Ty wiesz kto... ja tu wrócę.
kasai - mala wredota :P
- FA
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Shemihazza napisał(a)
Ty wiesz kto... ja tu wrócę. mam sie bac?:PJestem i mnie nie ma ^^ -
Tamtaramtamtam....
1. Lubisz puszczać sygnałki?
2. Lubisz, jak bloo robi live?
3. Podobała Ci się pioseneczka o bunkrach?
4. Poszłabyś do kina z wampirem, na nocny seans?
mrum bez czepka :* -
bloomen napisał(a)
Tamtaramtamtam.... hmm ? :roll:
1. Lubisz puszczać sygnałki? ;) czasem sa fajne ^^
2. Lubisz, jak bloo robi live? ^^ lubisz ;]
3. Podobała Ci się pioseneczka o bunkrach? pelna profeska :D
4. Poszłabyś do kina z wampirem, na nocny seans? nie znam zadnego wampira cos ukrywasz ??:P
mrum bez czepka :* mrrrrrum :*:*Jestem i mnie nie ma ^^ -
kasai skasujesz mi ostrzeżenie jak dam Ci buzi ?
-
kasai napisał(a)
hopkAAA gejminK napisał(a)
cio robilas w piatek? gryyyylowalam ;P
boczek czy karkowka -
Evangelion napisał(a)
kasai skasujesz mi ostrzeżenie jak dam Ci buzi ? taka tania nie jestem :D
kasai napisał(a)
cio robilas w piatek? gryyyylowalam ;P
boczek czy karkowka kielbasa ^^Jestem i mnie nie ma ^^ -
Tamtaramtamtam....
1. Co cenisz u mężczyzn? Inteligencję, poczucie humoru?
2. Wolisz fotografię kolorową czy czarno-białą?
3. Lubisz wpinać wiosną kwiaty we włosy?
4. Ulubiony przedmiot w podstawówce?
5. Przeraża Cię polska ortografia?
6. Masowanie ramion czy brzuszka?
7. Czy jak byś poznała kiedyś wampira, to poszłabyś z nim do kina na nocny seans?
mrum w meszek bez czepusia :* -
kasai napisał(a)
Evangelion napisał(a)
A czym chcesz zostać przekupiona -
bloomen napisał(a)
Tamtaramtamtam....
1. Co cenisz u mężczyzn? Inteligencję, poczucie humoru? obie rzeczy sa bardzo wazne ;]
2. Wolisz fotografię kolorową czy czarno-białą?
3. Lubisz wpinać wiosną kwiaty we włosy? czasem.. jak sa jakies ladne ;]
4. Ulubiony przedmiot w podstawówce? wf i matematyka :P
5. Przeraża Cię polska ortografia? zdarza sie :D
6. Masowanie ramion czy brzuszka?
7. Czy jak byś poznała kiedyś wampira, to poszłabyś z nim do kina na nocny seans? wolalabym z Toba :D
mrum w meszek bez czepusia :* mrrrrrrrrrum :*
Evangelion napisał(a)
kasai napisał(a)
Evangelion napisał(a)
A czym chcesz zostać przekupiona nie ma takiej rzeczy ktora moglbys mi zaoferowac :PJestem i mnie nie ma ^^ -
kasai napisał(a)
A czym chcesz zostać przekupiona nie ma takiej rzeczy ktora moglbys mi zaoferowac :P
rzeczy może i nie
Żeby nie było spamu i żebym znowu nie dostał ostrzeżenia za nic to walne jakieś pytanko
Czemu uważasz , że Niuz to lama -
Evangelion napisał(a)
kasai napisał(a)
A czym chcesz zostać przekupiona nie ma takiej rzeczy ktora moglbys mi zaoferowac :P
rzeczy może i nie nic innego od ciebie tez nie chce :D
Żeby nie było spamu i żebym znowu nie dostał ostrzeżenia za nic to walne jakieś pytanko tutaj nie jest az taki rygor xP
Czemu uważasz , że Niuz to lama bo w teamie sa same lamy.. mniejsze i wieksze :DJestem i mnie nie ma ^^ -
kasai napisał(a)
Evangelion napisał(a)
kasai napisał(a)
rzeczy może i nie nic innego od ciebie tez nie chce Na przyjemności trzeba zasłóżyć więc i tak byś nic nie dostała ;P
Żeby nie było spamu i żebym znowu nie dostał ostrzeżenia za nic to walne jakieś pytanko tutaj nie jest az taki rygor xP A licznik postów leci ?
Czemu uważasz , że Niuz to lama bo w teamie sa same lamy.. mniejsze i wieksze A Ty większa lama jesteś czy mniejsza i kto jest od sprawdzania czy mniejsze czy większe ;P
I nowe pytanie od Niuza
czemu boisz sie pograć na u50
I jeszcze jedno to już ode mnie bo bardziej inteligentne
Czego nie lubisz najbardziej w kobietach ?Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Evangelion ().
-
Tamtaramtamtam....
1. Lubisz ptasie mleczko?
2. Jakie zupy potrafisz gotować?
3. Znasz się na grzybach?
4. Jeśli mężczyzna zaprosiłby Cię na romantyczną kolację, to co chciałabyś zobaczyć na stole?
5. Dałabyś radę wypić pięć piw w dwie godziny?
6. Jeśli zakładasz dżinsy, to jaką koszulke/bluzeczkę najchętniej do nich dobierasz?
7. Skoro wolisz iść do kina na nocny seans ze mną, a nie z wampirem, to na jaki film byśmy poszli?
mrum w meszek bez czepusia :* -
Evangelion napisał(a)
kasai napisał(a)
Evangelion napisał(a)
kasai napisał(a)
rzeczy może i nie nic innego od ciebie tez nie chce Na przyjemności trzeba zasłóżyć więc i tak byś nic nie dostała ;P
Żeby nie było spamu i żebym znowu nie dostał ostrzeżenia za nic to walne jakieś pytanko tutaj nie jest az taki rygor xP A licznik postów leci ? leci leci ^^
Czemu uważasz , że Niuz to lama bo w teamie sa same lamy.. mniejsze i wieksze A Ty większa lama jesteś czy mniejsza i kto jest od sprawdzania czy mniejsze czy większe ;P ja to wieksza.. a od sprawdzania jest specjalna komisja.. ale nie moge powiezdiec jej skladu :D
I nowe pytanie od Niuza
czemu boisz sie pograć na u50 nie boje ale czasu brak... matura za pasem :D
I jeszcze jedno to już ode mnie bo bardziej inteligentne
Czego nie lubisz najbardziej w kobietach ? chyba falszywosci i zazdrosci ^^
bloomen napisał(a)
Tamtaramtamtam....
1. Lubisz ptasie mleczko? lubisz ;]
2. Jakie zupy potrafisz gotować? podstawowe w sumie to nie wiem co jest trudnego w gotowaniu zup nie wiem jakiej nie umiem..
3. Znasz się na grzybach? nie
4. Jeśli mężczyzna zaprosiły Cię na romantyczną kolację, to co chciałabyś zobaczyć na stole? nie wiem co sie je w restauracjach bo nigdy nie bylam ale pewnie cos co ladnie wyglada i smakuje..jakies mieso pewnie xP
5. Dałabyś radę wypić pięć piw w dwie godziny? dla chcacego nic trudnego kwestia tego jakbym pozniej wygladala ^^
6. Jeśli zakładasz dżinsy, to jaką koszulke/bluzeczkę najchętniej do nich dobierasz? zalezy od humoru i pogody ale czesto zakladam co mi pierwsze w lapki wpadnie :P
7. Skoro wolisz iść do kina na nocny seans ze mną, a nie z wampirem, to na jaki film byśmy poszli? wszystko jedno byle nie jakas sieka aka Piła :P
mrum w meszek bez czepusia :* mrrrrum :*Jestem i mnie nie ma ^^ -
Cześć Kasiu
4FUN czy Diablo ?
grałaś kiedyś na WH?
działa ci 4um fraga ?
trzeba coś posta nabić bo hop4k ma już więcej
edit: Mamy tyle samoPost był edytowany 3 razy, ostatnio przez h3nry23 ().
-
h3nry23 napisał(a)
Cześć Kasiu no hej^^
4FUN czy Diablo ? bluznisz.. ofc ze 4fun ;)
grałaś kiedyś na WH? szczerze to nie :P
działa ci 4um fraga ? cos nie bardzo :/
trzeba coś posta nabić bo hop4k ma już więcej nie ladnie nabijac posty ! :D
edit: Mamy tyle samoJestem i mnie nie ma ^^ -
Tamtaramtamtam....
1. Ile tabliczek czekolady dałabyś radę zjeść naraz?
2. Dlaczego nigdy nie byłaś w restauracji?
3. Jakie mięsko lubisz najbardziej?
4. Masz bluzeczkę żółtą, niebieską i białą - którą wybierasz (zakładając, ze krój jest identyczny)?
5. Gdybyś wygrała darmową, tygodniową wycieczkę, to które miasto byś wybrała - Madryt, Paryż, Rzym czy Ateny?
6. Dlaczego jest Ci wszystko jedno, jeżeli chodzi o film (poza Piłą), kiedy idziemy na nocny seans? Czyżbyś miała jakieś niecne zamiary?
słoneczne mrum :* -
bloomen napisał(a)
Tamtaramtamtam....
1. Ile tabliczek czekolady dałabyś radę zjeść naraz? duzo Gorzej pozniej z tego spaleniem :P
2. Dlaczego nigdy nie byłaś w restauracji? bo nigdy nikt mnie nie zapraszal ^^
3. Jakie mięsko lubisz najbardziej? ze swinki xD
4. Masz bluzeczkę żółtą, niebieską i białą - którą wybierasz (zakładając, ze krój jest identyczny)? zolta ;]
5. Gdybyś wygrała darmową, tygodniową wycieczkę, to które miasto byś wybrała - Madryt, Paryż, Rzym czy Ateny?
6. Dlaczego jest Ci wszystko jedno, jeżeli chodzi o film (poza Piłą), kiedy idziemy na nocny seans? Czyżbyś miała jakieś niecne zamiary? :> /me jest grzeczna jak aniolek ]:-D
słoneczne mrum :* u mnie tez grzeje :)Jestem i mnie nie ma ^^ -
1. Jak Ci się podobają moje nowe gwiazdeczki?
2. Jak kiedyś będziesz w Olsztynie, dasz się zaprosić do restauracji? Obiecuję mięsko ze świnki
3. Lubisz spoglądać nocą w niebo pełne gwiazd?
4. Wierzysz, że gdzieś tam we wszechświecie istnieje życie?
5. Jak się udał szkolny występ w roli wieśniaczki?
6. Lubisz Dr. House'a?
7. Kiedy naprawisz klawiaturę?
8. Chodzisz do kina z emerytami?
mrum :* -
bloomen napisał(a)
1. Jak Ci się podobają moje nowe gwiazdeczki ? wez lepiej nic nie mow :(((((((((((((
2. Jak kiedyś będziesz w Olsztynie, dasz się zaprosić do restauracji? Obiecuję mięsko ze świnki ^^ pewnie
3. Lubisz spoglądać nocą w niebo pełne gwiazd? lubisz
4. Wierzysz, że gdzieś tam we wszechświecie istnieje życie? a czemu nie
5. Jak się udał szkolny występ w roli wieśniaczki? dalo sie przezyc
6. Lubisz Dr. House'a? ;ubiem ;)
7. Kiedy naprawisz klawiaturę? jak bede miec czas
8. Chodzisz do kina z emerytami? ehh.. jakos dam rade..
mrum :* co to za mrum :(Jestem i mnie nie ma ^^ -
1. Dlaczego tak się zasmuciłaś zmianą kolorów moich gwiazdek?
2. Co robisz, kiedy jest Ci źle?
3. Co było nie tak z poprzednim mrum?
4. Co sprawia, że lubimy ludzi i tęsknimy za nimi? Nawet za takimi, których nigdy nie widzieliśmy?
5. Kiedy obchodzisz imieniny, bo kalendarz przewiduje sporo takich dni? Na wszelki wypadek masz imieninowego buziaka bo końcówka kwietnia też się do takich Kaśkowych dni zalicza
długie mrum w meszek :* -
bloomen napisał(a)
1. Dlaczego tak się zasmuciłaś zmianą kolorów moich gwiazdek? bo tamte ladnie sie komponowaly z mrum i avatarem :(
2. Co robisz, kiedy jest Ci źle? wtulam sie w poduszke ;(
3. Co było nie tak z poprzednim mrum? bo juz nie takie ladne :/
4. Co sprawia, że lubimy ludzi i tęsknimy za nimi? Nawet za takimi, których nigdy nie widzieliśmy? pewna wiez ktora powstaje ;]
5. Kiedy obchodzisz imieniny, bo kalendarz przewiduje sporo takich dni? Na wszelki wypadek masz imieninowego buziaka bo końcówka kwietnia też się do takich Kaśkowych dni zalicza w listopadzie.. a ja slyszalam ze kaski maja imieniy w marcu i listopadzie ;]
długie mrum w meszek :* mrum :*Jestem i mnie nie ma ^^ -
Licznik postów leci to sobie ponabijam
Czemu masz tak mało łapek w temacie czy to przez zazdrość innych dziewczyn bo jak wiadomo jesteś niezła laska xd ? czy może przez mściwych userów których pokarałaś ostrzeżeniami w tym mnie
I inne pytanie
Która z członkiń teamu jest wedle Ciebie najbardziej urodziwa ( musisz pokazać jej fotke xd )Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Evangelion ().
-
Evangelion napisał(a)
Licznik postów leci to sobie ponabijam nie ladnie ^^
Czemu masz tak mało łapek w temacie czy to przez zazdrość innych dziewczyn bo jak wiadomo jesteś niezła laska xd ? czy może przez mściwych userów których pokarałaś ostrzeżeniami w tym mnie a bo ja wiem.. ich zapytaj.. ale az ta duzo warnow nie rozdalam tym bardziej 'ot tak sobie' wszystkie mialy swoje powody :P
I inne pytanie
Która z członkiń teamu jest wedle Ciebie najbardziej urodziwa ( musisz pokazać jej fotke xd ) nie widzialam wszystich zdjec wiec nie moge sie wypowiedziec :DJestem i mnie nie ma ^^ -
Ile opracowan juz przeczytalas :-p?
-
Trzmiel napisał(a)
Ile opracowan juz przeczytalas :-p? do tej pory piekne 0 ale ide wlasnie na ogrodek sie poUczyc :PJestem i mnie nie ma ^^ -
Szmyr, szmyr
1. Jaką masz poszewkę na podusi, w którą się wtulasz, gdy jest Ci źle?
2. Męczyłaś rano Zosię i Telimenę czy przeanalizowałaś Kochanowskiego?
3. Ile kolczyków i w jakich miejscach byłabyś w stanie zaakceptować na swoim ciele?
4. Chciałabyś się przelecieć F-16?
i tajemnicze pytanie na koniec...
5. Dlaczego połknęłaś wszystkie moje dzieci
wieczorne mrum w meszek :* -
bloomen napisał(a)
Szmyr, szmyr :) smyr ^^
1. Jaką masz poszewkę na podusi, w którą się wtulasz, gdy jest Ci źle? kolorowa :P
2. Męczyłaś rano Zosię i Telimenę czy przeanalizowałaś Kochanowskiego? Chlopcow xP
3. Ile kolczyków i w jakich miejscach byłabyś w stanie zaakceptować na swoim ciele? nie wiem.. nie chce wygladac jak niektore dziewczyny :P
4. Chciałabyś się przelecieć F-16? chetnie;]
i tajemnicze pytanie na koniec...
5. Dlaczego połknęłaś wszystkie moje dzieci ^^a co mam ci je zwrocic ?:P Chcesz miec wiele w przyszlosci ?:)
wieczorne mrum w meszek :* mrum :*Jestem i mnie nie ma ^^ -
Dzień dobry
1. A jakie kolory ma ta kolorowa poszewka na podusię?
2. 14159265358 - z czym Ci się kojarzą te cyferki (dla ułatwienia, to zagadka matematyczna)?
3. Wybierasz się do kina na "Anioły i Demony" z Tomem Hanksem?
4. Jak wyglądają dziewczyny, które wyglądają tak, jak Ty nie chcesz wyglądać?
5. Głaskałaś kiedyś słonia po trąbie?
popołudniowe mrum :*Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez bloomen ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 8
8 gości