Który kraj jest właścicielem najmłodszego zamku na świecie ?
O jakim państwie mowa?
- Quiz
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
czy chodzi Ci o Zamek Cesarski w Poznaniu powstały w latach 1905 - 1910 ?chodząca zaraza
AMe do piachuKu Chwale Syjonu -
Chyba chodzi o ten zamek co to go budują aktualnie i ma być coś kolo 2020 skończony we Francji chyba.
-
No tak - chodziło mi o zamek cesarski w Poznaniu czyli ... Polska
Czajnik Twój Chez -
to teraz odrobina fantazji
w jakim kraju wg niepotwierdzonych rewelacji zmarł Krzysztof Kolumbchodząca zaraza
[chez] napisał(a):
to teraz odrobina fantazji
w jakim kraju wg niepotwierdzonych rewelacji zmarł Krzysztof Kolumb
w Tybecie -
Owszem w Tybecie - krążą poważne pogłoski , iż dotarł do Indii podczas nieoficjalnej wyprawy tuż po upozorowaniu swojej śmierci
zadajeszchodząca zaraza
Nikt się nie kwapi to może ja.
Jakie to państwo
Sie sehen mich rodeln
Sie hassen ... -
Moderator Handlu, Spamu i Hydeparku(Wydarzenia i Polityka,Rozrywka i Hobby,Humor)
"Człowiek jest złym zwierzęciem. I to jest zasada. Żaden człowiek, kiedy jest silny, nie jest dobry.''
Marek Edelman
-
Witam wszystkich zaciekawił mnie temat ponieważ nigdy tu mnie nie było może dodam swoje 2 grosze
Jak się nazywa Najstarszy obecnie żyjący człowiek na ziemi i z jakiego państwa pochodzi?
Dla ambitnych: Czym jest zasilany Reaktor Łukowy(act reactor) - mała podpowiedź jest to związane z ogame
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez V-a-l-k-y-r-i-a ().
-
Żeby zadać pytanie musisz najsampierw dobrze odpowiedzieć na poprzednie
-
Aecjusz87 napisał(a):
Żeby zadać pytanie musisz najsampierw dobrze odpowiedzieć na poprzednie
No kolega Modek już odpowiedział więc po co mam się powtarzać zadałem pytanko i oczekuje odpowiedzi kolego niema się co stresować pisałem jestem tu pierwszy raz;) -
Kolega Sisko dobrze odpowiedział więc teraz jego kolej na zadawanie zagadki więc grzeczność wskazywałaby na to aby na niego poczekać...
Najstarsza żyjąca osoba na świecie pochodzi z USA, zdaje się że ma 115 lat... Najdłużej żyjący człowiek świata o potwierdzonej metryce miał 122 lata, aczkolwiek ZSRR podobno chwaliło się swego czasu mieszkańcem Kaukazu który miał liczyć sobie 170 lat i być w świetnej formie...
Reaktor Łukowy skoro jest to związane z ogame pewnie zasilany jest deuterem...
Żeby nie było, kolejne pytanie nadal należy do Sisko...Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez ZaxHunter ().
-
Zapomniałem dodać, że oddaję swoje pytanie.Przepraszam za zamieszanie.
To kto teraz?:DModerator Handlu, Spamu i Hydeparku(Wydarzenia i Polityka,Rozrywka i Hobby,Humor)
"Człowiek jest złym zwierzęciem. I to jest zasada. Żaden człowiek, kiedy jest silny, nie jest dobry.''
Marek Edelman
-
-
Dead Silence napisał(a):
No kolega Modek już odpowiedział więc po co mam się powtarzać zadałem pytanko i oczekuje odpowiedzi kolego niema się co stresować pisałem jestem tu pierwszy raz;)
Teraz Sisko oddał swoje pytanie, podobnie jak Zaxhunter, więc kto pierwszy ten lepszy ... -
-
Dead Silence napisał(a):
No więc może ja po raz kolejny spróbuję Jakie jest najmniejsze Państwo pod względem ludności na świeci i ile wynosi jego liczba
to jest bardzo proste watykan... około 800 mieszkańców -
-
Up a co z Sealandią?
-
K A S T O R napisał(a):
Up a co z Sealandią?
Sealandia nie jest państwem, nikt jej nie uznaje -
holwer napisał(a):
Dead Silence napisał(a):
No więc może ja po raz kolejny spróbuję Jakie jest najmniejsze Państwo pod względem ludności na świeci i ile wynosi jego liczba
to jest bardzo proste watykan... około 800 mieszkańców
chcialbym sie podlaczyc
kiedy dostaniemy jakies bajecznie trudne pytanko?Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Shao ().
-
Dajesz holwer
-
Nie wiem czy mogę zadać, ale nikt się nie kwapi więc by zabawa trwała, kontynuuję.
Ruch rastafari uznawał, jedną panującą osobę o którą mi chodzi za wybrańca Boga. Kto to był i z jakiego kraju pochodził.U 9
U 48 - D23
U 61 - ZGON
U Rigel
U Ursa
U Fenrir
U Janice - LHiPPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez PDW ().
-
Sierżant Zimny Lód napisał(a):
Nie wiem czy mogę zadać, ale nikt się nie kwapi więc by zabawa trwała, kontynuuję.
Ruch rastafari uznawał, jedną panującą osobę o którą mi chodzi za wybrańca Boga. Kto to był i z jakiego kraju pochodził.
Hmm chodzi o Haile Selassie wywodzacego się z Jamajki? -
Haile Selassie o niego chodzi, ale nie z Jamajki...U 9
U 48 - D23
U 61 - ZGON
U Rigel
U Ursa
U Fenrir
U Janice - LHiP -
Nie wiem czy mówimy o tym samym gościu. Chodzi o Haile Selassie z Etiopii?
-
Sierżant Zimny Lód napisał(a):
Haile Selassie o niego chodzi, ale nie z Jamajki...
Pfu Etiopi
POpierdzielilo mi sie bo caly czas chodzilo mi po glowie Ruch Rastafari -
niekoniecznie o państwo Etiopia.U 9
U 48 - D23
U 61 - ZGON
U Rigel
U Ursa
U Fenrir
U Janice - LHiP -
Ale pytanie było z jakiego kraju pochodził...
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0