kasai - mala wredota :P

• FA

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• bloomen napisał(a)
      Dzień dobry :bicz: mmm.. co tak ostro dzis :D

1. A jakie kolory ma ta kolorowa poszewka na podusię? zielony zolty pomarancz xP
      2. 14159265358 - z czym Ci się kojarzą te cyferki (dla ułatwienia, to zagadka matematyczna)? PI ?^^ tylko 3, brakuje :P
      3. Wybierasz się do kina na "Anioły i Demony" z Tomem Hanksem? raczej nie ;)
      4. Jak wyglądają dziewczyny, które wyglądają tak, jak Ty nie chcesz wyglądać? hmm.. rozowe panienki ( blond wlosy rozowe ubranka).. i takie oh ah ;P lub jakies metalowy w glanach ciagle na czarno xD w emo wlosach xD
      5. Głaskałaś kiedyś słonia po trąbie?a co masz slonia ?:D niestety jeeszcze nie :P

popołudniowe mrum :* wieczorne mrum ;*
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • Jako , że ostatnie pytania moje ładnie wyminęłaś odpowiedziami to za kare nowe będą :XP:

1.Czego byś nigdy nie zrobiła za kasę :D :XP: ;]
      2.Czy nadal się boisz grać na u50? xD
      3.Co myślisz o kobietach które wykorzystują swoje stanowisko do własnych celów xd
      4.Koza czy byk xd?
      5.Co sądzisz o chamskich pytaniach w tym dziale xd?
    • Evangelion napisał(a)
      Jako , że ostatnie pytania moje ładnie wyminęłaś odpowiedziami to za kare nowe będą :XP: dobre uciekanie od tematu nie jest zle :P

1.Czego byś nigdy nie zrobiła za kasę :D :XP: ;] duzo rzeczy ;)
      2.Czy nadal się boisz grać na u50? xD /me sie niczego nie boi.. ale nie ma czasu :P
      3.Co myślisz o kobietach które wykorzystują swoje stanowisko do własnych celów xd a co ze niby faceci tego nie robia ? :roll: oczywiscie potępiam ^^
      4.Koza czy byk xd?
      5.Co sądzisz o chamskich pytaniach w tym dziale xd? jeszcze takie mnie nie spotkaly :D
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • kasai napisał(a)
      Evangelion napisał(a)

5.Co sądzisz o chamskich pytaniach w tym dziale xd? jeszcze takie mnie nie spotkaly :D

Z gumą czy bez [SIZE=7] chodzisz we włosach[/SIZE] ?
    • Dzień dobry...

1. Czy to prawda, że mężczyzna tym bardziej pragnie kobiety, im bardziej jest nieosiągalna?
      2. Kto częściej kłamie, kobiety czy mężczyźni?
      3. Skąd nocą przychodzą do nas najpiękniejsze sny?
      4. Jeśli miłość można nazwać kwiatem, to jak określić pożądanie?
      5. Wolisz kusić czy być kuszona?

deszczowe mrum :*
    • bloomen napisał(a)
      Dzień dobry...a dobry wieczor ;)

1. Czy to prawda, że mężczyzna tym bardziej pragnie kobiety, im bardziej jest nieosiągalna? mysle ze tak samo jest z kobietami ;)
      2. Kto częściej kłamie, kobiety czy mężczyźni? nie wiem :D a ze jestem kobieta to powiem ze mezczyzni :P
      3. Skąd nocą przychodzą do nas najpiękniejsze sny? siedza gdzies tam w glowie ^^
      4. Jeśli miłość można nazwać kwiatem, to jak określić pożądanie? pakiem kwiatu :P
      5. Wolisz kusić czy być kuszona?

deszczowe mrum :* mrum :*
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • Dzień dobry, dwa bobry, trzy kleszcze i coś jeszcze ;)

1. Jak mężczyzna powinien kusić kobietę?
      2. Dlaczego kobiety tak lubią dostawać kwiaty i słuchać czułych, niewinnych kłamstewek?
      3. Którą część ciała mężczyzny lubisz najbardziej dotykać, a którą wolisz tylko podziwiać?
      4. Co chciałbyś zmienić w swoim ciele?
      5. Myślałaś kiedyś, żeby obciąć włosy na zero?

popołudniowe mrum w meszek :*
    • bloomen napisał(a)
      Dzień dobry, dwa bobry, trzy kleszcze i coś jeszcze ;) ja chce cos jeszcze ! albo buziaka, o! :P :*

1. Jak mężczyzna powinien kusić kobietę? slowa i czynami.. sugerujac cos ;P
      2. Dlaczego kobiety tak lubią dostawać kwiaty i słuchać czułych, niewinnych kłamstewek? bo robia one ja szczesliwe a zwiazek bardziej udany,intrygujacy ;]
      3. Którą część ciała mężczyzny lubisz najbardziej dotykać, a którą wolisz tylko podziwiać? lubie dotykac wlosy oraz twarz :P a czego nie lubie/lubie tylko podziwiac.. to chyba nie ma takiej rzeczy :P
      4. Co chciałbyś zmienić w swoim ciele? kilka rzeczy.. z reszta wiesz czego nie lubie :P a tak w ogole to chcialabym meic brazowe oczy :P
      5. Myślałaś kiedyś, żeby obciąć włosy na zero? nie :D

popołudniowe mrum w meszek :* /me lapie buziaka i juz go nie wypuszcza :*:* mrum
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • Dzień dobry, dwa bobry, trzy lizaki i dwa ptaki ;)

1. Dlaczego jedne kobiety zakochują się w grubasach, a inne w szczupłych facetach?
      2. Skoro lubisz dotykać męskiej twarzy, to czy wolisz, żeby była gładko wygolona, czy może miała np. trzydniowy zarost?
      3. Wierzysz w diety cud?
      4. Co zrobiłaś z tym buziakiem, którego złapałaś i nie chcesz wypuścić?
      5. Boisz się zaskrońców i padalców?

popołudniowe mrum w meszek :*
    • bloomen napisał(a)
      Dzień dobry, dwa bobry, trzy lizaki i dwa ptaki ;) co raz lepsze te rymowanki^^

1. Dlaczego jedne kobiety zakochują się w grubasach, a inne w szczupłych facetach? bo kazdy czlowiek jest inny i w kazdym tkwi 'to cos' :)
      2. Skoro lubisz dotykać męskiej twarzy, to czy wolisz, żeby była gładko wygolona, czy może miała np. trzydniowy zarost? wygolona ^^
      3. Wierzysz w diety cud? nie :roll:
      4. Co zrobiłaś z tym buziakiem, którego złapałaś i nie chcesz wypuścić? schowalam gleboko :*
      5. Boisz się zaskrońców i padalców? nie :D fajne sa^^

popołudniowe mrum w meszek :* mrum w czolko ;*
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • David napisał(a)
      Mały złośnik, mała wredota... :) W jakich sytuacjach wychodzi z Ciebie duży złośnik i duża wredota? :) Podaj przynajmniej trzy :) tego sie nie da opisac.. to trzeba zobaczyc :D poznasz mnie to zrozumiesz ^^

Pad napisał(a)
      dzis znowu chcialem Ci powiedziec ale afczylas, to nie
      teraz nie mam czasu znowu... moze kiedys :P jasne.. a teraz to juz nawet nie pamietasz Oo
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • o kurde faktycznie xD
      pytanie... pytanie. Mam ! podoba Ci sie dzisiejsza pogoda?
      a to rozwiazanie, to chodzilo mi o to ze... juz nie pamietam
      ale za malo na ircu sie udzielasz, na 36 bynajmnije ;]
    • Pad napisał(a)
      o kurde faktycznie xD
      pytanie... pytanie. Mam ! podoba Ci sie dzisiejsza pogoda? dzisiejsza ladna ^^
      a to rozwiazanie, to chodzilo mi o to ze... juz nie pamietam ciamajda :D
      ale za malo na ircu sie udzielasz, na 36 bynajmnije ;] bo jestem len :D i wiecej czytam jak pisze ^^

David napisał(a)
      Dlaczego tak wymijająco odpowiedziałaś na moje pytanie? :P bo mnie sbd zmusil :D
      W jaki sposób można poskromić złośnicę w Tobie? :P bedac bardziej zlosliwym niz ja :D
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • skarbie gdzie ten cfg dla mnie ?
      wyspałaś się ? :>
      śniłem Ci się ?
      jak z tym noclegiem ?
      kiedy dostajesz bony na komandory ? :lol:
      wiesz że Cię dziubas ubóstwiam ? 8-)

:* :* :*
    • C y Z i Q napisał(a)
      skarbie gdzie ten cfg dla mnie ? nie wiem ^^
      wyspałaś się ? :> jak zwykle nie :D
      śniłem Ci się ? niestety nie :(
      jak z tym noclegiem ? bedzie ciezko ;>
      kiedy dostajesz bony na komandory ? :lol: nie wiem :D
      wiesz że Cię dziubas ubóstwiam ? 8-) a mozna inaczej ?:D :E 8-)

:* :* :*
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • Ha, ja tylko chcialem niesmialo powiedziec, ze wszyscy tu DALISCIE CIALA ! i nikt nie zlozyl wczoraj Kasi zyczen urodzinowych :P
      :cfaniak: 8-)

edit:
      :* ^^

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez sbd ().