także jestem za jesli moja pamięć się nie myli to dawno, dawno temu te dwa działy były jednym i to było optymalne jeden dział będzie lepsiejszy podpisuje sie pod tym wszystkimi kończynami
Łączymy DID-y?
-
-
Po co było dzielić jak teraz będzie łączenie. Zdecydujcie się.
-
Ja tam cały czas nie widze różnicy między wymienionymi działami
-
moim zdaniem jest dobrze jak jest teraz , kiedys bylo inaczej i wtedy jakos bylem do teog przyzwyczajony ale teraz pasuej mi bardziej owy podzial
Pozdrawiam
Razor -
jestem za polaczeniem ... i tak maly ruch jest w tym wiec jeden temat wspolny wystarczy
-
Przedmówcy napisali już wszystkie argumenty za połączeniem nie będę się więc powtarzał. Tak na prawdę osobne działy można zachować jedynie dla 3-4 najmłodszych uniwersów gdzie coś się jeszcze dzieje. Pozostałe ze względu na bezruch spokojnie można scalić.
-
Icetouch napisał(a)
jestem za polaczeniem ... i tak maly ruch jest w tym wiec jeden temat wspolny wystarczy
zgadzam sie -
połączenie jest bardzo potrzbne !! i zastanawiam sie czemu takiej ankiety wcześniej nie było
jestem za, bo nudzi mnie ciągłe przeskakiwanie z jednedo do drugiego ...
zreszta czy dyplomacja to nie jest dyskusja? więc chyba nie powinno sie było tego rozdzielać -
Jako moderator DiD również zagłosowałam i to na "tak". Myślę, że ułatwiłoby to pracę userom i modkom:)
-
Poprostu jest Mało Modków i chcecie połączyć tak aby nie tracić modów na danny temat moim zdaniem tak jak jest , jest dobrze i bede mogl mniej spamowac :((((( Głos na : Nie!!!
-
Zagłosowałem na TAK ponieważ, z pewnością ułatwi to pracę Modkom, nam ułatwi to przeglądanie wszystkich tematów związanych z Universum, ponadto zapobiegnie to podwójnym tematom, które dotychczas niektórzy zakładali w obu działach DiD.
Pozdrawiam -
glos na NIE
mysle ze tak jak jest teraz jest w miare przejrzyjscie i jesli cos jest dobrze nie nalezy tego zmieniac;] -
Głosowałem na TAK
ponieważ ułatwi to przeglądanie wszystkich tematów związanych z danym Universum -
Jestem na nie dobrze jest jak jest. Podoba mi się
-
TAK, podzial niczemu nie sluzy, szczegolnie ze stare uni wymieraja i coraz mniej tematow powstaje, tak wiec nie ma czego moderowac i zdaje sie nie ma tez komu
-
TAK Niech wroci do stanu pierwotnego jaki ja zastalem zakladajac konto
Swoja droga latwiej bedzie przegladac forum unijne -
Z tego powodu, że forum świeci takimi pustkami jestem za tym aby połączyć te dwa działy i tak też zagłosowałem.
-
ZAiMeR napisał(a)
Oldziu napisał(a)
Juz tak kiedys bylo i zmieniliscie wiec niech mzoe zostanie jednak jak jest wiekszy "porzadek" panuje.
Ano właśnie. I teraz zadajemy pytanie czy taki podział się sprawdził czy może jednak jest zbędny i kłopotliwy. Czekamy na głosy
Dodam i ja swoje 3 grosze ... jak dla mnie to bylo zbedne i brdziej klopotliwe tak wszystko bylo jak na dloni -
jestem za tym by polaczyc, osobiscie nigdy nie zaglebialem sie w to czym roznia sie oba dzialy i szczerze mowiac malo mnie to interesuje, jeden dzial dla universum troche by uproscil poruszanie sie po forum, takie moje zdanie, ale to nie moje forum, wiec i tak mnie to wali..
-
Jestem na tak Przyda się to... i oczywiście raczej będzie się więcej działo na forum
-
Jestem jak najbardziej za polaczniem. I tak nigdy nie widzialem roznicy miedzy oba dzialami
-
A ja zagłosowałem na "tak".Ja nie dostrezgam żadnej różnicy między tematami w dyskusjach jak i w dyplomacji wieć nie rozumie dlaczego moją byc oddzielnie;p
-
od kiedy pamitam, DiD nie był połączony i tak mi pasuje
według mnie niech pozostanie po staremu -
glosowałem na taK...graczy coraz mniej..tematów coraz mniej...no poza nowymi uniami....yes yes yes za połączeniem did
-
tak, ale przyda się więcej modków jak dla mnie
-
Jestem za połączenie DiDów.
Ułatwi to pracę moderatorów, chociaż ich praca i tak jest łatwa ,bo mają razem tylko ok. 15 tematów w DiDach do obsługi
Ponadto, zniknie problem zakładania tematów w odpowiedniej części DiD ,czyli nie będzie potrzeby przenoszenia tematów np. z dyskusji do dyplomacji ,bo akurat tak lepiej pasuje.
Userzy na forum łatwiej znajdą wątki ,których szukają. -
moim zdaniem zapanuje wjększy bałagan - szczególnie w tych bardziej uczęszczanych DiD, a skutki będą ujemne dla userów, głosuje na NIE
-
ja jestem za polaczeniem,bedzie mniej zamieszania i wogóle mnie ludzi chyba bedzie potrzebne do moderowania tego
wiec jestem jak najbardziej za -
NIE...
Teraz jest dobrze i tak niech zostanie ... -
Zmiany akurat tutaj są zbędne moim zdaniem dlatego ja mówię liberum veto takim reformom najpierw zmieńcie swój stosunek do userów i zacznijcie pracować bo jak na razie nie widać efektów waszej "pracy" a takie łączenie ma moim zdaniem na celu tylko ułatwienie waszego lenistwa bo pracą to ciężko nazwać. Tyle ode mnie.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0