chosen 1115 GS
Światowe Rekordy OGame /23.5.2013/
- Rekordy:
-
-
Atto napisał(a)
chosen 1115 GS
a oto dowód jakby ktoś nie wierzył
Agresor chosen [PESTYCYD] (X:Y:Z)
Broń: 190% Tarcza: 190% Osłona: 190%
Flota:
" Gwiazda śmierci: 1.115
chosen [PESTYCYD] vs Arcadius [Mordeth] 3874 % = atak GSów = -
Lekkie działo laserowe 1 014 244
Uni 1
Nick: MunioSprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
sondki 685k
-
Panowie... czy ktoś z Was się orientuje jaki jest najdroższy bunkier na świecie?
-
A ile Twój wynosi ?
Ilośc gs chosena jest imponująca o_o
S:4000 ACS:7608
ST:71 7Dni-9ST
[21:40]marcik>wiercipupka;P
[22:07]marcik wklada marchewke do nosa czesiownik
[22:11]marcik wyciaga por i chlosta czesiownik ile wlezie
[19:43]marcik drapie Czesiownik za uszkiem:D -
Najpewniej największą (i drugą w kolejności) obronę mają Francuzi:
board.ogame.fr/thread.php?threadid=610676
niedaleko za nimi jest Niemiec:
board.ogame.de/thread.php?threadid=533328 -
-
a Niemiec nie jest czasem ze speed uni?
-
1 * TotalWar Nachricht schreiben no.rulez 30.942.683
Wchodzę czasami na tamto Uni, i patrzę, TotalWar'owi trochę punktów ubyło, jakieś 8 - 9kk, a z flot 200k statków ubyło. Tak więc, mamy chyba nowego TOP 1 OGame na świecie, czyli Chosena -
z którego uni jest TotalWar?
-
piorekk napisał(a)
Przecież pisze ci jak byk, koło jego nicka, że jest z uni31 -
[*]Najwięcej punktów: 37.855.195 - TotalWar [Uni 31]
piorekk napisał(a)
mi to się zdaje, że z 31 -
Alex Mercer napisał(a)
Wchodzę czasami na tamto Uni, i patrzę, TotalWar'owi trochę punktów ubyło, jakieś 8 - 9kk, a z flot 200k statków ubyło. Tak więc, mamy chyba nowego TOP 1 OGame na świecie, czyli Chosena
Chłopie i co z tego że TotalWar ma teraz mniej pkt niż Chosen ? Nawet jeśli stracilby 20kk pkt to i tak rekord w punktach WORLD należałby do niego ponieważ rekordy są stale tzn nawet gdy zezlomują dajmy na to 1100 GS chosena to i tak rekord ten bedzie należeć do niego tak samo jest z punktami. Tak samo jeśli sportowiec ustanowi rekord i umrze to rekord "nie umiera" razem z nim tylko jest nadal aktualny dopóki nikt go nie pobije -
znaki napisał(a)
Alex Mercer napisał(a)
Wchodzę czasami na tamto Uni, i patrzę, TotalWar'owi trochę punktów ubyło, jakieś 8 - 9kk, a z flot 200k statków ubyło. Tak więc, mamy chyba nowego TOP 1 OGame na świecie, czyli Chosena
Chłopie i co z tego że TotalWar ma teraz mniej pkt niż Chosen ? Nawet jeśli stracilby 20kk pkt to i tak rekord w punktach WORLD należałby do niego ponieważ rekordy są stale tzn nawet gdy zezlomują dajmy na to 1100 GS chosena to i tak rekord ten bedzie należeć do niego tak samo jest z punktami. Tak samo jeśli sportowiec ustanowi rekord i umrze to rekord "nie umiera" razem z nim tylko jest nadal aktualny dopóki nikt go nie pobije
Jemu pewnie o to chodzi, że Polak(Chosen) w tej chwili ma najwięcej punktów , ale rekord w ilości punków należy do Niemca
Nie widziałem sensu pisania tych postów jeśli moderator uważa za zbędne proszę o usunięciePost był edytowany 3 razy, ostatnio przez ktajepanhdhivyxtqnjl ().
-
ma ktoś to RW jego złoma?
-
-
Lord Beelzebuth ma już 1141 GŚ.
board.ogame.fr/thread.php?threadid=801752 -
4is
uni 25.pl
Lekkie działo laserowe :1.048.038 -
Chodziłem sobie po niemieckim forum, i znalazłem takie coś:
O ile mnie oczy nie mylą, to pasowałoby zaktualizować rekord wydobycia. PzdrPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Alex Mercer ().
-
No niedługo polacy będą mieli kolejny rekord
Chosen ma te GŚ 1115
to niedługą będzie miał ich najwięcej -
-
Delete
spamerPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez mblumek ().
-
mblumek napisał(a)
Gwiazda Śmierci 1.147 (Lord Beelzebuth) Uni 21 Ogame.fr
5 postów wyżej został już zgłoszony ten rekord... -
Technologia nadprzestrzenna - 14 bubu [Uni14]
jest ten rekord wpisany w rekordach ogame.pl -
Noo Francuzi są nawet dobrzy,pobić Niemców.Ale my też nie jesteśmy najgorsi.Bunkier mamy najlepszy :lol:
-
Hello guys ! //Cześć !
I'm a French player ! //Jestem francuskim graczem !
There is a big debate at the moment about the madmax's cristal mine 36 on the Spanish and French forums ! //Jest wielka debata w tym czasie o poziomie kopalni kryształu maxmaxa na hiszpańskim i francuskim forum !
Is true or not ? //To prawda czy nie?
Can i have a screen ? //Mogę zobaczyć screen?
TotalWar (u31) has really a production :
9.2MM / 3.5MC / 2.3MD ?
What levels are his mines ?!?!?!
I'll be back there, but Polish is very difficult to understand !! //Wrócę tu, ale polski jest bardzo trudny do zrozumienia !!
Good evening //Dobry wieczór :)
EDIT : we update many records (about 25-30) //Aktualizowaliśmy wiele rekordów (ok. 25-30)
Look there : //Zobaczcie : board.ogame.fr/thread.php?threadid=597418
If you need help to translate, PM //Jeśli potrzebujecie pomocy w tłumaczeniu, PW ;)
HFPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez h4nD ().
-
h4nD napisał(a)
Hello guys !
I'm a French player !
There is a big debate at the moment about the madmax's cristal mine 36 on the Spanish and French forums !
Is true or not ?
Can i have a screen ?
TotalWar (u31) has really a production :
9.2MM / 3.5MC / 2.3MD ?
What levels are his mines ?!?!?!
I'll be back there, but Polish is very difficult to understand !!
Good evening
EDIT : we update many records (about 25-30)
Look there : board.ogame.fr/thread.php?threadid=597418
HF
Maxmax has this level for sure.TotalWar has probably 5*34 and 4*33 lev of crystal mine .. if you want to check other levels you can use some kind of production calculator like here [URL=http://ogame-tools.pl/pl,16,Wydajnosc_produkcji.html]Link[/URL] but it is in polish.. Ciao
Maxmax ma ten level, total war ma prawdopodobnie 5*34 4*33 lev koplani krychy, jeśli chcesz sie pobawić wejdź w ten linkPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Tekila ().
-
Originally posted by Tekila
Maxmax has this level for sure.TotalWar has probably 5*34 and 4*33 lev of crystal mine .. if you want to check other levels you can use some kind of production calculator like here [URL=http://ogame-tools.pl/pl,16,Wydajnosc_produkcji.html]Link[/URL] but it is in polish.. Ciao
Ok !
For the pleasure of eyes, can i have a screen pliiiiiiz ! //OK ! To przyjemność dla oczu, mogę zobaczyć screen pliiiiz !
And, it's really sure for TotalWar ?!
And his metal and deuterium mines ? -
Unfortunately i dont have screen but i know cost of this mine :669.022.355 Metal 334.511.177Cristal
Niestety nie mam zrzutu z ekranu , ale znam koszta tej kopalni 669.022.355 mety 334.511.177krychyPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Tekila ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0