przegrana 0:3 u siebie
komentarz do gry reprezentacji Polski : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
komentarz do gry reprezentacji Polski : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
**PIMP** napisał(a):
Ja tam jestem dobrej mysli - Kamerun nie jest jakas super druzyna. 2:0 dla Nas i licze, ze jedna z bramek strzeli Robert Lewandowski
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kocur9999 ().
Toothy napisał(a):
Oglądałem tylko do trzeciego gola, później sobie darowałem. Potężny Kamerun rozwalił dziadów i to coś co sie nazywa reprezentacja polski będzie grało na euro 2012? Trzy mecze, nie dłużej.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
LEGIA & POGOŃ
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kar(L)ik ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Cezarcfc ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Zefir89 ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bumblebee ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bumblebee ().
Kar(L)ik napisał(a):
Przez ostatnich 5 lat na pewno cieszyłeś się gdy nasi awansowali do MŚ 06 Euro 08. Więc wtedy było na dobre. Teraz jest na złe.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dragonartur ().
Bumblebee napisał(a):
Karlik kpisz ? nie nie byłem za tą drużyną i poki co nie mam powodów żeby ją oglądać , wiedziałem wtedy że daleko nie zajdziemy i w istocie tak było.
Kar(L)ik napisał(a):
edit: do gościa powyżej. Porównywać kibiców kadry do piesków sadysty ? gratuluje.
Kar(L)ik napisał(a):
Ciekawe czy byście tak powiedzieli do gości co cały mecz dopingowali naszych bez względu na wynik
Kar(L)ik napisał(a):
Przez ostatnich 5 lat na pewno cieszyłeś się gdy nasi awansowali do MŚ 06 Euro 08. Więc wtedy było na dobre. Teraz jest na złe.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez sm0ke ().
Napisałem Smoke, że było dobrze jak awansowaliśmy do ME i MŚ obecnie jest źle wręcz tragicznie zarówno kluby jak i repra i temu nie zaprzeczam.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Kar(L)ik ().
Cieszyliśmy się jeszcze z wygranego meczu 2-1 z Portugalią oraz dobrego meczu z Czechami. Fajnie grała kiedyś Wisła w pucharze UEFA i Lech, też niedawno. HURRA, polska piłka ma się dobrze!
A tak na poważnie to radzę przeanalizować osiągnięcia polskiej piłki przez ostatnie 10 lat. MŚ 02, MŚ 06, EU 08 kończyły się kompromitacją i EU 12 też skończy się wstydem. Ile w ciągu tych 10 lat zagraliśmy naprawdę dobrych meczy? Ilu klasowych zawodników udało nam się wyszkolić? Ile polskich klubów grało w Lidze mistrzów? Piłka w naszym kraju potrzebuje wstrząsu, trzęsienia ziemi, tylko w tym należy upatrywać szansę na zmianę obecnej sytuacji.
Kojot napisał(a):
Można być z drużyną na dobre i na złe gdy jest się drużyną.
Ale reprezentacja Polski drużyną nie jest.
Banda przypadkowych "piłkarzy".
Oni Was olewają pokazując zapał i chęć do gry, a Wy jeszcze za to płacicie.
I dlatego Wam współczuję. Taka nieszczęśliwa miłość.
Toothy napisał(a):
A może by tak po prostu już nikogo nie szkolić, tylko rozwiązać pzpn, ligę, reprezentację i w ogóle skończyć tym sportem w tym kraju. Bo gorzej już być nie może, ani lepiej.
Trenerzy nie zawsze znają się na treningu piłkarskim może i podstawy znają, ale tylko podstawy
4 gości