Odblokował się ostatni na szczęście (pierwszą w tym sezonie strzeli bodajże z Aston Villa) a jak już się zator przepcha to jakoś idzie. A dlaczego wcześniej nie strzelał to nie mam pojęcia zwłaszcza ze grał całkiem nieźle.
Chelsea Londyn
-
-
Kalou zazwyczaj nie był wystawiany w podstawowym składzie, a w tym meczu zaprezentował się dużo lepiej od Anelki i Drogby. Pamiętajmy również , że strzelił jedyną bramkę dla The Blues w dwumeczu z Interem. Malouda które jeszcze kilka tygodni temu był świetnej formie, w meczu zmarnował dwie sytuacje. Co prawda strzelił gola, ale sytuacja w której znajduję się 0,5 m od bramki i wystarczy dostawić nogę- no po prostu krew zlewa. Pozytywnie zaskoczyli mnie młodzi- bardzo ładna asysta Hutchinsona(swoją drogą wygląda jak tępy dres :P) i nie gorszy gol Sturridgea.
Końcówka sezonu zapowiada się wyjątkowo interesująco. Wszyscy się martwią o mecz z L'vpoolem ale pamiętajmy że z Wigan Chelsea już zaliczyła porażkę w tym sezonie. Ale ja wierzę... -
Liverpool 0:2 Chelsea Londyn
'33 Drogba
'54 Lampard
Liverpool pokonany. Mistrzostwo niemal pewne ale trzeba jeszcze postawić kropkę nad "i" . Niestety z przyczyn technicznych widziałem tylko drugą połowę ale gra w niej była całkiem dobra choć chyba jednak Liverpool odczuł te 120 minut z Atletico bo nie grał zbyt dobrze. A ten sędzia to jakiś ślepiec że tak ewidentnego karnego nie widział( oglądałem powtórki).Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Cezarcfc ().
-
No to pozostał jeszcze tylko mecz z Wigan, mistrz prawie nasz, ale nie należy lekceważyć przeciwnika.
Ps może Sunderland sprawi jakąś miłą niespodziankę dzisiaj ? -
xenomorf napisał(a):
No to pozostał jeszcze tylko mecz z Wigan, mistrz prawie nasz, ale nie należy lekceważyć przeciwnika.
Ps może Sunderland sprawi jakąś miłą niespodziankę dzisiaj ?
na szczęście nie sprawił, 0:1 dla United
mistrza już macie, bo nie sądzę by Wigan pokonało CFC , chociaż.. w tym sezonie się już to zdarzyło -
I wygrana
Liverpool - Chelsea Londyn 0:2
strzelcy:
Drogba
Lampard -
^Zaborca63^ napisał(a):
xenomorf napisał(a):
Ps może Sunderland sprawi jakąś miłą niespodziankę dzisiaj ?
na szczęście nie sprawił, 0:1 dla United
mistrza już macie, bo nie sądzę by Wigan pokonało CFC , chociaż.. w tym sezonie się już to zdarzyło
Zdarzyło i bez odpowiedniej koncentracji może się zdarzyć drugi raz. Denerwują mnie komentarze niektórych "kibiców" Chelsea którzy zachowują się jakby Mistrz już był nasz, a gdy SAF dał komentarz w którym wyraża zdanie że wszystko się może zdarzyć to wyzywają go od gumożujców itp. tacy ludzie przynoszą tylko wstyd wszystkim sympatykom Chelsea.
Co do meczu to typuje taki skład:
1 Cech
2 Ivanovic
3 Alex
4 Terry
5 A. Cole
6 Lampard
7 Ballack
8 Malouda
9 Kalou
10 Drogba
11 Anelka
I według mnie na jakieś 15-20 minut powinien wejść Deco, jako że prawdopodobnie jest to jego ostatni sezon w PL było by to takie pożegnanie z kibicami. -
Dla formalności.
Chelsea - Wigan 8:0 (2:0)
1:0 Anelka 6'
2:0 Lampard 32' (karny)
3:0 Kalou 54'
4:0 Anelka 57'
5:0 Drogba 63'
6:0 Drogba 68' (karny)
7:0 Drogba 80'
8:0 Cole 90'
Meczyk piękny zadanie wykonane.
Mistrzostwo wraca tam gdzie jego miejsce. Po trzech ciężkich do zniesienia sezonach.
Drogba z tytułem króla strzelców. Lampard najskuteczniejszy pomocnik. 103 bramki-rekord PL(gdzie mój antyfootball?).
Jeszce tylko Puchar i gitara.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Cezarcfc ().
-
W końcu mistrz wraca na SB , piękny mecz, Tito królem strzelców, Lampsy najwięcej asyst,Rekord PL w ilości strzelonych bramek , młodziki wygrali ligę, Cech zaliczył 16 czystych kont w sezonie, ogólnie bardzo udany sezon i jeszcze szansa na podwójną koronę, na początku sezonu nie spodziewał bym się tego wszystkiego odpadnięcie z LM w tym momencie jest mało ważne
Blue is the colour... -
Wigan zagrało jak to Wigan
Chelsea zasłużenie zdobyła mistrzostwo - byli najlepsi
Jednakże ja cieszę się z dobrej gry United pomimo odejścia Ronaldo. -
MU walczyło do końca, wygrana 4-0 to potwierdza, dobre zakończenie sezonu z waszej strony
-
^Zaborca63^ napisał(a):
Wigan zagrało jak to Wigan
Chelsea zasłużenie zdobyła mistrzostwo - byli najlepsi
Jednakże ja cieszę się z dobrej gry United pomimo odejścia Ronaldo.
Wg. mnie nie, więc w MU też nic nie zmienił
No i gratulacje dla Chelsea:
Chelsea 8-0Wigan Athletic
EDIT: Wiem, że było już o wyniku meczu, ale tak dla podtrzymania napisałemPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez ksmks ().
-
Walka byla zacieta w PL i chyba zasluzenie wygrali ja Chelsea. Mnie zadziwialy juz same wyniki jakie oni osiagali - wygrywac roznica 6-7 bramek z przeciwnikami to jednak jest godne pochwaly. W przerwie pewnie dojdzie do kilku spektakularnych transferow z obu stron, wiec walka w nastepnym sezonie bedzie rownie emocjonujaca .
-
Presja wytrzymana no ale złapali w końcówce formę (tak mi się wydaje). Ciekawe kto odejdzie a kto przyjdzie do zespołu (najbardziej chyba podoba mi się plotka że Kun ma grać w Chelsea) Oby kolejny sezon był jeszcze bardziej emocjonujący niż ten...
PS. wiem że to nie temat o Realu ale Pan ksmks się myli i to bardzo... Ronaldo wnosi i to dużo, nieraz dzięki niemu wygrali mecze. Powiem nawet że nie ważne w której drużynie by grał wszędzie wniesie dużo swoją grą i skutecznością. -
Grant- napisał(a):
Presja wytrzymana no ale złapali w końcówce formę (tak mi się wydaje). Ciekawe kto odejdzie a kto przyjdzie do zespołu (najbardziej chyba podoba mi się plotka że Kun ma grać w Chelsea) Oby kolejny sezon był jeszcze bardziej emocjonujący niż ten...
PS. wiem że to nie temat o Realu ale Pan ksmks się myli i to bardzo... Ronaldo wnosi i to dużo, nieraz dzięki niemu wygrali mecze. Powiem nawet że nie ważne w której drużynie by grał wszędzie wniesie dużo swoją grą i skutecznością.
Każdy może mieć na ten temat własne zdanie, może masz rację, jednak dla mnie nie.. Nie musisz do mnie pisać pan A co do Chelsea mam podzielam twoją wypowiedź, też mam nadzieję, że kolejny sezon będzie jeszcze bardziej emocjonujący niż ten.. I takie mam przeczucie -
Było trochę dziwnych sytuacji w meczach Chelsea (nie jedna bramka ze spalonego, dwumecz z MU bardzo źle sędziowany). Nie mniej końcówka w wykonaniu Chelsea była świetna i przekonująca. Nikt nie powie, że im się nie należało i nikt nie powie, że gdyby MU zdobyła mistrza to by była wielka tragedia i niesprawiedliwość. Punkty nie kłamią, choć parę wpadło w dziwnych okolicznościach.
Gratulacje z Manchesteru, nie przyzwyczajajcie się. Od sierpnia zaczynamy od nowa -
Meczu nie oglądałem, ale sam wynik mówi co tam się działo. Nie często się zdarza 8-0 w premiership, graty panowie. Brawo za mistrzostwo
-
piciak napisał(a):
Meczu nie oglądałem, ale sam wynik mówi co tam się działo. Nie często się zdarza 8-0 w premiership, graty panowie. Brawo za mistrzostwo
Też uważam, że sam wynik mówi sam za siebie.. Ostatni raz ponad 8-0 w Premiership to Chelsea wygrała.. ho ho.
Oczywiście oni są w najwyższej formie i bardzo przygotowani czy utalentowani.
Ale to jest przede wszystkim ciężka praca -
W tym sezonie Chelsea w wielu meczach potrafiła wygrać, sporą różnicą bramem więc mecz z Wigan to nie przypadek.
Chelsea : Blackburn - 5:0
Chelsea : Sunderland - 7:2
Portsmouth : Chelsea - 0:5
Chelsea : Aston Villa - 7:1
Chelsea : Stoke - 7:0
Chelsea : Wigan - 8:0 -
Robi się drugi Real Madryt z Chelsea, aby tylko potrafili przejść dalej niż 1/8 w LM:)
-
Taaa dokładnie Fan Klub Chelsea pozdrawia Fan Klub ManU i życzy szczęścia w przyszłym sezonie
Brawa dla The Blue i teraz jeszcze czekamy na puchar
Do pana powyżej przynajmniej ligę wygrywają nie to co Real z jakąś tam Barcą dostawać pfff -
Jeszcze nic nie wiadomo czy przegrają ligę, myślę, że Barcie nie pójdzie tak łatwo, przecież grają z drużyną, która broni się przed spadkiem.
Co do Chelsea, to ciekawe czy Abramowiczowi uda się sprowadzić Torresa lub Higuaina. Perezem to on chyba nie jest, żeby dawać 70mln za jednego piłkarza... -
Chelsea 8:0 Wigan
no ładnie, ale na szczeście MU też wygrało ...
No jest jeszcze szansa, GO UNITED ! -
mistake napisał(a):
Chelsea 8:0 Wigan
no ładnie, ale na szczeście MU też wygrało ...
No jest jeszcze szansa, GO UNITED !
na co szansa ? -
Dla niektórych sezon widocznie za krótki he he. Co do transferów to Torres jak najbardziej ale nie za 70 milionów a za góra 50 jak nie to poszukać jakiś wyrobników we Francji.
-
Torres do nas nie przejdzie, CA wypowiedział się że nie chce go w Chelsea, bo mimo że to świetny zawodnik nie wyobraża go sobie w ataku z Anelką i Drogbą. Chyba bardziej realny jest transfer Kuna, przynajmniej w jego przypadku Carlo nie zaprzeczył :p
-
xenomorf napisał(a):
Torres do nas nie przejdzie, CA wypowiedział się że nie chce go w Chelsea, bo mimo że to świetny zawodnik nie wyobraża go sobie w ataku z Anelką i Drogbą. Chyba bardziej realny jest transfer Kuna, przynajmniej w jego przypadku Carlo nie zaprzeczył :p
Ale muszą wybrać.. Kun na pewno nie jest tani.. Będą mieli dylemat, a może zostanie tak jak jest ..
Już niedługo się dowiemy -
-
Skoro tak potrzebujecie klasowego napastnika u was, to Perez z chęcią opchnie wam Raula;) Wyjdzie wam sporo taniej i nie dużo gorzej;)
-
Raula jest ikoną Realu i powinni wynieść go z tamtąd dopiero w trumnie a nie pozbywać się przy pierwszej okazji. Co od Kuna to ja się tego transferu boje bo kasy kupe dać trzeba a nie wiadomo czy da sobie rade w PL ( Torres jest tutaj zdecydowanie bespieczniejszą opcją). Trzeba by bardziej jakiegoś młodego dobrze zbudowanego napastnika poszukać.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0