Jak tam po urlopie??
Opowiedz mi jakąś historyjke:D
czy a może ??
dam
Opowiedz mi jakąś historyjke:D
czy a może ??
dam
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Angela napisał(a)
@Elmo
W piatek ide na nastepny urlop to idę z Tobą
a o czym ma byc ?:D o wiewiórce
im wiecej tym lepiej skoro tak to
:*:*:*:*:*:*
Angela napisał(a)
@DD
1. niech zgadne.. jakiekolwiek by nie byly zawsze beda za krotkie ?:D
2. mowilam Ci ze jestem leniwa :D:P nie wierzyles wszystkie te moje cechy sa prawda zaczyna sie sprawdzac
3. a ja Cie gonie ?:d
4. sredni
5. moj namiot jest na strychu i wazy 100kg chyba ;p nikt go nie sciaga bo jest duzy (Malina 5 sie nazywa czy jakos tak )
Angela napisał(a)
@Elmo
Dawno Dawno temu w odległych zakamarkach irca żył sobie wiewiór zwany Elmo Znany był z tego iż był bardzo całuśny Pewnego dnia poznał zielonego aniołka ...
CDN
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez SzaloneOczy ().
Angela napisał(a)
@Damashi
pfff a dlaczego miałby nie żyć ?:> źle mi życzysz ?:( No oczywiście że nie, przecież ty tylko czekasz na "więcej wpisów" :E
nie obrażę chociaż za pierwsze zdanie już powinnam Oo :*
NIeee moje pieski są kochane i rozpieszczone do granic możliwości A słyszałaś że rozpieszczone dzieci ( psy chyba też ) stają sie wybredne i później pyskują do pana :D
Damashi napisał(a)
sugerujesz, że w wigilie moje psy będą pyskować ? OoAngela napisał(a)
@Damashi
pfff a dlaczego miałby nie żyć ?:> źle mi życzysz ?:( No oczywiście że nie, przecież ty tylko czekasz na "więcej wpisów" :E
no bo czekam:( co w tym dziwnego :P:P
nie obrażę chociaż za pierwsze zdanie już powinnam Oo :*|| :*:*
NIeee moje pieski są kochane i rozpieszczone do granic możliwości A słyszałaś że rozpieszczone dzieci ( psy chyba też ) stają sie wybredne i później pyskują do pana :D
Co skłoniło cie do tak szybkiej odpowiedzi?
Czyżbyś wracała do formy :P?
Elmo napisał(a)
ale spamOOrka o_o
piszesz szybciej posty niż ja
//Elmo, czy ja Ci muszę z raz na tydzień przypominać zasady pisania w tym dziale ;>,
Hellgirl
Elmo napisał(a)
//Elmo, czy ja Ci muszę z raz na tydzień przypominać zasady pisania w tym dziale ;>,
Hellgirl
Angela napisał(a)
@Elmo
Dawno Dawno temu w odległych zakamarkach irca żył sobie wiewiór zwany Elmo Znany był z tego iż był bardzo całuśny Pewnego dnia poznał zielonego aniołka ...
CDN
Damashi napisał(a)
Elmo napisał(a)
Hellgirl
Bo on cię podrywa Hellgirl
Damashi napisał(a)
Angela napisał(a)
- hellgirl Cię upomina , bo jest moderatorką tego działu i pilnuje tu porządku a Ty czasami spamujesz ( ale tylko czasami )
Hellgirl napisał(a)
Damashi napisał(a)
Znam lepsze metody podrywu ;x
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Damashi ().