Angela - zielony Aniolek :)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Superman napisał(a)
    Wpadłem =) ... na szarlotke :P mrum :*

Bardzo, ale to bardzo ... podoba mi się Twoje wdzianko, szuper sygienka ^^ piekny zestawik ^^ dziekuje.. az sie zarumienilam :*

Czo planujesz na Sylwestra :> ^^ nie wiem.. a zapraszasz mnie gdzies ?:D
    Jakim optymalnym terminem według Ciebie jest ... aby wystawcy zaczeli rozkładać dekoracje świąteczne :> pazdziernik to troche za wczesnie :P polowa listopada/poczatek grudnia :P bo teraz to mnie nie rusza jeszcze :P
    Ulubiona potrawa czy cuś ... na śniadanie :> oraz kolacje? :)
    ale Ty ponoc nie jesz sniadan :P a kolacja obojetnie.. byle razem ^^

Pozdrawiam i życze Miłego Dnia :* dobranoc :*

@LoveGame

Czesc :*

- a juz lepiej.. bo bylo malo fajnie :(
    - jak milo :*
    - obecnie mam urlop , zeby nabrac sil :D
    - oj duzo pracy. Jeszcze praktyki w szkole mi sie zaczely ;(
    - no wlasnie srednio :(
    - kolorowe i wesole poprawia humor :D
    - skad ja to znam ^^ :D

buzi :*

@ jupiq

a na gg mi nie odpisujesz ;(

@Damashi
    czemu zmieniles nick ? -.-
    :*
    5 z tego co wiem :P
    ostatnio nie ogladam :(
    nie -.-

@numis :*

z Toba zawsze :* a beda tam mowic po francusku ? :>
  • numique napisał(a)
    Angela napisał(a)

Mozesz se gadac, ale nie oczekuj ze ja ci odpowiem. :D

A czemu nie spisz? SIO!

Ale mi chodzi o to czy tam gdzie uciekniemy beda mowic po francusku :P ^^ Ciebie mozna nauczyc :]:*

Wyganiasz mnie ?:( phi :P
    Wlasnie wstalam :)

@jupiq

Jak mogles pseocyc wiadomosc ode mnie ? ;(
    oj w sobote mi to wynagrodzisz ;} :D
    A dotrzymasz obietnic ?:P
    :*

@Damashi
    :O
    a ja nie zauwazylam tego faktu :( zuUo :O
    wlasnie wstalam :P
    tylko dla postow bedziesz u mnie pisal ?;(
  • Angela napisał(a)
    numique napisał(a)
    Angela napisał(a)

Mozesz se gadac, ale nie oczekuj ze ja ci odpowiem. :D

A czemu nie spisz? SIO!

Ale mi chodzi o to czy tam gdzie uciekniemy beda mowic po francusku :P ^^ Ciebie mozna nauczyc :]:*

Wyganiasz mnie ?:( phi :P
    Wlasnie wstalam :)

Uczyc mnie francuskiego? To dopiero wyzwanie! Do tej pory nikomu sie nie udalo. :D

Nie wyganiam cie, tylko sie martwie o ciebie, sen jest wazny. :/
  • Yamato Damashi napisał(a)
    Nie tylko dla postów :* :* no to dopse :*

Przekupisz dla mnie jakiegoś SMOD'a żeby mi banana zdjął? :D nie mam takiej mocy :O

Jak można tak późno wstawać?! :P dzisiaj za to wcześnie wstałam i od 6:30 myślałam czy iść na zajęcia :P
    Uprawiasz jakiś sport? =) bieganie po uczelnianych schodach ;p

@numique

- nikomu się nie udało.. hmm a ile osób już próbowało ? :>
    - co to za sen jak się człowiek przewraca co chwile na boki :( a co Ty robisz jak nie możesz spać ?

@rzulfik

- myśleć o niebieskich migdałach to myśleć o czymś nierealnym. Niebieskie migdały są nierealne, dlatego użyto tej metafory. Tak mi się wydaję.
    - boję się nawet myśleć nad odpowiedzią na to pytanie. :P
    - Wtedy dopiero człowiek zaczyna uświadamiać sobie pewne rzeczy do czego zmusza go poniekąd właśnie kończący się czas. Stąd te nowości.

@LoveGame

- taaa :P uwolniłaś :D od ogame'owego :P ale do innego zawitałaś :P
    - jest zimno, buro i jeszcze mgła.. aż się nie chce z łóżeczka wychodzić, ehh zresztą to żadna nowość u mnie ostatnio ;(
    - ostatnio wole siedzieć w domu, pod kołdrą , ale to przez mój nastrój. Ogolnie zawsze wolałam wychodzić.
    - Lubię :) sporo dawnych znajomych tam odnalazłam
    - na wykładach rysuje różne rzeczy ;p ale talentu mi brak ;p

:********
  • /me kocha Angele i nie chce aby Ona się smutała i zdobywała kolejne rekordy w dolinach :|

Pomyśl, że żadne zmartwienia nie rozwiązują problemu ;)

Musimy sobie postawić cel, którego osiągnięcie będzie Nas motywować do kolejnego celu, a przy tym sprawiać radość.

:* :* :*
    Najdroższy ciuch jaki masz? najdrozsze sa chyba zimowe ciuchy typu plaszcz.. nie oszukujmy sie, ze jest to wydatek kolo 300-400 zl :O ale nie zastanawialam sie jaki ciuch mam najdrozszy ;P

Ile średnio wydajesz na buty? 100 - 200zl tez sie zdarza wole kupowac porzadne buty rzadziej niz byle jakie co tydzien :p

Ile czasu spędzasz przed kompem?zalezy od dnia.. czasami moge zniknac na jakis czas.. czasami komputer jest wlaczony caly dzien.. duzo prac na uczelnie musze pisac na komputerze, wiec troche tego czasu jest.

Czemu szkoła jest taka nuuudnaaa? ;( nie jest nudna :P niektore lekcje sa nudne ;p ale zawsze mozna je urozmaicic :P

@Procesor
    To nie jest takie latwe. Jesli czlowiek jest zniechecony bardzo i okazuje sie ze osoba ktora wydaje sie bliska tak naprawde jest inna to nie jest za fajnie. Do tego dochodzi utrzymujace sie dluzszy czas przygnebienie i brak checi do czegokolwiek... zreszta sam widziales wczoraj...
  • Angela myślisz, że ja nie przeżywałem czegoś podobnego? :>
    2 miesiące się męczyłem z tym wszystkim, ale okazało się, że nie warto było się martwić, zadręczać i starać dla tej osoby. Jesteś wspaniałą Kobietką i olej sobie to co się stało, choć wiem iż to nie jest łatwe...ale to jedyne sensowe rozwiązanie :*
  • Angela napisał(a)
    @LoveGame

- taaa :P uwolniłaś :D od ogame'owego :P ale do innego zawitałaś :P
    - jest zimno, buro i jeszcze mgła.. aż się nie chce z łóżeczka wychodzić, ehh zresztą to żadna nowość u mnie ostatnio ;(
    - ostatnio wole siedzieć w domu, pod kołdrą , ale to przez mój nastrój. Ogolnie zawsze wolałam wychodzić.
    - Lubię :) sporo dawnych znajomych tam odnalazłam
    - na wykładach rysuje różne rzeczy ;p ale talentu mi brak ;p

:********

Ai tam. Nowy spam, nowi ludzie, nowe paranoje :D.. Faaaajnie :D
    Szkoda, że już nie modkujesz:(
    Ale załóż sobie PU i szpam z nami =)

Anu.. A dzisiaj mróz. Wszędzie biało od tego.. Dachy i auta.. Samochód trza było tacie skrobać :x

Nastrój to pewno przez tę głupią pogodę. Nic radości nie ma za oknem.. To i się w sercu robi bezbarwnie.. U mnie to + kilka innych czynników jeszcze i zgon murowany ;/

Haha. To tak jak ja na lekcjach ciągle na kartkach coś bazgram. mazaki, długopisy, ołówki.. Albo tylko długopis i jedziemy xDD
    A też jako takiego talentu raczej nie mam ;)

Vega
  • @Damashi

- wszystko zalezy od podejscia :P:P i od klasy .. ;) ja sie z moja nie nudzilam :P
    - nigdy nie zasnelam na lekcji ;p
    - zgadnij :P

@kadiszonek

pewnie , ze pamietam ptaszka korniszonku ! :D

Jak moglabym zapomniec ?:*

@procesor

ale tu nie chodzi tylko o ta sytuacje tylko o cala beznajdziejnosc zycia :> o

aa i wcale wspaniala nie jestem :O

@numique

- 2.. to jeszcze nie za duzo :D
    - hmm... to nie mozna spac w dzien ;P ja sie staram nie spac ;p zeby nie miec tak samo ;p bo przewaznie rano wczesnie musze wstac na zajecia :(
    co myslalam hmm ? ja ostatnio nie mysle :O

@LoveGame

tylko troche slabo tam spamuja :P trzeba ich rozruczac :)
    jak juz wiesz - wrocilam :d
    mam CT :D

No ja tez skrobalam samochod :( nawet szalik wyciagnelam bo zimko mi bylo.. i kozaczki zalozylam.. a jak ja juz sie zaczynam ubierac to musi byc naprawde zimno :x

nastroj mi sie troche poprawil po weekendzie :p zobaczymy na jak dlugo :D

pokaz jakies swoje rysunki zeszytowe ;D

:**** :D
    Jakiego skina używasz?? żadnego ? nie gram już ?:P

Kibicujesz jakiemuś zespołowi?? Wiśle Kraków :P
    Ulubiony surowiec?? yyy... brak :D

Największa liczba surowca jaką miałaś na 1 moonie ? :P nie pamiętam :P

mendog5

- którego zlotu ?:P
    - czasami spamuje :P ale w tej ilosci jaka Wy tam produkujecie to nikt nawet nie zauwazy :O
    - ja jestem wierna :P i biala strzala jest szybka! :P

@Elmo
    bry :*

ale po co rzucac ?:>
    oby Ci sie nie udalo :O

Bo bede tesknic ! :(

/me zatrzymuje Elmo :*
    Od kiedy nie grasz? :P Chyba jestem nie na czasie :P juz Ci to kiedys pisalam :O nie czytasz co pisze ;(

Jak to jest że ludzie na emeryturę Ogejmową idą do teamu? :D hehehe ja w team jestem od lutego a na emeryture poszlam w kwietniu :P

Czemu Wisła ? :E bo jest cudowna :D a krakow to moj drugi dom :D
    Od kiedy nie grasz? :P Chyba jestem nie na czasie :P juz Ci to kiedys pisalam :O nie czytasz co pisze ;(

Jak to jest że ludzie na emeryturę Ogejmową idą do teamu? :D hehehe ja w team jestem od lutego a na emeryture poszlam w kwietniu :P

Czemu Wisła ? :E bo jest cudowna :D a krakow to moj drugi dom :D
    Czytam czytam, tylko skleroza atakuje starość nie radość :E
    Jak Ty jestes stary to co dopiero ze mna ?:P

Co się skłoniło do tak szybkiego odpisania?
    robie wszystko zeby sie nie uczyc :P to zle /:P
    Jak objawia się twoje leniuchowanie?
    sama nie wiem.. ja to mam wrodzone :d

Czemu nie lubisz Cracovii ( :E ) ?
    pomidor -.-