Superman napisał(a)
XXXI
Ahhh te Kobiety
Czyli foci nie będzie? nawet za odbanowanie? no wiesz, nie każdego da się odbanować xDDD a co do pauki to ... 35cm o_o
1. jak będziesz facetem to się dowiesz
2. nuuu pewnie, zawsze jak widze kobiety na drogach to xDDDD żartuje nie wiem, zależy czo masz na myśli ... ogólnie to ja jestem zwykłym człowieczkiem, studiuje xDDDD wakacjuje ... nie wiem, normalny człowiek, tak jak inni
3. Ala ma kota na punkcie rózowej bluzki? xD
a.) tak jest, uważam że mam
4. bo Guen się juz do niego dorwała
5. nie chciałabyś wiedzieć o czym myślałem czytając to pytanie :uhuhaua: nio więc tak, Ty i Ja o_o najpierw poszukałbym takiej duzej pauki xDDD a potem zrobił nam 'domek' wiesz, ściany na rozowo xD jakies legowisko jaskiniow ... a potem bym cię wziął ... słowo "wziął" wymyśl sobie sama jego sens ...
obowiązek czy przyjemność ... mhyyyy ... przyjemność
Lubie czytać ksiązki o takiej tematyce więc pewnie czułbym sie wspaniale ... a w ogole to o co pytałaś xDD
a.) albo ja jestem dziwny i moje odpowiedzi na twoje pytania, albo twoje pytania były normalne xDDDD
Dango, Dango ...
Kuje
Miłego
35 cm o_o ulala xD
foci w stroju tudzież bez nie bedzie:ziew: nie chcę żebyś na zawał zszedł
1. odpowiedź pierwsza jest conajmniej niesatysfakjonująca gdybym mogła być mężczyzną jeden dzień, pewnie byłabym Supermanem tylko o kobietach wiem....:O
nie mogłam sobie darować xD
2. kochany jak ja widzę kobiety na drogach to mnie zgroza ogarnia xD
a co ja mam na myśli to już inna sprawa xD
3.różowy....bleeee xD
3a. skoro masz to czy uważasz, że rozmawiając ze mną używasz właśnie jej?:>
4.
5. odpowiedź trochę mnie zaskoczyła, szczególnie słowa wziął, pauka i różowo o_o a to o czym pomyślałeś zawsze możesz mi zdradzić gdzie indziej
przyjemność ^^:D
Ty dziwny o_o nieeeeeeee
i uważaj robię dziś nalot na Katowice...strzeż się