Ja bylem na Krolowej i Dreamgirls i b.dobre sa te filmy nie dziwie sie skad tyle tych nagord dostaly
![;)](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/wink.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
munio_666 napisał(a)
Najgorszą częścią filmu jest fabuła oraz sztywność dialogów, no po prostu nie da się ich słuchać... Do znudzenia przypominają te cieniutkie jak zupka z brukiww dialogi ze Skarbu Narodów...
Ehhh stanowczo ODRADZAM... ten film to strata czasu i pieniędzy...
Było tak jak się spodziewałem...ludzie po prostu nie powinni robić ekranizacji komiksów
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Titus ().
Jedyna udana ekranizacja to moim zdaniem Spiderman i może Batman (tylko część z Jokerem ). A Hellboya nie ogladałem, ale słyszałem, że (delikatnie mówiąc) był nieudany.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Titus ().
King Nazgul napisał(a)
No poszedłbym na 300 do kina...moze byc niezłe
A jak nie pójde do cinema to ściągne![]()
-=Sasuke=- napisał(a)
King Nazgul napisał(a)
No poszedłbym na 300 do kina...moze byc niezłe
A jak nie pójde do cinema to ściągne![]()
Eh tez chcialem sciagac ale tylko popsuje sobie Efekt tak wiec lepiej isc do kina na tak swietny film.
Komandor Vako napisał(a)
Kto wie kiedy w kinie będzie film klątwa 2 ??
Historia Ofelii, 12-letniej dziewczynki obdarzonej niezwykłą wyobraźnią. Ofelia wraz z matką i ojczymem wyprowadza się do wiejskiego domu. Posiadłość położona jest w pobliżu starego zrujnowanego labiryntu. Szybko staje się on ulubionym miejscem pobytu dziewczynki, która nie mogąc poradzić sobie z samotnością i brutalnością otaczającej rzeczywistości, wymyśla swój własny wyimaginowany świat. Jest on pełny fantastycznych stworów i tajemniczych miejsc, do którego ucieka przy każdej możliwej okazji. Ową krainą włada niejaki Faun...
2 gości