ja jestem przeciw ! to co jest teraz jest dobre ! więc ja już dawno głosowałem na nie a teraz wam tu o tym pisze ! a wy ludzie nie głosujcie tylko po to aby zagłosować ! tylko po to aby głos oddać dobrze !
Łączymy DID-y?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
i widzisz co zrobiłaś Abnega ??
otworzyłaś puszkę Pandory
mimo wszystko nie wnikając w wyniki wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla każdego -
ja jestem za szybciej bedzie i nie trzeba bedzie szukac niczego w 2 tenmatach tylko bedzie wsztstko w jednym
-
za niecałe 23 minuty koniec i łączenie DID
NO I STAŁO SIĘ DIDy POŁĄCZONEPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez (L)-=TOM=-(L) ().
-
Głos na nie już dawno oddany, nie rozumiem dlaczego taka przewaga na tak...
Teraz jest dobrze, jest porządek...
Tematy z dyplo, do których w ogóle nie zaglądacie pomieszają się z dyskiem i będzie zupełny bajzel ...Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez :Underground: ().
-
Jaki bajzel jaki bajzel Od czego są Modzi Oni zapanują nad spam'ującymi userami
I przynajmniej będą częściej zaglądać do tematów które normalnie byłyby w Dyplo ... oczywiście userzy -
No dobra mamy juz nowy rok a zmian jakos nie widac... Mozna sie dowiedziec kiedy te dzily sie polacza? bo o ile dobrze widze to odpowiedziedz jest jednoznaczna: Łaczymy Dyskusje i Dyplomacje:D
-
Ankieta zostala zakonczona, jak widac - zdecydowanie jestescie za polaczeniem DID, w zwiazku z czym nastapi to w najblizszych dniach. Trzeba jednak uzbroic sie nieco w cierpliwosc, poniewaz moze to troche potrwac.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0