jestem na tak, myslę ze to dobry pomysl
Łączymy DID-y?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
jestem na nie bo tak jest bardziej czytelne i dotyczy tylko uni na ktorym ktos gra. ja gram na jednym i co mnie obchodzą inne. a spamerow bedzie strasznie duzo w ten sposob i po co nam to... pomysl beznadziejny.
-
kovalNH napisał(a)
jestem na nie bo tak jest bardziej czytelne i dotyczy tylko uni na ktorym ktos gra. ja gram na jednym i co mnie obchodzą inne. a spamerow bedzie strasznie duzo w ten sposob i po co nam to... pomysl beznadziejny.
Przeczytaj dokładnie pierwszy post... a zresztą ułatwie Ci robote xD
Nie byłoby już Dyskusji i Dyplomacji, tylko jedno podforum DID dla danego uniwersum.
Zagłosowałem na tak, gdyż eksploatuje swoją myszke, klikając 2x (po razie w Dyskusje i dyplomacje) Wolę klikać razPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez UrsusU17 ().
-
Niech zostanie tak jak jest !
-
kovalNH napisał(a)
jestem Za a nawet przeciw.. joke...
głos na połaczenie:) -
NIeno Wedlug Mnie Jest Bezsensowne Polaczenie....Bedzie tyle Smieci Ze Szok.....Ja Jestem Przeciw Scalaniu Niech Jest Jak Jest
-
ja jestem za polaczeniem zawsze sie zastawiam co gdzie zalozyc jaki tematwild wild WEST - Quantum top 2000
-
To i tak za duzo nie zmieni w przypadku mojego unii gdzie w dysk i dyplo w wiekszosci sa zamkniete tematy
A moze by tak zalozyc dodatkowo Jeden wspolny DiD dla wszystkich unii gdzie sie poznamy itd to by bardzo ruszylo atmosfere
pozdrawiam
glosowalem na nie -
ja tam jestem za ale tylko DiD bo jak by np.ST polaczyc to by bylo bez sensu a DiD co innego ...
TAK !Rhea [OFF] - TOP 20 - [ZDI]
Xanthus [ON] - FOR FUN
-
TAK bo będzie wygodniej pod warunkiem, że administratorzy nie będa przeginać w uznawaniu za spam rzeczy które spamem często nie są
-
zgadza sie jak sa oddzielnie jest wiekszy porzadek i lad wszystko elegancko
-
nie bo bedzie za duze zamieszanie
-
Zagłosowałem na tak, bo na starych uniwersach i tak mało się tam pisze, więc można by to połączyć. Na młodych uni na początku może być trochę zamieszania, ale później się to wszystko ustabilizuje
-
Niestety DiD już na 99% będzie połączony.
No trudno jakoś się w tym bajzelu poradzi.
Jorek napisał(a)
A ja bym był za tym żeby DiD- y połączyć ta:
DiD uni 1 - 20
Did uni 21 - 40
itd...
Forum nie będzie długie, a zarazem będzie panował jakiś porządek
Co Wy na to??
Wedlug mnie pomysł tragiczny.
Cała masa tematów podklejonych.Zobacz że na każdym uni jest kilka tematów podklejonych w dyskusji i dyplomacji a jak sie to wszystko scali to lista tych tematów będzie strasznie długa.
Zwykłych tematów też będzie wiele i trzeba sie będzie cofać aby dojść do wcześniejszych tematów.Dodatkowo pełno poszukiwan tematów ze swojego uni.
Twój pomysł jest jednak tragiczny :P. -
Jestem za a nawet przeciw
-
Jestem na tak bo oszczedzam dwa klikniecia
-
boje się spamu który będzie tam panował
nie będzie się dało znaleźć tematu ważnego wśród syfu
ale zagłosowałem na "tak", zobaczymy co z tego wyniknie -
Sauron25 napisał(a)
Niestety DiD już na 99% będzie połączony.
No trudno jakoś się w tym bajzelu poradzi.
Jorek napisał(a)
A ja bym był za tym żeby DiD- y połączyć ta:
DiD uni 1 - 20
Did uni 21 - 40
itd...
Forum nie będzie długie, a zarazem będzie panował jakiś porządek
Co Wy na to??
Wedlug mnie pomysł tragiczny.
Cała masa tematów podklejonych.Zobacz że na każdym uni jest kilka tematów podklejonych w dyskusji i dyplomacji a jak sie to wszystko scali to lista tych tematów będzie strasznie długa.
Zwykłych tematów też będzie wiele i trzeba sie będzie cofać aby dojść do wcześniejszych tematów.Dodatkowo pełno poszukiwan tematów ze swojego uni.
Twój pomysł jest jednak tragiczny :P.
Zgadzam się...
Ci co głosują na tak to ich głowy bolą...
Ja głosowałem na NIE!
Pozdrawiam -
też jestem za połączeniem tych działów, mniej szukania tematu i w ogóle
pozdrawiam -
TAK
uważam że to dobry pomysł ponieważ lista uni na forum się wydłuża(niestety) i samo zrobienie 2 różnych(a w sumie tych samych) pod forów dla każdego uni było beznadziejnym pomysłem. -
Sasuke napisał(a)
TAK
uważam że to dobry pomysł ponieważ lista uni na forum się wydłuża(niestety) i samo zrobienie 2 różnych(a w sumie tych samych) pod forów dla każdego uni było beznadziejnym pomysłem.
dokladnie nic dodac nic ując ... jestem za -
Sądzę że połączenie DID-ów jest całkiem dobrym pomysłem ponieważ niektórzy użytkownicy nie wiedzą gdzie niektóre tematy umieszczać
I chyba modek będzie miał mniej roboty xD -
A ja jestem przeciw, wprowadzi to duże zamieszanie...IMO
-
jestem na nie uwazam ze to wprowadzi chaos na forum
-
gohan^^ napisał(a)
Sasuke napisał(a)
TAK
uważam że to dobry pomysł ponieważ lista uni na forum się wydłuża(niestety) i samo zrobienie 2 różnych(a w sumie tych samych) pod forów dla każdego uni było beznadziejnym pomysłem.
dokladnie nic dodac nic ując ... jestem za
Tematy niech zostaną jak są, Tylko po co tych uni tyle???,
Problem jest dla kogoś trzymać 2 fora ?,
Bo pewnie otworzenie kolejnego unii to mniej roboty !!!.
hehe, myślenie odpowiednie, nie ma co. -
jak dla mnie teraz jest dobrze, ale nic nie zaszkodzi sprobowac polaczyc dyskusje i dyplomacje w jeden dzial
jestem na TAK -
Ja jestem na tak dwa działy do przeglądnięcia...wole jeden
-
Hard C0re napisał(a)
A ja jestem przeciw, wprowadzi to duże zamieszanie...IMO
ja takze ejstem przeciw wprowadzi to zamieszanie a przede wszystkim przyzwyczailem sie do 2 osobnych tematow -
tak tak tak
nigdy nie widziałem sensu takiego podziału, niech będzie jak na początku -
Ja również jestem za
Na starych uniach nie jest tych tematów az tak duzo i nawet jak sie to polaczy, to nie bedzie balaganu. Troche gorzej bedzie n nowych uniach ale i tak jestem za polaczeniem
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0