To pewnie ma coś wspólnego z tym 'nie chodzisz na mecze=nie jesteś kibicem'
Real Madryt
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Wreszcie od pierwszym minut szanse dostał Sahin, może zagości na dłużej w wyjściowej jedenastce.
-
ciekawy mecz... szkoda APOELu Real praktycznie pewny awansu- teraz będzie czekał na rywala- oby BayernMes que un club
This... is... Jackass!! -
Niezly mecz RM w porownaniu z poprzednimi
-
Real może wygrać LM , z drugiej strony Barca też
-
ToJaRevan napisał(a):
podobnie jak Chelsea albo Bayern mega odkrycie- rozbrajają mnie takie komentarze
szykują się nam arcyciekawe półfinały... i liczę, że Bayern wespnie się na wyżyny umiejętności i powalczy jak równy z Realem forma jest- byle tylko im sie nogi nie poplątały... choć finał Real-Barca na pięknym stadionie w Monachium...Mes que un club
This... is... Jackass!! -
ToJaRevan napisał(a):
Na chwilę obecną nawet APOEL, BENFICA,BAYERN,CHELSEA,BARCELONA I REAL mogą wygrać CL.Menelinho -
-
Myślałem, że Iker jest trochę bardziej ogarniętym gościem, chociaż sytuacja sama w sobie jest zabawna. -> wpytke.pl/obrazek.php?1470
-
Jeśli sytuacja na filmiku jest autentyczna to Iker stracił u mnie szacunek. Uważałem go za mądrego gracza lecz tutaj pokazał swoje prostackie zachowanie. Jeśli ma ktoś jakiś artykuł odnośnie tego zachowania to proszę o link.
-
No bez przesady. Nie oceniajmy zawodnika po jednej sytuacji. Każdemu z nas przydarzyło się coś głupiego, coś czego pewnie teraz bardzo żałujemy i nie chcemy być kojarzeni tylko z tą sytuacją.Hyperion ON
Nick: NotoriousTT -
I Real pogubił punkty. Wielka szkoda bo gdyby nie bramkarz byłoby 2 lub 3. No ale trudno. Przewaga nad Barcą stopniała do zaledwie 4 punktów. A jeszcze 7 meczy do rozegrania więc będzie ciekawie.
-
Brawo dla Pepe
Fajny mecz mimo 0-0 przyjemnie się oglądało. Real już tylko 1 pkt przewagi. -3 na Nou Camp to już pewka.Menelinho -
Jeśli Pepe ma odstawiać takie cyrki powinien zostać sprzedany. Z Busquetsem tworzyliby świetny duet symulantów w Barcy.
-
Jak Real będzie grał tak "skutecznie" w tych 7 meczach tak jak grał wczoraj to Barcelonie mozna już gratulować mistrzostwa
Nie sądziłem, że Real będzie potrafił roztrwonić taką przewagę. oczywiście nic nie jest jeszcze pewne. Mozeliwe, że Barca się potknie, możliwe, że to Real wygra w GDHyperion ON
Świetny to Ty jesteś porównując szajbusa Pepe do Busquetsa.Menelinho
-
I Pepe i Busquets symulują, więc nie wiem, czemu nie można by ich nie porównywać?Hyperion ON
Tak Busquets robi identyczne faule jak debil Pepe i można ich porównywać. Pepe może z Balotelim robić nowy team: szajbusy i poje..... teamMenelinho
-
Dokładnie. Popieram przedmówców.
-
Kar(L)ik napisał(a):
Tak Busquets robi identyczne faule jak debil Pepe i można ich porównywać. Pepe może z Balotelim robić nowy team: szajbusy i poje..... team
Ale mówimy chyba o symulowaniu, a nie agresji i faulach.
Co do Mario, to kto widział co wczoraj wyprawiał w meczu z Arsenalem to wie co mówię. Chłop mógł ze 3 czerwone dostać.Hyperion ON
no i po ptokach
Jak stare porzekadło mówi, każda passa ma kiedyś koniec i oby tak było tym razem w pozostałych aspektach bo ten mecz kwestie mistrzostwa przesadził. :beer:
Ciekawe czy Barca sie podniesie po tym meczu i zdoła strzelić minimum 2 bramki Chelsea nie tracąc zadnej oczywiscie.80 ST -
Brawo Real. Nie jestem kibicem Realu czy Barcy, ale z dwojga zlego wole widziec w roli przegranej duryzny Barce. Swietna odpowiedz CR7 na gola Sancheza.
-
Po kilku latach w końcu mistrzostwo trafi do Madrytu. Jeszcze 4 spotkania ale myślę, że Real wykorzystana swoją szansę i nie zawiedzie.
-
Mało co Pepe ręki nie urwało Ewenement na skale światową powinien grać na środku obrony z Arboledą obaj niby twardzi,a okazuję się, że obaj są panienkami w kontakcie.Menelinho
-
My Niemcy jesteśmy najlepsi w piłkę nożną. Brawo dla "galaktycznych" z Monachium. Hiszpanie kaput.My Niemcy zawsze gramy pierwsze skrzypce. Inni mogą sobie najwyżej pobębnić. My Niemcy kochamy czystość i porządek
GAME OVER 5.03.2014 -
HAHAHAHAHAHAHAHAHA,myślałem że to Barca wczoraj łatwo wypuściła awans z rąk ale to????? SZOK . Najbardziej rozwalił mnie Pepe,to jakie ten chłopak teatrzyki odstawia,że śmiech na sali . I to nie tylko w tym meczu ale dzisiaj,to dał piękny "pokaz" . Sezon w nogach i Barcy i Realu,to widać. Co do Ronaldo,to jest to jego największa słabośc że normalnie karne i gole strzela i nie ma problemu,ale w tych naprawdę kulminacyjnych momentach zawodzi. Tak samo było w MU. Szkoda Kaki bo marnuje się w Realu a dzisiaj jeszcze mu się oberwie za karnego. Ramos nie powinien wgl podchodzic do karnego. On strzela tylko z głowy,reszta gorzej. Jednakże,mecz wyrównany,gratulacje dla obu drużyn.
-
a miały być kolejne GD w finale- tymczasem taki psikus to jest piękne w piłce nożnej- ta nieprzewidywalność
co do meczu- mimo, że w regulaminowym czasie Bayern przegrał, to uważam, że był lepszą drużyną a Real mimo gry u siebie nie miał tak dużo z gry jak Monachium- więc końcowy wynik sprawiedliwy a karne- niby loteria, jednak kolejny raz Krystyna się nie popisała- cóż z tego, że tak pewnie wykonuje jedenastki skoro w najważniejszym karnym sezonu nie trafił? Ramos- wogóle brak słów
ps to co robił Gomez w trakcie meczu poraz kolejny potwierdza, że nie jest tak wybornym napastnikiem jak go kreują- ile setek wczoraj zmarnował? może w finale będzie lepiejMes que un club
This... is... Jackass!!Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Geologist ().
-
Tak, tylko kto z tym Gomezem wygrywal pojedynki w powietrzu we wczorajszym spotkaniu? Chyba nikt... Dla mnie ciekawy mecz do konca 1 polowy - jak Real wpakowal 2 bramki, to myslalem, ze jest juz po meczu. Potem bramka dla ekipy z Monachium i przerwa. W 2 polowie calkowicie siadl mecz i nie dalo sie tego ogladac. W karnych wyszlo, co wyszlo i to jest w tym najlepsze, ze faworyci zawiedli. Nikt raczej nie obstawial takiej pary finalowej.
-
ojej ...smutno mi
Jak to możliwe ?! Przecież miał być taki piękny hiszpański finał ! Przecież od miesięcy mówiło się , że będzie stracie dwóch kosmicznych drużyn. Nie będzie el srasicko ? To wogóle istanieją jakieś inne drużyny niż real i barca ? Mój świat legł w gruzach ... teraz obie drużyny stracą z 50% sezonowców "tych którzy oddali by zycie za swoją druzyne na FB" a potrafią wymienić lediwe podstawową 11-stke -
Ja tam nie narzekam LM też będzie za rok i wtedy będziemy mocniejsi i jeszcze silniejsi niż teraz. Mistrzostwo wróciło do macierzy i z tego trzeba się cieszyć, w końcu każda passa ma swój koniec.
PS. A tu małe co nieco z Monachium.
PS.1. Mistrz może być tylko jeden.80 ST
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość