marcinozzz napisał(a)
alt3rnatiVe napisał(a)
pzdr << no pa :P
o alt jakies 69 tu z moderatorka robisz << szkoda ze ja o tym nie wiem :P
cicha woda brzegi rwie, bo w robocie to taki niesmialy wobec lasek jestes :D:D << widze dobrze sie znacie :P
@kasai - ale nie ma co sie dziwic, ma cos w sobie,ze laski na niego leca << Pewnie cos tam ma :P
pzdr
ps kasai masz moze jakas kolezanke? :E:D;) << kolezanek brak Kolegow mam duzo :E
KelT napisał(a)
O lo0l ale temacik mi pod rękę wpadł << fajny nie ?:P
Ja coś napisze ^,^ << A pisz sobie pisz ^^
-.- awp czy scout ? << ofc awp :P
-.- lubisz mnie << moze :P
-.- chl0pak czy ja << Trudny wybor :P
pS.,
Kasiu zamęczą Cię :** << lubie to :E
Nie wiedziałem co napisać << ja tym bardziej :P
aa Kasia ładna fotka w sygmie xD << szkoda ze nie moja :P
gitarzysta napisał(a)
kasai napisał(a)
gitarzysta napisał(a)
Jaką scenę, poza CS, najbardziej lubisz? (powiedz że moją NFS, powiedz, powiedz!) << nie gram w nic innego procz cs'a (no ostatnio tylko troszke w UT :P)chyba ze na xboxa to moge poweidziec ze nfs xD
A czemu NFS uważany jest przez wielu za noskillowego, skoro jest bardzo skillowy, a jeśli ktoś twierdzi inaczej to nie ma pojęcia o tej grze? << bo sie nie zna :>
Co myślisz o tym, że na WCG (nie mylę się?) nasi z Meet Your Makers zagrają pod tagiem PGS-u, częściowo. I o oświadczeniu PGSu, że chcieli zupełnie inaczej, że nic za to nie dostaną i tak dalej? << o_o
Najlepszy z MYM? << z czego ?:P
Porozmawiajmy trochę o naszym polskim e-sporcie ^^ << nie znam sie na sporcie :P
Pozdrawiam :*<< no pa :P
Meet Your Makers, czyli stary PGS - Kuben, LUq, Taz, Neo i Loord czy kij tam wie kto. Który z nich jest Twoim zdaniem najlepszy? << Ja tam slyszalam glownie tylko o neo i luq i sie na tym nie znam :P
PS: Enefesowiec lepiej się orientuje na scenie CS'a od ceesówy << Grac a sie tymi roznymi sprawami interesowac to dwie rozne sprawy :P
chlopak napisał(a)
Kaaaasia << cio ? :>
Znów mnei zabiłaś Twoim `skillem` << hehehe. Nie, bo to akurat fart byl xD
Elmo napisał(a)
/me kosia kasai:) << A to niby za co ?:P
Jestem i mnie nie ma ^^