Kasiu czemu wyrzuciłaś mnie z servera
kasai - mala wredota :P
- FA
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Kasiu grasz na uni 61 ??
FLOTA CZY EKO
KAWA CZU HERBATA
KOMEDIA CZY HORROR -
Dlaczego mam ciągoty do zaglądania w CT?
Czemu nie lubię swojej klasy, szkolnej?
Jak spędziłaś wakacje, masz jakiś pomysł na końcówkę?
Pozdrawiam -
-
Podasz mi link do forum badków na pw ?
Co tam u ciebie co będziesz robić po wakacjach ? -
Elmo napisał(a)
nic już nie pisz << za pozno :P
dlaczego jeszcze nie śpisz? << nie lubie spac w nocy 8-)
grzeczne dziewczynki już dawno śpią:P << to widac jestem niegrzeczna ]:-D
chlopak napisał(a)
Kasiu czemu wyrzuciłaś mnie z servera :( << bo sie nickami bawisz to skad mam wiedziec ze ty to ty :P
Młody napisał(a)
Kasiu grasz na uni 61 ?? << niet >> patrz profil ;]
FLOTA CZY EKO << gram eko ale wole flote :P
KAWA CZU HERBATA << herbata
KOMEDIA CZY HORROR << komedia
gitarzysta napisał(a)
Dlaczego mam ciągoty do zaglądania w CT? << Bo lubisz ?:P
Czemu nie lubię swojej klasy, szkolnej? << Bo sa zli i niedobrzy ?:P
Jak spędziłaś wakacje, masz jakiś pomysł na końcówkę? << czesc wakacji spedzilam w Norwegii a reszte w domku Na koncowke to chyba najchetniej nad morze, ale ja niestety sie juz nigdzie nie wybieram :P
Pozdrawiam << ja rowniez :)
Ariakis napisał(a)
Jak bardzo wredna i czym to się objawia? << Ci co mnie znaja to wiedza ze potrafie byc wredna :P
Czemu jedni modzi ciachają brzydkie słówka, a Ty je wcinasz? << wg Zaimera bo jestem glodna A wg mnie bo ciachanie jest juz monotonne^^
Jak często zapuszczasz się poza swój rewir? << Jak ktos prosi mnie o interwencje czyli raz na jakis czas :)
Małe jest...? << gorsze od wiekszego :P
SOAD czy Serj Tankian solo? << i to i to lubie ;)
cimar napisał(a)
Podasz mi link do forum badków na pw ? << mowisz masz ;]
Co tam u ciebie co będziesz robić po wakacjach ? << pewnie sie uczyc :PJestem i mnie nie ma ^^ -
kasai napisał(a)
chlopak napisał(a)
Kasiu czemu wyrzuciłaś mnie z servera :( << bo sie nickami bawisz to skad mam wiedziec ze ty to ty :P
Kaaaaasia !! Kłamiesz, ja to wiem, imołko jedna XDDD
edycja
zobacz co sie potem działo
tnij.com/HVS1 tnij.com/assau_t
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez chlopak ().
-
chlopak napisał(a)
Kaaaaasia !! Kłamiesz, ja to wiem, imołko jedna XDDD << ja nigdy nie klamie :P
edycja
zobacz co sie potem działo
tnij.com/HVS1 tnij.com/assau_t << czemu mnie przy tym nie bylo ?:P A ten drugi screen to z jakiej mapki ?;>
Jestem i mnie nie ma ^^ -
Pierwszy na bananie, de_inferno a ten drugi w takim ? zaułku na cs_assault_upc XDD
To było klikanascie min po Twoim odejsciu ;pp
-
chlopak napisał(a)
Pierwszy na bananie, de_inferno a ten drugi w takim ? zaułku na cs_assault_upc XDD << A tam na upc, to juz wiem :P
To było klikanascie min po Twoim odejsciu ;pp << jak zwykle tylko sobie pojde to zaraz jakies numery :P
Jestem i mnie nie ma ^^ -
/me lubi kasai:)
-
kasai napisał(a)
Ulubiona gra: Counter strike ^^,
Wyzwałbym Cię na 1on1 ESL, ale się boję, że przegram i będzie wstyd
Jaką bronią (w cs :P) najlepiej operujesz?
Masz klan?
Grasz w ESL?
Macie serwer? (daj IP jak macie :D)
Fear Factory X-Fi czy Frag eXecutors?
Ulubiona liczba (oprócz 69 :quasi:)?
Ulubiony film animowany?
Ulubiony dj?
pzdrPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez csn1 ().
-
Elmo napisał(a)
/me lubi kasai:) << to mile z Twojej strony :P
alt3rnatiVe napisał(a)
kasai napisał(a)
Ulubiona gra: Counter strike ^^,
Wyzwałbym Cię na 1on1 ESL, ale się boję, że przegram i będzie wstyd << szczerze watpie :D
Jaką bronią (w cs :P) najlepiej operujesz? << uwielbiam mapy awp i mysle ze w miare mi na nich idzie wiec awp :P
Masz klan? << niby tak ale raczej nie ;]
Grasz w ESL? << niet
Macie serwer? (daj IP jak macie :D) << mam Ale nie bede robic reklamy bo i tak nie ma wolnych slotow >.<
Fear Factory X-Fi czy Frag eXecutors? << jakos bardziej znane mi sie wydaje Frag eXecutors :P
Ulubiona liczba (oprócz 69 :quasi:)? << a sa inne ?:D
Ulubiony film animowany? << Chojrak - tchórzliwy pies :]
Ulubiony dj? << nie mam, ale lubie tiesto albo armina :P
pzdrJestem i mnie nie ma ^^ -
a kiedy śpisz?
-
Elmo napisał(a)
a kiedy śpisz? << najlepiej wcale A jak sie nie da to nad ranem :PJestem i mnie nie ma ^^ -
a kiedy ostatnio przespałaś całą noc?
-
Elmo napisał(a)
a kiedy ostatnio przespałaś całą noc? << A cala noc tyczy sie jakich godzin ?:DJestem i mnie nie ma ^^ -
kasai napisał(a)
Elmo napisał(a)
a kiedy ostatnio przespałaś całą noc? << A cala noc tyczy sie jakich godzin ?:D hmm 23.00-6.00
chyba sie zaraziłem od Ciebie bo też całą noc nie spałem -
Elmo napisał(a)
kasai napisał(a)
Elmo napisał(a)
a kiedy ostatnio przespałaś całą noc? << A cala noc tyczy sie jakich godzin ?:D hmm 23.00-6.00 << rzadko kiedy wstaje o 6 w wakacje nigdy chodze spac duuzo pozniej niz 23. Nawet w roku szkolnym Wiec nie mam pojecia kiedy przespalam cala noc ostatnio ^^
chyba sie zaraziłem od Ciebie bo też całą noc nie spałem << Wybacz. Nie chcialam :PJestem i mnie nie ma ^^ -
A masz steama czy grasz na ns?
-
alt3rnatiVe napisał(a)
A masz steama czy grasz na ns? << oczywiscie ze steam bo przeciez granie na ns jest piractwem :PJestem i mnie nie ma ^^ -
-
kiedy mogę liczyć na kolejną małżeńską sprzeczek?
a dostane wałkiem po głowie?
no i kiedy te godzenie vel sex?
pozdrawiam -
kasai napisał(a)
alt3rnatiVe napisał(a)
A masz steama czy grasz na ns? << oczywiscie ze steam bo przeciez granie na ns jest piractwem :P
A ile masz godzin gry w ciągu ostatnich dwóch tygodni?
Praca w CBŚ czy ABW?
Rosja czy USA?
Tusk czy Kaczyński?
Demokracja/Komunizm?
McDonald/KFC?
pzdr -
Jaką scenę, poza CS, najbardziej lubisz? (powiedz że moją NFS, powiedz, powiedz!)
A czemu NFS uważany jest przez wielu za noskillowego, skoro jest bardzo skillowy, a jeśli ktoś twierdzi inaczej to nie ma pojęcia o tej grze?
Co myślisz o tym, że na WCG (nie mylę się?) nasi z Meet Your Makers zagrają pod tagiem PGS-u, częściowo. I o oświadczeniu PGSu, że chcieli zupełnie inaczej, że nic za to nie dostaną i tak dalej?
Najlepszy z MYM?
Porozmawiajmy trochę o naszym polskim e-sporcie
Pozdrawiam -
Ariakis napisał(a)
A jak byś określiła swoją wredność komuś, kto Cię nie zna, a jest ciekawy? << powiedzialabym zeby przyszedl na irca porozmawiac :P
Jeśli małe jest gorsze od większego, to czy chciałabyś być większa? <<nom =)
Jakieś inne monotonne rzeczy oprócz ciachania? << Na razie nie wiem :P
Jeśli tak, to zmieniłabyś je? << j.w
Punitor napisał(a)
kiedy mogę liczyć na kolejną małżeńską sprzeczek? << jak cos nabroisz :P
a dostane wałkiem po głowie? << a moze byc patelnia ?:P
no i kiedy te godzenie vel sex? << o tym nie bylo nic mowy :P
pozdrawiam << ja tez :*
alt3rnatiVe napisał(a)
kasai napisał(a)
alt3rnatiVe napisał(a)
A masz steama czy grasz na ns? << oczywiscie ze steam bo przeciez granie na ns jest piractwem :P
A ile masz godzin gry w ciągu ostatnich dwóch tygodni? << malo tylko 20 :/
Praca w CBŚ czy ABW? << nie interesuja mnie takie rzeczy :P
Rosja czy USA?
Tusk czy Kaczyński?
Demokracja/Komunizm?
McDonald/KFC?
pzdr << no pa :P
gitarzysta napisał(a)
Jaką scenę, poza CS, najbardziej lubisz? (powiedz że moją NFS, powiedz, powiedz!) << nie gram w nic innego procz cs'a (no ostatnio tylko troszke w UT :P)chyba ze na xboxa to moge poweidziec ze nfs xD
A czemu NFS uważany jest przez wielu za noskillowego, skoro jest bardzo skillowy, a jeśli ktoś twierdzi inaczej to nie ma pojęcia o tej grze? << bo sie nie zna :>
Co myślisz o tym, że na WCG (nie mylę się?) nasi z Meet Your Makers zagrają pod tagiem PGS-u, częściowo. I o oświadczeniu PGSu, że chcieli zupełnie inaczej, że nic za to nie dostaną i tak dalej? << o_o
Najlepszy z MYM? << z czego ?:P
Porozmawiajmy trochę o naszym polskim e-sporcie ^^ << nie znam sie na sporcie :P
Pozdrawiam :*<< no pa :PJestem i mnie nie ma ^^ -
alt3rnatiVe napisał(a)
pzdr << no pa :P
o alt jakies 69 tu z moderatorka robisz
cicha woda brzegi rwie, bo w robocie to taki niesmialy wobec lasek jestes :D:D
@kasai - ale nie ma co sie dziwic, ma cos w sobie,ze laski na niego leca
pzdr
ps kasai masz moze jakas kolezanke? :E:D;) -
O lo0l ale temacik mi pod rękę wpadł
Ja coś napisze ^,^
-.- awp czy scout ?
-.- lubisz mnie
-.- chl0pak czy ja
pS.,
Kasiu zamęczą Cię :**
Nie wiedziałem co napisać
aa Kasia ładna fotka w sygmie xDPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez KelT ().
-
kasai napisał(a)
gitarzysta napisał(a)
Jaką scenę, poza CS, najbardziej lubisz? (powiedz że moją NFS, powiedz, powiedz!) << nie gram w nic innego procz cs'a (no ostatnio tylko troszke w UT :P)chyba ze na xboxa to moge poweidziec ze nfs xD
A czemu NFS uważany jest przez wielu za noskillowego, skoro jest bardzo skillowy, a jeśli ktoś twierdzi inaczej to nie ma pojęcia o tej grze? << bo sie nie zna :>
Co myślisz o tym, że na WCG (nie mylę się?) nasi z Meet Your Makers zagrają pod tagiem PGS-u, częściowo. I o oświadczeniu PGSu, że chcieli zupełnie inaczej, że nic za to nie dostaną i tak dalej? << o_o
Najlepszy z MYM? << z czego ?:P
Porozmawiajmy trochę o naszym polskim e-sporcie ^^ << nie znam sie na sporcie :P
Pozdrawiam :*<< no pa :P
Meet Your Makers, czyli stary PGS - Kuben, LUq, Taz, Neo i Loord czy kij tam wie kto. Który z nich jest Twoim zdaniem najlepszy?
PS: Enefesowiec lepiej się orientuje na scenie CS'a od ceesówyPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez gitarzysta ().
-
Kaaaasia
Znów mnei zabiłaś Twoim `skillem`
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość