chyba tylko ten pan -> klik
nie dosc ze dobry aktor to zabojczo przystojny
munio_666 napisał(a)
Oooo no fakt Hugh jet super
munio_666 napisał(a)
Oglądałaś może z nim następujące filmy: The Prestige, The Fountain, Scoop ?
Widziałem pierwsze dwa i powaliły mnie po prostu na ziemię... Szczególnie oglądany w kinie The Fountain...
Lady Claire napisał(a)
osz ty <plask>
hmmmm wytrwalam do konca i chyba jakos tak w miare uwaznie ogladalam ale nie znalazam chyba tej waznej przeslanki mowiacej ze bedzie czwarta czesc... :P:P (swoja droga czy to nie przesada 4 czesci ^^)
Lady Claire napisał(a)
eee no tak ten teges napisy koncowe... yyy a czo to
zdaje sie ze jeszcze wtedy nie wyszlam ale ludzie sie juz ruszali a ja bylam zajeta wyglupianiem sie i rozsypywaniem resztek popcornu
lufa armaty nowego kapitana Latającego Holendra spełniła na wyspie swoje zadanie
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Titus ().
munio_666 napisał(a)
(...)
Za to jest jedna rzecz, która niezmiernie mnie zaciekawiła - będzie czwarta część Piratów - kto wytrwał do końca filmu i dokładnie oglądał początek zrozumie dlaczego
Ariakis napisał(a)
munio_666 napisał(a)
(...)
Za to jest jedna rzecz, która niezmiernie mnie zaciekawiła - będzie czwarta część Piratów - kto wytrwał do końca filmu i dokładnie oglądał początek zrozumie dlaczego
Chodzi Ci może o to podobieństwo między tym mały, który dostał beczkę, a tym małym, który sobie stał na końcu na wzgórzu? ^.-
Lady Claire napisał(a)
eee dobra... ze niby... ze jakis dzieciak... ze na wzgórzu ?
nie widzialam
albo uwagi nie zwrocilam
lata nie te wzrok nie ten i w ogole
no to w takim razie czekamy na kolejna czesc xD
tylko zeby sie to nie skonczylo tak jak 'dzieci kukurydzy' ktore widzialam w jakiejs wyporzyczalni czesci od 1 do 8 xD