kasai - mala wredota :P

• FA

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Diabeł.. może by wypadło na mnie ? Skrzydełka mam, to tylko ogonek :D Różki się jakieś znajdą.

To dobrze, że się nie dałeś. Tak to Twoja rehabilitacja mogłaby trwać dłużej, a tak to niedługo juz będziesz hasał sobie swobodnie \o/ o7

Toruń nie toruń, co za różnica ;]
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • kasai napisał(a):

Diabeł.. może by wypadło na mnie ? Skrzydełka mam, to tylko ogonek :D Różki się jakieś znajdą.

Nie znam reszty Twojej rodziny, ale zdecydowanie jestem na: TAK ]:-D pasujesz idealnie ^^
      Chyba będzie trzeba zrobić Ci odpowiednią sygnaturę XD Oj tak, już ja coś wymyśle ^^
      Zastanawiam się kiedy wyciągniesz pazura i pokrzyczysz na kogoś hrhrhr :D <- Może być na mnie, będzie zabawnie ]:-D :*

To kiedy znowu trafie na dywanik? ^^
      Chyba wiem kiedy, jak Asia wróci...

Best Uni: Xalynth - Bonnie, Ursa - Madzia - Off 2012r.
      Best Sojusze: [GEN], [N-A], [SMURFS], [BlackSheeps], [JEDI], [YAKOOZA], [Black-Moon]
      Uni JaJnic - On - top 8 - Obsesja [BDSM] - najgorsze uni..
      Uni Norma - Off - top 32 - dramat [DZBANY]
    • Madzia wiedziałam, że na Tobie można polegać :D ja na nikogo nie krzycze, to wakat musi być tym złym :D Ale niestety szykuje się już jedna taka sytuacja :(

Ty znów chcesz na dywanik, widzę wrażeń Tobie brakuje ;]] Asia wróci to będziesz miała lanie :D

umpa, zapewne za prędko taki zlot nie nastąpi ;)
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • kasai napisał(a):

Madzia wiedziałam, że na Tobie można polegać :D ja na nikogo nie krzycze, to wakat musi być tym złym :D Ale niestety szykuje się już jedna taka sytuacja :(

- wakat, yhym. Akurat ^^ Pewnie, że można polegać! Polecam się na przyszłość, brać póki gorące i w promocji :D

Ty znów chcesz na dywanik, widzę wrażeń Tobie brakuje ;]] Asia wróci to będziesz miała lanie :D

- i nie było lania \o/, no ale Asiaa win :( - musiałam się poddać.

umpa, zapewne za prędko taki zlot nie nastąpi ;)

- zobaczymy ]:-D

Jest problem, jest! Asiaa kazała mi zrobić ładną sygnę dla niej, ale ja nie wiem, jak się robi ładne sygny XD Potrzebuje pomysłu, liczę na pomoc :P
      Coś czuję, że będzie tak samo wybredna, jak nie będę pokazywała palcami -> kasai ;}

Wyśpisz się dziś za mnie? :P Ta noc jednak nie była efektowna, jeżeli o sen się rozchodzi :( Nie możemy we 3 chodzić spać i zabierać wakata XD
      3 to już tłok, a jeszcze 1 to już kolejka po mięso :D

Masz jakiś przepis na to, co mam zrobić, żeby się nie narobić? XD - chyba, że jak wszyscy uważasz, że mam zostać ninją

Best Sojusze: [GEN], [N-A], [SMURFS], [BlackSheeps], [JEDI], [YAKOOZA], [Black-Moon]
    • kasai napisał(a):

Ja nie wiem nic ostatnio. Dzisiaj też się zdecydowanie nie wyspałam, to na bank wina wakata bo kopał :D

Co do sygny, bo my Madzia chcemy tylko perfekcyjne sygny nosić :D

Co do narobienia się, po prostu przydziel kogoś innego do Twojego zadania :D

- > Noo, jakby się Asiaa nie przytuliła do mnie, to bym oberwała w żebra od wakata :P Musimy jakoś inaczej przedyskutować położenie XD

- > Wiem, wiem - moje <3 perfekcjonistki ^^ - tylko czemu mnie męczyć, to ja nie wiem... Przecież, aj w papierach nie mam Grafik Profesjonalny :P

- > Rozłożyć zadania na innych, hmm... wcale nie głupie :D wykorzystam kogoś ^^

Wrócę tu jeszcze :*

• kasai napisał(a):

Oj Krzyś, dawno Ciebie nie widziałam :)

Przypomnij sobie słowa z autobusu ! :D

Osz Ty gnojku ! Zawsze brakowało Ci kultury !!! ;)

Zalogowałem się zobaczyć ile mam warnów i od jakich pajaców. Chciałem komuś nawrzucać komplementów ale przypadkiem ujrzałem Twój post no i nie mogłem się oprzeć by nie zostawić po sobie drobnego śladu ;)

Pozdro piczko ! Ściskam, całuje i po piczy molestuje ;)*
    • Gootek napisał(a):

Hej Kasai :D hejka :):)

Spacer po łące czy w szklarni pełnej kwiatów ? zdecydowanie szklarnia, oczywiście jeżeli są to ładne kwiaty a nie np choinki :D
      Czujesz satysfakcję wykonując swoje obowiązki ? Myślę, że wykonuję je należycie i na tyle możliwie jak tylko potrafię :)
      Jak byłaś mała kim chciałaś zostać ? chyba stewardessa :D
      Twoje motto życiowe ? nie mam :)

/me pozdrawia ]:-D /me również 8-)
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • Co masz przeciwko choinką? :O - są zielone, ładnie pachną i rosną w lesie!
      Co do tej stewardessy - a co stoi na przeszkodzie zostania nią teraz?
      - mówi się, że nigdy nie jest zbyt późno na realizowanie dziecięcych fantazji.

Więc jak tam z tymi fantazjami?

:*

• kasai napisał(a):

a nie np choinki :D

Najlepsze choinki to są takie żywe co na rynku sprzedają, ja zawsze taką mam, bo mnie lenistwo dopada i mi się nie chce ubierać dużą ]:-D

Ulubiona emotikonka ?
      Ulubiony sposób spędzania wolnych wieczorów ?
      Skoro istnieje tylko jeden Bóg, dlaczego poszczególne religie widzą go tak różnie ?
      Dlaczego ryba zaczyna się psuć zawsze od głowy ?
      Mając 3 życia - żyłabyś w każdym inaczej ?

/me Pozdrawia =)
    • Madzia napisał(a):

Co masz przeciwko choinką? :O - są zielone, ładnie pachną i rosną w lesie! no jak w lesie to tak, ale nie w szklarni :D te pewnie nie pachną. No i chodziło mi raczej o szklarnie z krzakami ( krzewami :D) niż konkretnie choinki^^
      Co do tej stewardessy - a co stoi na przeszkodzie zostania nią teraz? oj kto by myślał o takich głupotach za dzieciaka wymyślanych^^
      - mówi się, że nigdy nie jest zbyt późno na realizowanie dziecięcych fantazji. To które Ty zrealizowałaś ostatnio ? ^^

Więc jak tam z tymi fantazjami? Chyba nie muszę Ci ich tłumaczyć, to Tyś mistrz, a ja uczeń :D

:*

Gootek napisał(a):

kasai napisał(a):

a nie np choinki :D

Najlepsze choinki to są takie żywe co na rynku sprzedają, ja zawsze taką mam, bo mnie lenistwo dopada i mi się nie chce ubierać dużą ]:-D Z tego lenistwa ja mam sztuczną, ale wielkością pewnie podobną :D

Ulubiona emotikonka ? Kiedyś miałam :] a teraz bym powiedziała, że :D bo często ją używam ^^
      Ulubiony sposób spędzania wolnych wieczorów ? Jak brzydka pogoda to seriale <3 :D
      Skoro istnieje tylko jeden Bóg, dlaczego poszczególne religie widzą go tak różnie ? A kto by ich tam rozumiał ^^ Tak w sprawy religii lepiej się nie zagłębiać.
      Dlaczego ryba zaczyna się psuć zawsze od głowy ? Zapewne zostało to jakoś sensownie, naukowo wyjaśnione ^^
      Mając 3 życia - żyłabyś w każdym inaczej ? Pewnie nauczyłabym się na własnych błędach i starała się jakoś moje życie 'udoskonalić' :D żyłabym zapewne nie jakoś znacząco różnie, bo bym się starała żyć tak, jakby mi sie wydawało, że jest dobrze ^^

/me Pozdrawia =) /me również ! :)

GERMANIN napisał(a):

Krążą legendy na temat Twojej urody. Gdzie to można zweryfikować ? Tego najstarsi górale nie wiedzą ;]
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • Mój padawanie :*

Które ja, dziecięce marzenia zrealizowałam ostatnio, to proste - zapisałam się na kurs nauki grania na skrzypcach.
      A co do tej aluzji z fantazjami :P No bardzo śmieszne moja droga :* <3 - o tych fantazjach to rozmawiać nie będziemy na forum publicznym.

No więc, skoro już tu jestem - pokuszę się o zestaw pytań:

Ulubiony podwładny(czyt. smod)?
      To co będziemy pić tego czwartego(w sensie jaki rodzaj napoju Bogów)? - muszę się zaopatrzyć.
      Jak tam pogoda ducha przed nadchodzącym okresem?

Wrócę :P

• Gdzie Cię wywiało? :(

Tęsknimy razem z Maku! xD

Wracaj szybko :(

Bobrowego sylwestra życzem!

Kiedy Cię awansujo na CoMa? xD

Skoro teraz widzę, że oszczędzasz swoje czołgi (oraz bunkry) to pewno gromadzisz hajs, kiedy ceny wysokie, a wszyscy ostro tankują. Teraz to Ty będziesz bogol! Czy w związku z tym skorzystasz z mistycznej komendy !datki? :O
      ex SMod ZŻU, MN
      ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
      mirela jest wspaniała!
      Pręgierz (*)
    • Ahoj marynarze i marynarki o/

Madzia napisał(a):

Mój padawanie :* bry :*

Które ja, dziecięce marzenia zrealizowałam ostatnio, to proste - zapisałam się na kurs nauki grania na skrzypcach. Po pól roku to już powinnaś mi serenady umieć grać !
      A co do tej aluzji z fantazjami :P No bardzo śmieszne moja droga :* <3 - o tych fantazjach to rozmawiać nie będziemy na forum publicznym. Oj jeszcze porozmawiamy gdzie indziej:)

No więc, skoro już tu jestem - pokuszę się o zestaw pytań:

Ulubiony podwładny(czyt. smod)? Wszyscy są kochani po równo :D
      To co będziemy pić tego czwartego(w sensie jaki rodzaj napoju Bogów)? - muszę się zaopatrzyć. ee..yy.. i co piłam ?:D
      Jak tam pogoda ducha przed nadchodzącym okresem? Święta są super !

Wrócę :P Liczę na to

Mati napisał(a):

Gdzie Cię wywiało? :( No i gdzie ja wtedy byłam ?:D

Tęsknimy razem z Maku! xD Razem ? ^^

Wracaj szybko :( Wróciłam tak szybko jak tylko mogłam :P

Bobrowego sylwestra życzem! był wyczochrany sylwester XD

Kiedy Cię awansujo na CoMa? xD oni nie awansują :P

Skoro teraz widzę, że oszczędzasz swoje czołgi (oraz bunkry) to pewno gromadzisz hajs, kiedy ceny wysokie, a wszyscy ostro tankują. Teraz to Ty będziesz bogol! Czy w związku z tym skorzystasz z mistycznej komendy !datki? :O Biedak ze mnie nadal :/

kwachu napisał(a):

Hmmm
      /me Wita :* witowaj kwasku !
      Czas na pytanka :>
      Jabłko czy gruszka?
      Brzoskwinia czy morela?
      Arbuz czy melon? lubie oba :P
      Ulubiona piosenka? nie mam
      Ulubiony owoc? winogronka, czeresnie, truskawki !
      Ulubiony gatunek filmowy? kryminaly <3
      Chodzisz do teatru, opery? niet

Gootek napisał(a):

/o Kasai Gootek :)

A czo tu taka cisza ? Bo...ee..y.. nie spamują bo nie mam weny ! :D
      Robiłaś kiedyś na drutach ? nie ;o
      Najlepszy film, jaki oglądałaś ? podobaly mi sie bardzo igrzyska śmierci
      Do których krajów chciałabyś się wybrać i dlaczego właśnie tam ? Lubie zwiedzanie, to najchetniej taka wycieczka do okoła świata ! Rio de Janeiro w karnawałbym chętnie odwiedziła :)
      Boisz się pająków ? nie
      Co Cię śmieszy najbardziej ? Nie ma chyba takiej konkretnej rzeczy :)

/me pozdrawia pozdrowionka ! i jeszcze raz gratki za typera :D
      Coś ten magiczny próg idzie Ci powoli :P
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • hej :*
      No to odpisuje:>
      Na wstęp
      cytując " <kasai> bo zjadlam ! " mnie np. ?
      Co lubisz robić?
      Ulubiona pora roku?
      Sukienka czy spódnica?
      Rurki czy leginsy ?
      szpilki czy baleriny?
      Włosy rozpuszczone czy w jakiś kok, kucyk?
      Ulubione wino?
      Ulubiony kolor oczu u płci przeciwnej?
      Ulubiony kolor włosów u płci przeciwnej?
      Czego nie lubisz robić?
      Ulubiona potrawa?

/me pozdrawia :*
      Ircowy spamer

Emeryt

<`marcik> `kwachu chyba ci sie oswiadcze ;p
      Mister Publiczności - Ogame 2015
    • kasai napisał(a):

Typer -- jak to mówią głupi ma zawsze szczęście :E
      A magiczny próg jest tuż tuż.

Jedna rzecz której najbardziej nie lubisz ?
      Jakie wartości są dla Ciebie najważniejsze ?
      W jakich chwilach czujesz się zawstydzona ?
      O czym myślisz kiedy spoglądasz w niebo ?
      Czym jest dla Ciebie życie ?
      Gdzie i czy w ogóle jedziesz na wakacje ? (Herfliki się nie liczą) :D

Pokaż spoiler
      https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1798868_10152540093116112_5773900786970517818_n.png?oh=bc50b50f6fdaf34799c47c4040a5733c&oe=544718B7

/me Ka Boom
    • A miałam odpisać za kolejne pół roku XD Gootek :bicz:

kwachu napisał(a):

hej :* Witowaj :papa:
      No to odpisuje:>
      Na wstęp
      cytując " <kasai> bo zjadlam ! " mnie np. ? Nie zjadam kwasków !
      Co lubisz robić? Lubie oglądać seriale
      Ulubiona pora roku? Wiosna
      Sukienka czy spódnica?
      Rurki czy leginsy ?
      szpilki czy baleriny?
      Włosy rozpuszczone czy w jakiś kok, kucyk?
      Ulubione wino? Biale :P
      Ulubiony kolor oczu u płci przeciwnej? nie mam
      Ulubiony kolor włosów u płci przeciwnej? nie mam
      Czego nie lubisz robić? prasować :D
      Ulubiona potrawa? Pierogi, spaghetti :P

/me pozdrawia :* Pozdrowionka :papa:

Gootek napisał(a):

kasai napisał(a):

Typer -- jak to mówią głupi ma zawsze szczęście :E
      A magiczny próg jest tuż tuż. Co raz bliżej święta :D

Jedna rzecz której najbardziej nie lubisz ? prasowanie :D
      Jakie wartości są dla Ciebie najważniejsze ? zaufanie, szczerość :P
      W jakich chwilach czujesz się zawstydzona ? Gdy ktoś nie wie o co mi chodzi i nie potrafie dobrać dobrych słów aby to opisac :D
      O czym myślisz kiedy spoglądasz w niebo ? Mało czasu mam na spoglądanie w niebo.
      Czym jest dla Ciebie życie ? Zycie ma się tylko jedno :P
      Gdzie i czy w ogóle jedziesz na wakacje ? (Herfliki się nie liczą) :D byłam nad morzem ! :)

Pokaż spoiler
      https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1798868_10152540093116112_5773900786970517818_n.png?oh=bc50b50f6fdaf34799c47c4040a5733c&oe=544718B7

/me Ka Boom Zaczynamy inwazje ! :D
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • kasai napisał(a):

A miałam odpisać za kolejne pół roku XD Gootek :bicz:

Ta, wszystko to moja wina ;P

Post 3k - najlepsiejszy kolor ]:-D

Księżniczka z bajki czy wojowniczka ?
      Czy dostałaś kiedyś mandat ?
      Gdzie Jesteś jak Cie nie ma ?
      Czy da się w dzisiejszych czasach żyć bez internetu ?
      Ulubiona bajka z dzieciństwa ? I dlaczego są to Muminki.
      Co mi ciekawego powiesz ?
      Czy wszystkie palny jakie miałaś do tej pory, zrealizowałaś ?

/me To teraz do 4k jak Polska będzie mistrzem świata :E
    • Ok. Wpisuje się tutaj tylko z powodu tego 3tysiecznego postu :D Później przerwa na kolejne pól roku :D

Gootek napisał(a):

kasai napisał(a):

A miałam odpisać za kolejne pół roku XD Gootek :bicz:

Ta, wszystko to moja wina ;P Tak własnie jest :)

Post 3k - najlepsiejszy kolor ]:-D Pomarańczowy jest najlepsiejszy! albo zielony XD

Księżniczka z bajki czy wojowniczka ? Nie wiem ;o Ale chyba wolałam księżniczki :D
      Czy dostałaś kiedyś mandat ? Tak :D Za fotoradar ^^ :piratdrogowy: ^^
      Gdzie Jesteś jak Cie nie ma ? A tu i tam
      Czy da się w dzisiejszych czasach żyć bez internetu ? Myślę, że nie. Mimo, iż udało mi się jego ograniczenie na urlopie. Chociaż znam osoby które korzystają z internetu sporadycznie ;)
      Ulubiona bajka z dzieciństwa ? I dlaczego są to Muminki. Nie mam ulubionej :( Ale jak byłam mała to bardzo lubilam troskliwe misie. Godzinami oglądałam tę samą kasetę.
      Co mi ciekawego powiesz ? Dziś mam wolne \o/
      Czy wszystkie palny jakie miałaś do tej pory, zrealizowałaś ? Nie. Ale na wszystko przyjdzie kiedyś pora.

/me To teraz do 4k jak Polska będzie mistrzem świata :E Mistrz Swiata w siatkówce :D To już zbieraj te 4k postów xD
      Jestem i mnie nie ma ^^