OBSERWATOR 82 napisał(a)
KIBICE nie zawiedli d
no właśnie zapomniałem napisać - super doping od strony młyna ... szkoda tylko ze pikniki czasami buczeli coś innego niż młyn, zwłaszcza kiedy szło "ole Polska" przez kilka minut x 2
szacun Wisła
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
OBSERWATOR 82 napisał(a)
KIBICE nie zawiedli d
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Nytrzan ().
Ludi napisał(a)
red baron, szczerze mowiac to wszyscy cie zjada a ja zaczne pierwszy, przyznaj sie ze zazdrosc cie zzerala jak ogladalas ten mecz
Red Baron 20 napisał(a)
Ludi napisał(a)
red baron, szczerze mowiac to wszyscy cie zjada a ja zaczne pierwszy, przyznaj sie ze zazdrosc cie zzerala jak ogladalas ten mecz
zmartwie Cie nie ogladalem ani sekundy
Gun Jack napisał(a)
ja nie rozumiem dlaczego Leo bierze na mistrzostwa Matusiaka a nie bierze Pawła Brożka który na mistrzostwach świata w 2006 roku nie zaprezentował się najgorzej i lepiej wypadł niż ówcześni pewniacy warto też porównać bilans bramowy obu napastników i obecną formę obu zawodników
I LoVe MiLkA napisał(a)
Gun Jack napisał(a)
ja nie rozumiem dlaczego Leo bierze na mistrzostwa Matusiaka a nie bierze Pawła Brożka który na mistrzostwach świata w 2006 roku nie zaprezentował się najgorzej i lepiej wypadł niż ówcześni pewniacy warto też porównać bilans bramowy obu napastników i obecną formę obu zawodników
osobiście wolałbym już Sikorę niż Brożka też się dziwie po co Matusiak jedzie ,ale zaufajmy LEO poczekamy zobaczymy liczę na wyjście ale i tak będzie trudno i jeszcze Kuba nie zagra
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez xeox ().
Gun Jack napisał(a)
Wafel007 napisał(a)
sklad jest jakis taki dziwny. no ale za 11 dni wszystko sie wyyjasni. wczorajszy mecz byl slaby. ale o niebo lepszy od poniedzialkowego. zurawskiemu sie trafilo jak slepej kurze ziarno. zawodnik z nr 17 lobodzinski do piaskownicy. zamiast grac i walczyc o pilke to stal przy aucie i czekal na faul/aut ze strony przeciwnika.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Proceder ().
Wafel007 napisał(a)
sklad jest jakis taki dziwny. no ale za 11 dni wszystko sie wyyjasni. wczorajszy mecz byl slaby. ale o niebo lepszy od poniedzialkowego. zurawskiemu sie trafilo jak slepej kurze ziarno. zawodnik z nr 17 lobodzinski do piaskownicy. zamiast grac i walczyc o pilke to stal przy aucie i czekal na faul/aut ze strony przeciwnika.
boss napisał(a)
Wiadomo już coś co z Błaszczykowskim??
1 gość