Wojnownik Fireredsky :)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Klylas napisał(a):

Dlaczego spamujesz bardziej niż przewiduje to norma UE? - bo my jesteśmy przodownikami pracy, wyrabiamy 1000 procent normy ^^
    Dlaczego się tu wpisałem? :P - bo mnie koffasz? :P
    Lubisz jak ktoś Ci upuje ten temat? - a bo ja wiem
    Jakie polskie góry podobają Ci się najbardziej? Tatry są zdecydowanie najładniejsze, problemem są tłumy ludzi, a w górach cenię samotność. Ze 2 lata temu było pięknie w górach Izerskich (a ile jagód :> ), ale teraz postawili tam wyciąg/kolejke i już tak fajnie chyba nie będzie :(

ciap napisał(a):

f`wakacyjnie is Fireredsky@Fireredsky.moderator.OGamePl * Fireredsky
    f`wakacyjnie on #jestem.gejem (...)

nieee ;( ;( ;( pffff. jak mnie z dziesięć razy invajtnęłaś a mój program je przyjmuje od razu ;x

Liliah napisał(a):

bry ^^ daj mi marchewkę! :O
    :*
    chyba już nieaktualne ^^

David napisał(a):

Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 70 dni temu. Temat może być już nieaktualne. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu.

No! :D Załóż nowy wątek cuteFiruś :D Co tak nisko upadł? Gdzie fanki? Co tak słabo się starasz? :P założyłbym 10 od razu, ale Jacko byłby zły :( a bo mi lamy nie chcą upować :(

Mirela86 napisał(a):

hej hej hej Fireredsky :* hej :*

Dejwuś jak to nie ma fanek? :P o, jedna się znalazła :P
  • Pad napisał(a):

rzadko tu wpadasz, odpisujesz ludziom na posty mimo ze Ci juz konta na boardzie opkasowali :D - mało mi tu spamują to i ja rzadko wpadam :P a co się, w ogóle, z Liliah stało, że usunęła konto? :P

jak leci, firer? dobrze, dobrze, nie narzekam :P
    wybacz ze Cie ostatnio nie opznalem ^^ =* wybaczam :)

David napisał(a):

Czemu nie naganiasz ludzi, by pisali w CT? bo leniwy jestem :D
    Czemu znowu masz sklerozę? za dużo masła, ponoć ono ją powoduje :<
    Kiedy nastąpi zmiana nicka na cuteFiruś? na forum nie zmieniam :P przez jakis czas tak grałem w ET, ale potem zmieniłem na niunia, żeby shepparda powkurzać :D
    :D
  • Witaj :fsmile:

Jest cos co chcialbys zrobic ale nie mozesz?

Jestes 'piesciuchem' ?

Kraj ktory odwiedziales i zrobil na Tobie najwieksze wrazenie ?

Pozdrowka

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
    azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
    <pad> ja wieszam marciki na scianach
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
    <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
  • marcik napisał(a):

Witaj :fsmile: hej ^^

Jest cos co chcialbys zrobic ale nie mozesz? chciałbym zacząć się regularnie uczyć i dostać stypendium, zamiast siedziec przy kompie, ale jak widać srednio to wychodzi xD

Jestes 'piesciuchem' ? e? znaczy? xd

Kraj ktory odwiedziales i zrobil na Tobie najwieksze wrazenie ? najwieksze wrazenie zrobiła i dalej robi na mnie Polska xD zarówno pozytywne - głównie krajobrazy, przyroda, zamki, etc. jak i negatywne - stan polskiego społeczeństwa ;) z tym, ze Polski nie odwiedziłem, tylko tu mieszkam, 'stety czy niestety' :D no a poza tym, to chyba Szkocja ;)

Pozdrowka

kiciak napisał(a):

hejka! ;] witam ;)

ulubiony zwierzak? chomik :D poza tym, motyle i kotki ;)

lubisz żelki? lubię, ale nie wszystkie ;)

coś czego nie ma? sprawiedliwość ^^

sposób na nudę? komp/książka

:O :XP:
  • Asiaa napisał(a):

/me slaps Fireredsky /me pac Asia
    Czemu zawsze mnie bijesz na IRCu ? pff :P ja tylko pacam, to Ty mnie bijesz pstrągiem jakimś i to pewnie jeszcze nieświeżym :P o: 17:44:34 ° @Asiaa`afk slaps f`afk around a bit with a large trout :P
    Dlaczego nie zaprosiłeś mnie tu sam? bo ja tutaj nie zapraszam ludzi, dlatego tak mało tu postów jest :P za to zaprosiłem do działu Człokowie Teamu w innym celu :P
    Czemu ja zawsze sama muszę myśleć? :E no, ktoś musi :D
    Jaki jest Twój ulubiony kolor i czemu zielony ? 8-) wolę niebieski :P ale zielony też lubię, mam połowę ścian w pokoju w tym kolorze a meble są w większości zielono-białe :P Tobie też jest bardzo ładnie w zielonym :>
  • A po co mnie zaprosiłeś do CT ?
    Ja ładnie wyglądam w zielonym? :>
    Ja bije tylko nieświeżymi pstrągami, bo świeże zjadam ;x
    Czemu tak wolno odpowiadasz? :)
    jaki jest Twój ulubiony owoc?
    A warzywo ? :D

exModeratorka Wojen
    exModeratorka Starć Tytanów
    exModeratorka Porozmawiajmy o Ogame
    exSMOD MN
    :fa:
    exFA :fa:
  • Asiaa napisał(a):

A po co mnie zaprosiłeś do CT ? - do CT Cię zapraszałem, żebyś zrobiła swój temat :>
    Ja ładnie wyglądam w zielonym? :> - no na głównym zdjęciu przecież miałaś zieloną (vel w odcieniu zielenii :P ) sukienkę. A propos, czemu usunęłaś konto? :P
    Ja bije tylko nieświeżymi pstrągami, bo świeże zjadam ;x - pstrągi są be :(
    Czemu tak wolno odpowiadasz? :) - bo ja lama jestem :P a teraz się urlopowałem i musiałem się maskować, że mnie nie ma na forum :(
    jaki jest Twój ulubiony owoc? - jabłko
    A warzywo ? :D - nie mam :P
  • Asiaa napisał(a):

Lubisz sie maskowac? :D może trochę :P ale co masz na myśli? IRC? tam często mam dodatek 'afk czy coś innego, dlatego że ostatnio mam mało czasu, wpadam często na chwilkę i nie bardzo mam ochotę za każdym razem zmieniać status
    Wiesz czemu nie zakładam CT?:P bo nie chcesz, żeby użytkownicy przenieśli się z SiO do Twojego CT? :(
    Dlaczego na ircu udajesz ze Cie nie ma?:) odpowiedziałem juz wyzej ;)
    Kiedy mi teraz odpiszesz?:D teraz! :D

P.S. Skasowałam konto bo nk to zUo :D e tam zUo, świetnie miejsce do uzyskiwania wiedzy co trzeba zrobić na zajęcia i na inne tematy związane z uczelnią :D
  • Jakich prezentów świątecznych oczekujesz?
    Dlaczego wymagasz od ludzi pisania tu?
    Gdzie wybierasz się na sylwestra?
    Jak dużo ryby zjadasz podczas kolacji wigilijnej?

Jaką kiełbasę uwielbiam podczas takiej kolacji? (podpowiedź - białą)
    Ile schaboszczaków jem wtedy? (podpowiedź - więcej niż 1)
  • Zmuszono mnie żeby się tu wpisać :<

1. Ile jest gwiazd na niebie?
    2. Czemu się lenisz ciągle?
    3. Co sądzisz o paradoksie tyczki i garażu?
    4. Czemu taki leń jesteś?
    5. Nie uważasz, że się za dużo lenisz? 0_0

• David napisał(a):

Jakich prezentów świątecznych oczekujesz? - w zasadzie żadnych, nie potrzebuje nic konkretnego :P ostatnio na mikołajki poprosiłem o "Ojca chrzestnego" (książkę)
    Dlaczego wymagasz od ludzi pisania tu? bo nie miałem co robić :P
    Gdzie wybierasz się na sylwestra? do kuzyna, taki rodzinna impreza, nie lubię masówek ;)
    Jak dużo ryby zjadasz podczas kolacji wigilijnej? a bo ja wiem :P po kawałku. najlepsze są śledzie w sosie tatarskim :)

Jaką kiełbasę uwielbiam podczas takiej kolacji? (podpowiedź - białą) - taką zepsutą, pokrytą już zielono-białą pleśnią
    Ile schaboszczaków jem wtedy? (podpowiedź - więcej niż 1) - wiesz David, to nie do końca jest prawda z tym "jak nie zjesz to nie urośniesz" :D nie musisz zjadać całego wieprza :>

Mirela86 napisał(a):

Hejo Firusiu niuniusiu słitaśny rzurzowiuteńki ^^ witaj słodziuchna mirelko-morelko :*
    Jak przygotowania do świąt? jakoś idą
    Kucharzysz czy się obijasz? :P dziś pokroiłem bakalie! ;D
    Porzadki swiąteczne zakończone? ]:-D tak, przesunąłem książki z jednej części biurka na drugą, by zwolnić miejsce dla kwiatka, który stał w miejscu gdzie stoi teraz choinka :D
    Buziaki :* mrrr :*

Doctor Devil napisał(a):

Zmuszono mnie żeby się tu wpisać :< kto mógł być tak wredny żeby Cie zmuszać? :<

1. Ile jest gwiazd na niebie? dużo :D
    2. Czemu się lenisz ciągle? ja? ależ skąd :P w ogóle się nie lenię :)
    3. Co sądzisz o paradoksie tyczki i garażu? nie znam :> możesz mi opowiedzieć :P
    4. Czemu taki leń jesteś? bo wszyscy coś robią i nikt nie zajmuje się lenieniem, a tak nie może być, ktoś musi się lenić za innych. I tym wybawcą jestem ja! :D
    5. Nie uważasz, że się za dużo lenisz? 0_0 ależ skąd, gdyby nie zajęcia, dopiero mógłbym pokazać na co mnie stać :D

• kiciak napisał(a):

hej! :) hej ;)

oglądasz seriale? rzadko, serialne wciągają i potem trzeba oglądać wszystkie odcinki :P dlatego wolę filmy

a telenowele? tja :P Barwy Szczęścia, akurat lecą jak jem kolację ^^

jaki film ostatnio widziałeś w kinie? yyy... chyba "Labirynt fauna", to było ładnych parę lat temu :D

ulubiony film? chyba 'Drużyna pierścienia' rzadko wracam do oglądanych już filmów, ale akurat cała trylogię oglądam chyba rok rocznie ;) 1 część jest, moim zdaniem, najlepsza i to zarówno książka jak i film ;)

najnudniejszy film jaki widziałeś? dotrwałeś do końca? staram się nie pamiętać takich rzeczy, ale to będzie chyba coś z tego co oglądałem na angielskim w ramach szkolenia rozumienia ze słuchu (lub raczej szybkim czytaniem angielskich/polskich napisów), np. 'Chicago', albo 'Diabeł ubiera się u Prady', albo coś tam z nieznanym mi tytułem (jakaś "komedia" romantyczna z Hugh Grantem) :P wytrzymywałem do końca zajęć i nie chciałem poznawać dalszego ciągu (choć ku mojemu zmartwieniu dokańczaliśmy na następnych zajęciach :( ) na szczęście oprócz takich paskudztw, pani puszczała nam od czasu do czasu Hotel Zacisze :)

David napisał(a):

Ilu osobom kojarzysz się jako 'Chudy' z 'Toy Story'? :D :* coś mi się wydaje, że tylko Tobie ^^ ja tego chyba nawet nie oglądałem :P
  • Darko napisał(a):

1. Sposób na nudę ? różnie, albo komp, albo książka. Bardzo rzadko TV, jak jest coś fajnego, a zwykle nie ma ;)
    2. Co robisz w wolnej chwili ? taka odpowiedz jak wyżej :)
    3. Ulubiony serial ? Czterej pancerni ^^ podobał mi się też Rzym, Czarna Żmija i Hotel Zacisze

kiciak napisał(a):

jaką książkę ostatnio czytałeś? nie licząc podręczników to Utopię Thomasa More'a, tak jakoś było o tym trochę na wykładzie z historii doktryn, w szkole nie było okazji przerobić (tylko jakiś fragment czy coś) to z ciekawości zajrzałem. Całkiem przyjemna książka, z resztą sam tytuł to mówi "Książeczka zaiste złota i niemniej przyjemna jak pożyteczna o najlepszym ustroju świata i nieznanej dotąd wyspie Utopii" - czy jakoś tak to brzmi :P zupełnie nie wiem czemu częściej używa się skróconej wersji ^^

jakie gatunki literackie lubisz najbardziej? tak ogólnie beletrystyka, w zasadzie co mi wpadnie w ręce i to często od razu biorę następne książki tych autorów ^^ dawno temu tak było z Bachdajem, później Juliusz Verne, Alistair Maclean, niedawno parę książek Tolkiena, a teraz Mario Puzo, póki co druga ;)

ulubiony autor? dlaczego? nie mam ulubionego autora ;) podobnie jak wykonawców utworów muzycznych, itp. jak przeczytam jedną książkę danego autora i mi się spodoba to nie oznacza, że inna książka tego autora też mi przypadnie do gustu ;) nikt nie jest idealny

co byś mi mógł polecić? ostatnio przypadły mi do gustu: "Ojciec Chrzestny" [Mario Puzo] (dużo lepszy niż film), "Shogun" [James Clavell] (również przebija ekranizację, a nawet ją nokautuje. Swoją drogą 'opasłe tomisko', 1000 stron, ale czyta się bardzo szybko a na końcu żałuje się, że to już koniec), "Duma Kartaginy" [David Durham] (jak lubisz książki oparte na historii, w tym wypadku II wojna punicka), no i może jeszcze "Giaur" [George Byron], jeden z moich ulubionych utworów literackich, ale przypuszczam, że mogleś to już przerabiać w szkole ;)
  • David napisał(a):

Chudy, a czemu tak lubisz żółtą kaczuszkę aka rzultom kaczuszkem do kąpieli jak myju myju jestes? :D

bo jest wesoła, uśmiechnięta i lubi się pluskać ze mną ^^

Darko napisał(a):

Sposób na nudę ?( Proszę o dłuższą wypowiedz)

hmm... jeśli chodzi o książki, to polecam zapisanie się do biblioteki, najlepiej takiej z baza internetową, żeby móc w domu sobie poszukać i zamówić, biblioteka uniwersytecka, jak masz taką w miescie, powinna oferować taką opcję ;) no i zamawiam sobie coś, obecnie mam wypożyczonego "Księcia" Machiavellego i "Sycyliczyka" Puzo. Jak jest czas to czytam ;)
    Co do gier, to polecam wyszukiwarkę komputronika, jest najbardziej obszerna, raz na jakiś czas przeglądam serie starych i tanich gier np. ExtraKlasyka, Superseller, etc. Dzisiaj kupiłem sobie antologię Rome TW i Cezara 4 za niecałe 70 zł, rozrywka na jakiś miesiąc, choć teraz będą ferie to może krócej :P

Można też walczyć z nudą na dłuższy okres, np. postarać się o dziecko :P Przez najbliższe 20 lat nie powinieneś się nudzić ;P

W ostateczności, jak jest się bardzo zdesperowanym, to można skończyć z nudą raz na zawsze*, ale o tym tu nie będę pisał ^^
    [size=5]* przy założeniu, że nie istnieje żadne życie pozagrobowe lub reinkarnacja[/size]
  • nie przerabiałem jeszcze w szkole, ale młody jestem... będę musiał coś z poleconych przeczytać, bo ostatnio utknąłem na Prattchet'cie
    ostatnio przeczytałem fajna książkę "Prawa i powinności" 500 stron ale bardzo szybko się czyta ^^ szybciej niż takie po 200 :O

lubiłeś w młodości dobranocki?

a kreskówki?

a bajki?
  • kiciak napisał(a):

lubiłeś w młodości dobranocki? większość tak, pamiętam, że strasznie nie lubiłem (i dalej nie lubię - wciąż oglądam dobranocki, jak jest Garfield & Friends :P ) jak zamiast planowej wieczorynki, takiej jak puszczają co tydzień, np. smerfy kiedyś były zawsze w piątek, puszczali jakąś dziwną bajkę, taką 1 odcinkową z dziwną fabułą i rysunkami. Zwykle paskudy z tvp tak robią jak jest jakieś Święto Niepodległości czy coś :P

a kreskówki? podobnie jak wyżej, tak, ale nie wszystkie ;) nigdy nie oglądałem Dragon Balla, Kuby Guzika i paru innych tytułów, które oglądali rówieśnicy

a bajki? masz na myśli takie dłuższe filmy typu "Król Lew"? takie oglądałem do pewnego wieku, potem przestałem chodzić do kina, a w TV az tak czesto nie leciały
  • Hejo :fkiss:

Uważasz, że samotność jest przygnębiająca?

Meczy Cię przebywanie z obcymi ludźmi ?

Jesteś rozmowy? umiarkowanie czy gadułka?

Pozdrowko :fgrin:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
    azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
    <pad> ja wieszam marciki na scianach
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
    <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow