Pytanko 1. Czy to ty jesteś na avatarze i sygnaturce?
<potem dodam resztę>
<potem dodam resztę>
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gootek napisał(a):
Hej Hejka ;)
Jak tam mijają Ci wakacje ? Jakoś szybko :D
Dalej wymiatasz w CS'a ? Nigdy nie wymietalam :D
Jak u Ciebie z pogodą? Kiepsko
Czego się boisz? Samotnosci
Według Ciebie "wiara czyni cuda" ? Czasem tak
/me pozdrawia Ja tez :))
Morgred napisał(a):
Ave Hej
pamiętasz mnie z kingsage ? :D bedzie bardzo źle jak napisze, że nie ?:D
Gootek napisał(a):
Hej kasai hejo
Jak tam Ci mija dzień ? zlecial bardzo szybciutko :P
Słyszałem że się przeprowadziłaś to prawda ? niestety nie moge zaprzeczyc.
Zima Cie jeszcze trzyma czy już masz wiosnę ? mroz nie odpuszcza ;/
Twój hit muzyczny na rok 2012 to ? ona tanczy dla mnie :D
/me do usłyszenia no papapa
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mati ().
Mati napisał(a):
Jak Czaruś pisał tego posta to nadal istniało! Kłamiesz !
Trudne pytania... Które niby było trudne? To Ci telepatią odpowiem To widzisz, nie muszę odpowiadać bo już znasz odpowiedź :D
I nie znasz się Czołg emituje makieta Że co robi ?:D
I jakieś osobiste pytanie na deser!
Wierzysz, że istnieje życie poza forumowe? Słyszałam kiedyś takie plotki Ale boję się sprawdzić ^^
Edit: Nawet Niuz uważa, że powinnaś być FA komentarz poniżej
NIUZ napisał(a):
Dzień dobry Zastałem Kaśke? Niuuuuuuuuuuuuuuuuuz :** Teskniem ! :**
Jak tam? Kiedy awans na FA? Co ja tu robie? Niiiiiiiiiiiigdy Po co 2 FA, tylko zbędny tłok, a statyści nie są potrzebni jak widać
kasai napisał(a):
Jak tam? Kiedy awans na FA? Co ja tu robie? Niiiiiiiiiiiigdy Po co 2 FA, tylko zbędny tłok, a statyści nie są potrzebni jak widać
Mati napisał(a):
kasai napisał(a):
Jak statyści? :o A kto by pilnował, żeby FA dawali bany na 3 dni zamiast na 34? A no właśnie nie ja Od tego jak widaćjest ktoś inny.
Ale dobrze prawisz! Ja też robiłem zbędny tłok, więc zrezygnowałem Jakbyś chciała kiedyś się dowiedzieć jak to zrobić to mam wprawę No tak.. 2 odejscia, juz jestes wprawiony :D
A czołg emituje makieta. Masz taką makietę i ona udaje ten czołg, że on nie jest prawdziwy, ale sobie możesz wyobrazić, że jest! Emituje go! A no tak, oczywiste :D
1 gość