Prezentuję się nieźle, ale jak w każdym trailerze pewnie pokazali tylko najlepsze sceny.
Jakoś mnie nie zainteresował do wydania kilku złotych na bilet.
Jakoś mnie nie zainteresował do wydania kilku złotych na bilet.
W dzikiej, pierwotnej Ameryce, na 500 lat przed przybyciem Kolumba, toczy się epicka bitwa między miłością i nienawiścią, która odmieni pragnienia jednego człowieka i przyszłość całego narodu. Oto TROPICIEL dynamiczny film przygodowy, powracający do jednego z najciekawszych, nigdy dotąd nie pokazywanych na ekranie, okresów w historii człowieka kiedy długie łodzie Wikingów z dalekiej północy dotarły do ziemi niczyjej i dokonały inwazji na dziewiczą Amerykę Północną. Zainspirowany odkryciami naukowymi, wzmocniony magią współczesnego widowiska TROPICIEL ożywa jako pełne akcji ekranowe przedsięwzięcie.
Przypominająca skandynawską sagę opowieść o przetrwaniu zaczyna się w chwili, gdy małemu Wikingowi udaje się ocaleć jako jedynemu rozbitkowi z łodzi, która rozbiła się o amerykańskie wybrzeża w trakcie wyprawy po niewolników. Mimo jasnych włosów i obcego języka oraz przekonania, że jest wysłannikiem zła dziesięciolatek zostaje przygarnięty przez Indian Wampanoag, którzy wychowują go na sprawnego myśliwego i wojownika.
Ale 15 lat później bladoskóry młodzieniec, znany w swym plenieniu jako Ghost (KARK URBAN), nadal próbuje uciec od swej przeszłości. Zwłaszcza teraz, gdy Wikingowie powracają do Ameryki i podejmują barbarzyński atak, który ma zniszczyć ukochane plemię Ghosta i zagrozić kobiecie, którą on kocha (MOON BLOODGOOD). Po raz kolejny ocalony i przepełniony pragnieniem zemsty Ghost spotyka Pathfindera, potężnego szamana, który potrafi przewidzieć nieoczekiwane przeznaczenie młodzieńca jako niestrudzonego herosa, podejmującego samotną wojnę przeciwko Wikingom i zbawcy swego plemienia.
munio_666 napisał(a)
PS. Był już ktoś w kinie na Piratach: Na krańcu Świata?
Lady Claire napisał(a)
munio_666 napisał(a)
PS. Był już ktoś w kinie na Piratach: Na krańcu Świata?
był ktoś był ktoś
w piatek byłam
filmik sympatyczny i sie milo ogldalo
na tym samym poziomie co pozostale częsci
wiec jesli Ci sie podobaly dwie pierwsze to sie wybierz
munio_666 napisał(a)
Tylko tyle? To ja się po nim spodziewałem, że dziewczęce majteczki na widok Deepa same spadną, a mężczyzną na widok Keiry od razu nogawka spęcznieje... A Ty mi mówisz, że film się przyjemnie oglądało ;(:(:(
Ale spoko We wtorek sam się do kina na niego wybieram
Po seansie zaraz napiszę co i jak
PS. Widział ktoś może film Tarantino, który raptem tydzień temu miał premierę w Cannes?
munio_666 napisał(a)
Tylko tyle? To ja się po nim spodziewałem, że dziewczęce majteczki na widok Deepa same spadną, a mężczyzną na widok Keiry od razu nogawka spęcznieje... A Ty mi mówisz, że film się przyjemnie oglądało ;(:(:(
PS. Widział ktoś może film Tarantino, który raptem tydzień temu miał premierę w Cannes?
Lady Claire napisał(a)
munio_666 napisał(a)
yyyy przeciez Deep jest paskudny o_o
to juz Bloom jest lepszy od niego :tongue:
Qdlaty25 napisał(a)
munio
Czyżbyś gustował w kościotrupach? Wybacz, ale o nekrofilskie skłonności Cię nie podejrzewałem :P.
Chodzi mi o uwagę na temat Keiry - przecież ta kobieta tragicznie wygląda (chudzielec :/) i do tego słabą jest aktorką.
Pozdrawiam,
Qdlaty
Qdlaty25 napisał(a)
Lubisz facetów-laleczki? Bloom jest tragiczny po prostu.
Qdlaty25 napisał(a)
Ariakis
"trzyma poziom (...) pod względem aktorskim" - nie mów, że Bloom i Knightley są jeszcze bardziej beznadziejni?
CookieMonster napisał(a)
o ile uda sie zkompletowac obsade i film zarobi to mozna sie spodziewac nastepnych czesci.
Lady Claire napisał(a)
ogolne z aktorow to mi sie podoba chyba tylko ten pan -> klik
nie dosc ze dobry aktor to zabojczo przystojny
munio_666 napisał(a)
Oooo no fakt Hugh jet super
munio_666 napisał(a)
Oglądałaś może z nim następujące filmy: The Prestige, The Fountain, Scoop ?
Widziałem pierwsze dwa i powaliły mnie po prostu na ziemię... Szczególnie oglądany w kinie The Fountain...
Lady Claire napisał(a)
osz ty <plask>
hmmmm wytrwalam do konca i chyba jakos tak w miare uwaznie ogladalam ale nie znalazam chyba tej waznej przeslanki mowiacej ze bedzie czwarta czesc... :P:P (swoja droga czy to nie przesada 4 czesci ^^)
Lady Claire napisał(a)
eee no tak ten teges napisy koncowe... yyy a czo to
zdaje sie ze jeszcze wtedy nie wyszlam ale ludzie sie juz ruszali a ja bylam zajeta wyglupianiem sie i rozsypywaniem resztek popcornu
lufa armaty nowego kapitana Latającego Holendra spełniła na wyspie swoje zadanie
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Titus ().
munio_666 napisał(a)
(...)
Za to jest jedna rzecz, która niezmiernie mnie zaciekawiła - będzie czwarta część Piratów - kto wytrwał do końca filmu i dokładnie oglądał początek zrozumie dlaczego
Ariakis napisał(a)
munio_666 napisał(a)
(...)
Za to jest jedna rzecz, która niezmiernie mnie zaciekawiła - będzie czwarta część Piratów - kto wytrwał do końca filmu i dokładnie oglądał początek zrozumie dlaczego
Chodzi Ci może o to podobieństwo między tym mały, który dostał beczkę, a tym małym, który sobie stał na końcu na wzgórzu? ^.-
Lady Claire napisał(a)
eee dobra... ze niby... ze jakis dzieciak... ze na wzgórzu ?
nie widzialam
albo uwagi nie zwrocilam
lata nie te wzrok nie ten i w ogole
no to w takim razie czekamy na kolejna czesc xD
tylko zeby sie to nie skonczylo tak jak 'dzieci kukurydzy' ktore widzialam w jakiejs wyporzyczalni czesci od 1 do 8 xD
2 gości