%% - wakacje
Hellgirl napisał(a)
Wooojteeek
To ja może bez zbędnych wstępów, przejdę do pytań
1. Nosisz jakieś okularki? Zwykłe albo przeciwsłoneczne?
2. Jak najbardziej lubisz się opalać? Kładziesz się na piaseczku, trawce i tak sobie leżysz, czy może grasz w siatkówkę albo sobie chodzisz po plaży :O?
3. Podrywasz jakieś panie leżące niedaleko Ciebie ^^?
4. Jeśli tak, to w jaki sposób xD?
5. Umiesz pływać? Jak najbardziej lubisz?
Starczy
Karolinka
Bez gry wstepnej okej
1. Tylko przeciwsłoneczne czy to na słonce czy to na imprezki mam takie wielkie niebieskie
2. A roznie to bywa ... ost nad wodą to lezałem na ręczniczku, na pisku potem szedłem do wody, pobrykać oraz grałem w siate ... na działce to jak trawe kosze, bądz coś robie to tez mnie opala
3. Fotografuje je
4. Na fotografa pstryk i już ... albo gadka albo wiesz ... nio ale ost dołaczyły się do nas panie, graliśmy wspolnie w siate jakbyś widziała jak się poświęcałem zeby odbić piłeczke
5. Nuuu pewnie że umie od maluszka ... na materacu xDDD najwięcej pływam żabka nawet miałem kiedyś range jak chodziłem na basen "włochaty Żabcio"
Uffff kuje
Pysia napisał(a)
Tam myslalam ;<ale czemu nie mnie ? xDDD
Masz sie rzyznac ze to ty masz ochote na banana i tak tlyko mowisz xD
a ja wcale nie mam o !
Od nastroju,sytuacji,relacji i wogole
No dzisiaejszej nocy spales na pierzynce^^ xP
No i dobrze ze świece:P
najgorszy przedmiot w skzole,ktorego nie lubiłes i miales problemy
często dostawałeś uwagi?
uzywasz kremiku do opalania?
Masz przebite uszy;> co myslisz o facetach ktorzy nosza kolczyki w uczych czy w jednym uchu?:>
;*
Nio jak sobie kupie autko to wezme Ciebie
Już ja dobrze wiem co Ty chcesz ziewusiu
Nie wazne na czym, ważne pod czym spałem jak nigdy dotad
Mam w pokoju takie cuś szklanego i tam pale 'świece' romantycznie to wygląda xDDDDDDDDDD
Chemia nuuu i fizyka ... ale to pewnie dlatego ze nie chciało mi się uczyć
Nie, byłem grzeczniusi jak talala
Jeszcze w tym roku nie uzywałem, teraz na wyjazd kupiłem sobie jeden do opalania a drugi po wprawdzie juz jestem ciemny ale ... nie chce skory stracic
Nie mam, kiedyś o tym myślałem o_o ... czo mysle o facetach z kolczykami w uchu, ojjj nie chciałabyś wiedzieć
Teraz napaliłem sie na kolczyk w prawej brwi w miejscu gdzie sobie wyciąłem taki mały kawałek
Miłego