2,011 Jun 29th 2019, 4:31pm No właściwie chodziło mi o wagę. I nie dodałem, że chodzi o faunę która tam żyje naturalnie, a nie coś co sprowadzili tam ludzie. OGame.pl Z Życia Uniwersów Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania.
2,012 Jun 29th 2019, 4:56pm Hmm, żółw jakiś? Albo lepiej, duża anakonda zielona, która przed chwilą zjadła dużego tapira Lwica jest boska :)
2,013 Jun 30th 2019, 3:59pm Raczej sam Tapir, bez Anakondy Ale niech będzie, zadawaj. OGame.pl Z Życia Uniwersów Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania.
2,014 Jun 30th 2019, 5:05pm Coś prostego. W jaki sposób drzewo może przeżyć milion lat? Lwica jest boska :)
2,015 Jul 3rd 2019, 10:13pm Dzięki gigantycznemu systemowi korzeni (przykład topola osikowa Pando)? Choć nie wiem czy aż milion lat, ale 80 tys. na pewno. OGame.pl Z Życia Uniwersów Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania.
2,016 Jul 3rd 2019, 10:30pm Drzewo się zgadza, ale czegoś tu brakuje. Sam gigantyczny system korzeni nie wystarczyłby. Jeden piorun, pożar lub student geografii z piłą i drzewa nie ma. Topoli osikowej się w ten sposób nie zniszczy. Dlaczego jest ona niemal nieśmiertelna? Lwica jest boska :)