TS Wisła Kraków.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• *ThoR* napisał(a)
      Dzisiaj Brożek i Boguski nie trenowali. Boguski najprawdopodobniej nie zagra z Lechią, ale co do Pawła to raczej nie ma problemu - wystąpi.

szkoda ze Boguski nie zagra ale tylko oby dało się wystąpić Brożkowi
      w sobotę możliwe że mecz o mistrza :D

/a gra jakiś Bogucki w Wiśle? tortoise
    • Szkoda że Boguski nie zagra ale zagra za to Paweł Brożek i Pepe więc siła ataku równie mocna :D

może Łobo znowu ze 2 asysty zaliczy :P

Szukam konta uni 68 - jeśli ktoś może mi pomóc PW

Początek przygody z ogame 15.09.2006 r. 5 ST
      2012-2015 Przerwa
      Wznowienie kariery 20.12.2015 14 ST
    • nie wierze w 2 asysty Łoba tym razem... nie pamiętam kiedy w Wiśle 2 dobre mecze zagrał.

ale zwycięstwo, wybaczcie Bracia :P, będzie :) nie ważne czy wysokie, ważne 3 punkty :) i oby Brozio coś strzelił :P No i jeszcze Pepe :D
    • Jutro zapowiada się ciekawy mecz :) W Krakowie z tego co pamiętam było 3 do 0 dla Wisły :P Fajna atmosfera była na trybunie D z kibicami Lechi :) Mam nadzieje ze wygramy jednak skromnie :) 1 do 0. Będe czekał na filmiki z trybun :) Pokażcie jak się Bracia bawią :D

Lechia & Śląsk & Wisła 4ever
      Moony : Posiadane: 9 Dane: 10 Zniszczone: 0
      Best Staty Miejsce: TOP 235 Badania: TOP 207 Flota: TOP 129
      Best Ataki Solo: 507,70 % ACS: 1042,95 %
      Łącznie w 4 Starciach Tytanów 2119,07 %
      Zniszczone GSy: 10
    • MAMY MISTRZA !

Inaczej już być nie może .Jescze tylko mecz ze śląskiem i znów będziemy świętować na Rynku Głównym :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Incinerate ().

• =KADAFI= napisał(a)
      za tydzien wygramy z Piastem i w kolejnym sezonie znowu bedziemy grac z wami

Inaczej być nie może ;)

Lech i Legia remisują co daje nam 3 punkciki przewagi i w meczu ze Śląskiem wystarczy remis żeby przypieczętować zdobycie mistrzostwa! :]
    • jeszcze punkcik i feta w Krakowie.
      Mecz zarabisty :D wstyd sie przyznac ale jak Wisła 1:2 przegrywała to zwątpiłem. Jednak Wiślacy pokazali ze grają do końca. Lechia też pokazała charakter przy Ich kontrach ciśnienie podskakiwało. Pawełek prawie jak Boruc tylko ze ma farta :P
      Jazda Jazda Jazda !!!
      Moony : Posiadane: 9 Dane: 10 Zniszczone: 0
      Best Staty Miejsce: TOP 235 Badania: TOP 207 Flota: TOP 129
      Best Ataki Solo: 507,70 % ACS: 1042,95 %
      Łącznie w 4 Starciach Tytanów 2119,07 %
      Zniszczone GSy: 10
    • Szyszka napisał(a)
      Bo majstra ten zdobywa kto potrafi grać. 8-)

Czyli twierdzisz, że w tym sezonie majstra nie przyznają? :P

Gratulacje kolejnego tytułu :) mógłbym marudzić, że Legii należało się zwycięstwo, że Śląsk strzelił bramkę po ewidentnej ręce - ale tam, błędy sędziów są elementem piłki. Wisła chyba była minimalnie najlepsza w przekroju całego sezonu.
      zgniły liberał/podły ateista
    • m954 napisał(a)
      wstyd sie przyznac ale jak Wisła 1:2 przegrywała to zwątpiłem.

Ehh, to samo :D ale nieważne, byłem zaskoczony tym ostatecznym wynikiem, teraz tylko Śląsk, czyli przyjaciele grający o pietruchę :D Dziś zresztą też pomogli, miałem jechać nawet na ten mecz, ale się nie zorganizowaliśmy...

Teraz tylko trzymać kciuki żeby się skład nie rozpadał, tylko żeby ktoś doszedł (np. młody talent pokroju Błaszczykowskiego albo Boguskiego) i w końcu wbić się do tej LM
    • =KADAFI= napisał(a)
      teraz pokazcie, ze zasluzyliscie na tytul i zagrajcie w koncu w LM
      Lech tak sie podnieca tegorocznymi pucharami a przeciez nie pokazali zbyt duzo nie co Wisla kilka lat temu :D

moze i nie, ale powiem Ci jedno

EURO 2012 ;)
    • Leon Zawodowiec napisał(a)

EURO 2012 ;)

i? i tak większość kibiców którzy przyjadą do Polski na euro na pewno chodź na chwile przyjadą tez do Krakowa . Szczerze mówiąc Krk może mieć większe zyski z Euro niz inne miasta chociaż nie bedzie goscic u siebie pilkarzy ;]

A co do wyboru miast to wiadomo dlaczego Kraków został ominięty ;p [SIZE=7]( Lewicowy prezydent ) [/SIZE]
    • mówiłem że Lobo dziś 2 asysty zaliczy :D myliłem sie

ale strzelił dwie piękne bramki, bramki na wagę mistrzostwa Polski bo już tylko katastrofa może odebrać Wiśle mistrzostwo !!!

Wisła z Krakowa to Lechii druga połowa !!!

pozdro dla Śląska

2012-2015 Przerwa
    • Incinerate napisał(a)
      Leon Zawodowiec napisał(a)

EURO 2012 ;)

i? i tak większość kibiców którzy przyjadą do Polski na euro na pewno chodź na chwile przyjadą tez do Krakowa . Szczerze mówiąc Krk może mieć większe zyski z Euro niz inne miasta chociaż nie bedzie goscic u siebie pilkarzy ;]

A co do wyboru miast to wiadomo dlaczego Kraków został ominięty ;p [SIZE=7]( Lewicowy prezydent ) [/SIZE]

mhmm ta jasne kibole zwiedzajacy kraków dobre :E

KRK zostal ominiety bo olaliscie przygotowania i tyle, wiec nie ma co plakac, tylko zaspiewac juz za 4 lata:D
    • jeszcze będą prosić aby Kraków pomógł
      a my wtedy pokarzemy im fige :P ( żart)

jeśli na Ukrainie się nie wyrobią to pewnie Kraków dostanie szansą :P

2012-2015 Przerwa

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Y2K ().

• Leon Zawodowiec napisał(a)

mhmm ta jasne kibole zwiedzajacy kraków dobre :E

KRK zostal ominiety bo olaliscie przygotowania i tyle, wiec nie ma co plakac, tylko zaspiewac juz za 4 lata:D

Nie, Ci sami kibole w Poznaniu, zadowolony ?:]
      Tylko tyle Wam teraz zostało ... gdy przez cały sezon chełpiliście się swoim wielkim Lechem, wynosząc go na piedestał z mistrzostwem w rękach, teraz przytaczając wątek Euro.
      Olaliśmy przygotowania ? Dobre sobie.
      A fakt faktem że Kraków i tak jest centrum kulturalnym Polski, i zwiedzających temu miastu z pewnością nie zabraknie.
      Tak BTW. Punkty macie liczone jako Amica do pucharu Europejskiego, nie ?
      Amen
    • Nie, Ci sami kibole w Poznaniu, zadowolony ?

jak cholera :D

Tylko tyle Wam teraz zostało ... gdy przez cały sezon chełpiliście się swoim wielkim Lechem, wynosząc go na piedestał z mistrzostwem w rękach, teraz przytaczając wątek Euro.

Poza EURO zostal nam Puchar Polski i 17k kibiców którzy są na kazdym meczy be wzgledu o stawke. Bo widzisz z Poznaiu jak w poniedzialek czy we wtorek zaczyna sie sprzedaz biletów to nastepnego dnia juz ich nie ma, a w Krakowie to za chwile na ulice z nimi wyjdziecie, byle by tylko sprzedac :E

Olaliśmy przygotowania ? Dobre sobie.

gdyby tak nie bylo to byscie dostali, a nie jakis z palca wyssany Wrocław... (nie obrażajac Ślaska :))

A fakt faktem że Kraków i tak jest centrum kulturalnym Polski, i zwiedzających temu miastu z pewnością nie zabraknie.

mhmm stare babcie tez turystki XD

Tak BTW. Punkty macie liczone jako Amica do pucharu Europejskiego, nie ?

lepiej jako Amica niz jako Wisła Kraków ]:-D

dobra wypowiedz zycze aby Krakowianie mieli rowiez Euro

no jak nam dadza w 2016 to pewnie beda mieli zeby im sie przykro znów nie zrobilo i zeby Platini mial wrescie spokój :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Leon Zawodowiec ().

• Chłopaki nie dyskutujcie z debilem bo w poznaniu strasznie ich boli że mistrza nie będzie i że ogólnie wyszli na totalnych patałachów bo przecież to miał być sezon lecha...jak co sezon zresztą 8-/

A to że w Krakowie nie będzie mistrzostw to tylko wstyd i obciach dla rządzących że w najpopularniejszym i najbardziej rozpoznawalnym mieście w Polsce nie będzie ME.Do tego Kraków jakby kto nie wiedział w ocenach UEFA wypadał najlepiej a to dlatego że u nas w Krakowie mamy to na co inne miasta muszą pracować,dlaczego?No cóż,jak się jest światowej sławy miastem to trzeba dbać o prestiż :)
    • Leon Zawodowiec to zwykły troll, to nie jest temat o śmiesznej wyższości Poznania nad Krakowem bądź Wrocławiem tylko o Wiśle Kraków

Ważne jest tu i teraz, jeśli Wisła w końcu dobije się do LM to będziemy mieli w końcu piłkę na europejskim poziomie z udziałem polskiego klubu. W tym sezonie ma być łatwiej niż wcześniej
    • w poznaniu strasznie ich boli że mistrza nie będzie i że ogólnie wyszli na totalnych patałachów

ta patałachów, przypomnij sobie lepiej ile Lech Wam wbił na waszym boisku to Ci sie oczy otworzą, a czekaj to nie Wisla odpadła z PP przez Lecha? :)

Ważne jest tu i teraz, jeśli Wisła w końcu dobije się do LM to będziemy mieli w końcu piłkę na europejskim poziomie z udziałem polskiego klubu.

a schemat bedzie ten sam, traficie na Barce czy Real i tyle bedziecie LM widzieli :E

/po pierwsze - bez wulgaryzmów proszę, a po drugie po co ta napinka? tortoise