kasai - mala wredota :P

• FA

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wujakrzysiu napisał(a):

Mam zagadkę dla ciebie. To ja zadaj :>

Alex Mercer napisał(a):

Znów jestem :* To dobrze :D :*

Jak to z tymi żółwiami biednymi było? :P po prostu chcialam zeby im bylo cieplo w cieplej wodzie :O
      Jesteś zadowolona z B? ]:-D Tak :) Bo mam prawojazdy B :D
      Czemu figi? :P bo w strongach jest zimno ;o
      Wierzysz w UFO? nie za bardzo
      W jaką grę ostatnio grałaś, co Ci się baaardzo nie spodobała? :P dead or alive ;o nie lubie takich gier
      A film jakiś taki kaszankowaty oglądałaś? :P ostatnio nie pamietam ;]
      Kąpiel czy prysznic? :P kapiel
      Głośniki czy słuchawki? glosniki
      Szklanka czy kubek? :P kubek
      Śpisz przy otwartym czy zamkniętym oknie? latem otwarte zima zamkniete :D
      Spodnie czy spódniczka? :P spodnie
      Wolisz pić ze szklanki czy z kubka? ee.. bylo juz pytanie o szklanke i kubek :D wole kubek :P
      Bardzo lubisz gotować? :P lubie.. ale czy bardzo.. zalezy czy mi sie chce ;]
      W skali od 1 do 10 jak dobrze to potrafisz? nie umiem sie okreslic :D
      Co Ci najlepiej wychodzi? :P kluski slaskie :P
      Jest jakaś potrawa, którą byś chciała potrafić upichcić, a nie umiesz jeszcze? :P nic mi nie przychodzi do glowy ;o
      Miałaś jakąś taką spektakularną wpadkę w kuchni? (o gotowanie mi chodzi oczywiście ;P) raczej nie :D jakos wpadki mnie sie nie imaja ^^
      Język bardzo oparzony? :P oj bardzo. OPrzydalby sie zimny oklad :P

Na razie wsio :* okej :* i wybacz za zwloke ale mialam ciezki weekend :D
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • Hej Ticzerko :*

Wpadł Twój pierwszy \o/ opowiadaj co slychać u Twoich sąsiadów? :P

Wspominali tutaj coś o fotce...gdzie ona jest? Kiedy wkońcu się doczekam 0_o

Jak jesień na Ciebie wpływa?

Co lubisz jeść? A co pić? Co dzisiaj jadłaś? a co wczoraj? ;P

Jaki masz parasol?

Lubisz odpisywać w CT?

Jesteś otwarta na ludzi czy jak to jest z kasai? :)

mrumcium :bicz:
    • Bry ;P

Czemu nie zedytujesz tamtych odpowiedzi, hę? :P
      Starasz się odżywiać "zdrowo", czy wolisz tak po ludzku? :P
      Czemu tak lubisz CS, co w nim fajnego? :P
      Na czym wolisz grać - Xbox czy PC? :P
      Miałaś kiedyś coś złamane?
      Skręcone?
      Zwichnięte?
      Rozcięte? :P
      Skąd taki tytuł tego tematu? :P

Na razie styknie. :*
    • Superman napisał(a):

Hej Ticzerko :* witaj supcio :*

Wpadł Twój pierwszy \o/ opowiadaj co slychać u Twoich sąsiadów? :P a cisza i spokoj :D

Wspominali tutaj coś o fotce...gdzie ona jest? Kiedy wkońcu się doczekam 0_o a po co Ci zdjecie jak zobaczymy sie na zywo :P

Jak jesień na Ciebie wpływa? a ogolnie nie miewam jesiennej deprechy :P wiec chyba dobrze :)

Co lubisz jeść? A co pić? Co dzisiaj jadłaś? a co wczoraj? ;P nie mam swoich takich ulubionych rzeczy ale jadlam ostatnio dobra zapiekanke :P

Jaki masz parasol? zdecydowanie za maly :D

Lubisz odpisywać w CT? jak mam czas to lubie :)

Jesteś otwarta na ludzi czy jak to jest z kasai? :) lubie poznawac nowych ludzi ^^ po to jestem w koncu na forum ;]

mrumcium :bicz: mrrr :*

Alex Mercer napisał(a):

Bry ;P hej :*

Czemu nie zedytujesz tamtych odpowiedzi, hę? :P bo nie lubie zmieniac zdania :P
      Starasz się odżywiać "zdrowo", czy wolisz tak po ludzku? :P wole tak po ludzku :D
      Czemu tak lubisz CS, co w nim fajnego? :P to ze mozna w tym czasie pograc/pogadac z innymi ludzmi :)
      Na czym wolisz grać - Xbox czy PC? :P chyba pc :P
      Miałaś kiedyś coś złamane? poki co to nie
      Skręcone? nie :D
      Zwichnięte? nie :D
      Rozcięte? :P palec :O
      Skąd taki tytuł tego tematu? :P bo ja sem wredna. nie zauwazyles ?^^

Na razie styknie. :* ok :*

Przepraszam Was za zwloke ale ostatnio malo czasu mam posiedziec na komputerze :)
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • Jak tam ten CS?

Tyle wolnego to grasz w coś często, czy masz inne zajęcia?
      Jak przygotowania do Sylwestra?
      Oglądałaś kiedyś jakiś melodramat? Lubisz takie filmy? W ogóle lubisz filmy? :)

Pozdrówka. :*
    • Możesz mi wysłać większą wersję twojego avka (o ile posiadasz) ? ;)
      Przy okazji: pamiętasz mnie jeszcze ? ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *Zeruel* ().

• *Zeruel* napisał(a):

Możesz mi wysłać większą wersję twojego avka (o ile posiadasz) ? niestety nie mam.. myslalam ze mam moze link w profilu ale niestety nie. Tez mi sie bardzo podoba :p;)
      Przy okazji: pamiętasz mnie jeszcze ? ;) uni20 sie nigdy nie zapomina! zawsze bedzie w moim serduszku :P

Dragon220 napisał(a):

Dzień dobry!!! hej!

Czy kasai jest prawdziwą wredotą? NIe wierzę! W każdym jest coś dobrego!!! wredna nie wyklucza dobra :P ale czasem bywam zlosliwa ;)
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • Nie ma rzeczy nie do okreslenia, ani nie do zrozumienia. Oczywiscie w odniesieniu do istoty ludzkiej. Moze wydaje ci sie, ze zamieniasz sie w aniolka?

Cos mi sie wydaje ze ktos tu kreci lub udaje kogos kim nie jest?

;>
    • .Archangel napisał(a):

Cześć ;p hej

I jak po sylwestrze? ogolnie to niby dobrze :P

Kiedy kolejny raz gramy? :D I nie graj na czitach :E a nie wiem.. teraz dlugi weekend :P znow dostaniesz baty :D

Czemu jak wyżej napisałaś Twoja wredność maleje? :D bo juz nie jestem tak wredna jak na poczatku mojej kariery :(

Ty raczej wredna nie byłaś przynajmniej na irc'u ^^ bo na ircu to slabo wredna jestem :<

Pa ^^ no pa ;)

Dragon220 napisał(a):

Daj drugiego palca walnę młotkiem. Zapomnisz o pierwszym. To jest wredność w moim wydaniu. tez tak potrafie :P

Kolega wyżej twierdzi że kręcisz!!! 8-) bo sie nie zna i przegral ze mna w cs'a :P moj chlopak mi ciagle powtarza ze wredna jestem.. to chyba jestem :P
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • Skoro masz chłopaka, a nie męża to pamiętaj, że nic nie wolno przed ślubem. Bo to grzech i nie po Bożemu.

Trzeba by ustalić kiedy i w jakich okolicznościach on mówi, Ja na razie nie widze twojej wredności.
    • Witam. Nie chodzło mi o to co i kiedy lub też czy robisz. Masz racje, że jest to sprawą osobistą. Interesyje mni TWOJE ZDANIE na temat zachowania czystości przed ślubem.

Czy twoim zdaniem warto zachować czystość przed ślubem?

Ja uważam, że warto. Buduje sie wtedy trwalszy związek Posiada czyste sumienie przed Bogiem.
    • Dragon220 napisał(a):

Witam. Nie chodzło mi o to co i kiedy lub też czy robisz. Masz racje, że jest to sprawą osobistą. Interesyje mni TWOJE ZDANIE na temat zachowania czystości przed ślubem.

Czy twoim zdaniem warto zachować czystość przed ślubem? nie mam nic przeciwko nie zachowaniu:) tylko prosze nie pytaj czemu itd dla mnie to nie jest temat do dyskusji ;)

Ja uważam, że warto. Buduje sie wtedy trwalszy związek Posiada czyste sumienie przed Bogiem. Milo ze sa jeszcze tacy ludzie na swiecie ;]
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • Dobry wieczór.

Osobiście znam kilkadziesiąt takich osób jak ja. Smutne jest to , że dziś nie przywiązuje się wagi do zasad moralnych. Dlatego na tym niegodziwym świecie ciąży wyrok. Nie zostanie kamień na kamieniu. Daniela 2:44 1Piotra 3:7

Życzę ci aby zagłada ludzi bezbożnych ominęła ciebie. Przepraszam za doze strachu, ale widząc porzar chyba każdy krzyczałby PORZAR.

Niechaj wrednosc omija cię z daleka...
    • Hej Kasia. :)

Mam wrażenie że muszę trochę wepchnąć się między posty Dragona - Kaznodziei. :)
      Lubisz po bożemu mówisz... Czyli na misjonarza i tyle. Koniec? Ende? Takaś klasyczna? :P
      Grałaś kiedyś w CoD lub SoF? :) w multiplayer'a...
      Jaki jest Twój ulubiony sprite w CSie? :)

Pozdrówka. :*
    • Dragon220 napisał(a):

Dobry wieczór. Witam :)

Osobiście znam kilkadziesiąt takich osób jak ja. Smutne jest to , że dziś nie przywiązuje się wagi do zasad moralnych. Dlatego na tym niegodziwym świecie ciąży wyrok. Nie zostanie kamień na kamieniu. Daniela 2:44 1Piotra 3:7 Co dla jednych jest smutne, dla innych moze byc czyms pozytywnym

Życzę ci aby zagłada ludzi bezbożnych ominęła ciebie. Przepraszam za doze strachu, ale widząc pożar chyba każdy krzyczałby POŻAR. Dziekuje, jakkolwiek to mialo brzmiec :>

Niechaj wrednosc omija cię z daleka...

Quauli napisał(a):

Hej Kasia. :) HEj

Mam wrażenie że muszę trochę wepchnąć się między posty Dragona - Kaznodziei. :) Milo z Twojej strony :D
      Lubisz po bożemu mówisz... Czyli na misjonarza i tyle. Koniec? Ende? Takaś klasyczna? :P Moze :P
      Grałaś kiedyś w CoD lub SoF? :) w multiplayer'a... niet ;)
      Jaki jest Twój ulubiony sprite w CSie? :) aktualnie mam niebieska plame :P

Pozdrówka. :* Ja również :)
      Jestem i mnie nie ma ^^
    • Witam,

napisałaś, że jesteś ze Szczecina to zróbmy mały teścik:

1. Pewien turysta przybywa do Szczecina. W piątek ok. godz. 19:00 wysiada z pociągu na Dworcu Głównym. Jaki autobus/y zawiezie(zawiozą) go na ulicę Jagielońską - gdzie wynajął pokój w hotelu. Z którego przystanku odjeżdżają owe autobusy? ;)
      2. Na drugi dzień (sobota) nasz drogi turysta musi pojechać z ul. Jagielońskiej na ul. Energetyków (a dokładniej ul. Celna - ale niech wysiądzie na tej pierwszej - spacerek go nie zabije). Jakie autobusy go zabiorą w zaplanowana podróż?

Turysta będzie bardzo wdzięczny za pomoc. Dodatkowym bonusem - po udzieleniu odpowiedzi na pytania - będzie certyfikat doskonałej znajomości rozkładu ulic miasta Szczecin.