hejka!
ulubione warzywo??
ulubiony owoc?
ulubiony zwierzak i tutaj jeszcze dlaczego?
ulubione warzywo??
ulubiony owoc?
ulubiony zwierzak i tutaj jeszcze dlaczego?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
kiciak napisał(a):
hejka! hej :*
ulubione warzywo?? nie jadam :P
ulubiony owoc? nie jadam :P
ulubiony zwierzak i tutaj jeszcze dlaczego? ogólnie lubię zwierzęta, ale chyba najwiekszy sentyment mam do szczurków. To niezwykle inteligentne zwierzątka, a obserwowanie ich zachowań jest fascynujące. Obecnie mam pieska i śliczną szczurzycę Kryśkę-Gabryśkę.
kiciak napisał(a):
mhm
brakuje mi weny na nowe pytania
hmm
Film, jaki ostatnio oglądałaś? Ostatnio ja się lubuję w serialach typu "Wzór". Nie są ze sobą powiązane, zatem nie wymagają regularnego oglądania
ulubiony film? Oj. to trudne pytanie, ale uwielbiam Akademie Policyjne, mogłabym to oglądac ciągle hah. Poza tym filmy psychilogiczne, ale tych bardzo mało w tiviku
film, który obejrzałaś najwięcej razy? zdecydowanie Akademia Policyjna, wszystkie części.
film, którego najbardziej nie lubisz? seksmisja, nie znoszę i w życiu nie udało mi się tego obejrzec, może jeszcze wszelkie serie Misia, no nie przejdzie.
film czy film? chyba film.
dlaczego by nie jak tak!? no jak nie, jak tak.
Czesiownik napisał(a):
Oj teraz możesz na mnie narzekać, ze mnie nie było tutaj tyle czasu Ale i tak Ty jesteś gorsza wcale nie, tylko często mam za mało czasu, żeby wszystko ogarnąc.
samochody sportowe czy terenowe ? to zależy, bo i tu i tu, można znaleźc ciekawe modele.
vaizard napisał(a):
Cześć słoneczko:* czesc mój ulubiony modku
Dobry sposób na poniedziałek? chyba nie żywię jakiś antypatii do tego dnia tygodnia.
Sposób na kaca? nie pic? hahaha
Jak zabić nudę? zając się czymś twórczym, na przykład coś malawac, napisac, może jakieś skarpety na drutach haha
Czesiownik napisał(a):
Djablico czemu tak rzadko tutaj zaglądasz ? miałam teraz małą aktywnośc, bo impreza rodzinna, a co za tym idzie, dużo zakupów, i całe dnie mnie nie było.
Masz prawo jazdy ? wyobraź sobie, że znalazł się taki szaleniec, co mi je dał i pewnie do dziś żałuje hahaha
Często oglądasz filmy ? to zależy, czy jest coś co mnie interesuje.
Czesiownik napisał(a):
A ja dzisiaj oblałem prawko Mój egzaminator bynajmniej tego błędu nie popełnił hahah, lamka jesteś i tyle
Na ile osób była rodzinna imprezka ? Aż tak dużo było ludzi ;)? to było wesele
paliłaś kiedyś albo palisz ? palę
Czym zajmujesz się na ogół? ogólnie to pracuję, zajmuję się domem i w wolnym czasie forum :P
Dav napisał(a):
Djabliczko, gdzie się podziewasz zły skarbie? Na ircu nas coś nie odwiedzasz. odwiedzam, miałam troszkę mniej czasu, bo sprawy realne i praca na nocnej zmianie
Wolisz posłuchać muzyki w spokoju czy oglądnąć dobry film? muzyki słucham tylko jak jestem sama, lub jak jadę autem sama, bo lubię sluchac głośno, ale dobry film chętnie obejrzę.
Kino czy teatr? raczej kino, mam do niego dużo bliżej niż do teatru.
Deszcz czy śnieg? deszcz i śnieg, lubię jak pada, lubie spacery w deszczu
Wiosna, lato, jesień czy zima? zdecydowanie jestem stworzeniem ciepłolubnym
Plaża czy molo? nad morzem lubię zarówno poleżec na plaży jak i pospacerowac po molo, lubię morze i wszystko co się z nim wiąże :)
Skuter czy motor? nigdy nie lubiłam dwukołowych pojazdów, a od pewnego czasu są całkiem skreślone na mojej liscie pojazdów.
kiciak napisał(a):
cześć spamerko! cześć spamerze :*
Najlepszy sposób na nudę? spacer, lub ciekawy program w tivi, albo jakaś fajna lektura
ulubiony słodycz? chałwa w czekoladzie, a gdy jej nie ma, chawa bez czekolady
jakoś dawno Cie tu nie było bo ja wciąż ciężko pracuje i nie na wszystko starcza czasu
kiciak napisał(a):
najpiękniejszy sen jaki miałaś? hym, tu się pojawia problem, bo mnie się nigdy nic nie śni
ulubiona pora roku? zdecydowanie lato, bo uwielbiam ciepło, ale dla kontrastu, lubię gdy pada deszcz
najładniejsza pora roku w Polsce? snieżna zima, robie najwiksze wrażenie.
to chyba na tyle
kiciak napisał(a):
Siedzisz po nocach czy wolisz spać? zdecydowanie wol spać, nie pamietam kiedy zarwałam jakąś nockę (chyba, że nocna zmiana w pracy), a już na pewno nie przez ogame
jak lubisz spędzać czas? hm, najcześciej wypoczywam, bo tego wolnego czasu nie mam za wiele, ale czasem jakieś zakupy czy kino, zależy jaki mam wybór
lubisz podejmować znaczące decyzje? jeli są w zakresie moich kompetencji to tak, ogólnie mam przywódczy charakter, jednak, aby nie powodować dziwnych sytuacji, strama się nie wtrącać w nie swoje sprawy.
Czesiownik napisał(a):
Czemu nie odpowiedziałaś na pytania za to zagroziłaś mi ?:P Gdyby chciało mi się pisać to i już bym miał więcej postów ja Ci groziałam? a w życiu nigdy, ja obiecywałam hahaha
Ale spokojnie powoli powoli ku nieuchronnemu /me ostrzy widły z tytanowymi grotami i satelitarnym sytemem namierzania celu...
Czytasz e-booki ? nie
laptop czy PC ? no właśnie, nic mnie tak nie drażni w lapku, jak fakt, że nie można szybko pisać, bo wtedy połowy liter nie ma PC nie posiada tej wady
Czesiownik napisał(a):
Djablica te Twoje tytanowe widły nie wytrzymają Rozkruszą się w pył :d A obietnice Twoje to wiesz o kant tyłeczka można rozbić :D:D jak nie wytrzymają, to mam jeszcze kilka par w schowku a co do obietnic, to wiesz Czesiu, chyba lepiej, że się nie przekonałeś jak dzialają hahaha
Co robiłaś o takiej "nocnej" godzinie ? Czyżbyś w pracy była i miała dostęp do net'a ?:) o tak nocnej godzinie, to ja piłam kawę, przed wyjsciem do pracy :P
kiciak napisał(a):
Ulubiony kraj? hm, chyba się nigdy jakoś nie zastanawiaam nad tym, który kraj najbardziej lubię
kraj, w którym chciała byś zamieszkać, dlaczego? na pewno coś z ciepłych krajów i bez egzotycznych robaków.
lubisz biegać? no co Ty, przemęczać bym się miała? hah zdecydowanie nie.
gdzie pracujesz i jako kto? pracuję w takiej małej firmie produkcyjnej.
:fkiss::>
Czesiownik napisał(a):
Pewnie miałaś na 6 tak ?:P I znając życie masz daleko do pracy dokładnie, na 6 i w dodatku pod górkę
Ale zobacz jak już blisko jestem Ciebie niedługo zostawię Ciebie w tyle Musisz częściej odwiedzać nas:P hym Czesiu, masz więcej postów niż ja, no tak, tylko, że ja nie spamię
Jogurt pitny czy normalny ? raczej nie piję jogurtów.
Ulubiony język ? nasz ojczysty :P
Gdzie byś chciała pracować, jako kto ? lubię moją pracę, choć czasem się okropnie wściekam, ale to jest bardziej związane z jakimiś trudnościami technicznymi, czy awariami, ktre powodują opóźnienia, co mnie wyprowadza z równowagi.
zawód z dzieciństwa o którym marzyłaś kiedyś ?;) Oczywiście pomijąc marzenia każdej małej dziewczynki o zostaniu księżniczką czy piosenkarką, to pięlgniarka.
kiciak napisał(a):
co produkujesz w pracy? (oprócz warnów ) Moja realna praca, nie ma nic wspólnego z warnami, ale nie będę tego opisywać, bo to dość skomplikowane.
czy a może i ? może
Czesiownik napisał(a):
Djablica chce zdementować plotki o tym że ja niby spamuje Ja nie spamuje, ja odpowiadam na posty jasne, nie śmiałabym inaczej twierdzić hahahaha
coca zwykła czy light ? zwykła, wszelkie wyroby ligh, są niejadalne
A może fanta ? też może być :P
Odpowiedź czemu tak rzadko tutaj zaglądasz, jesteś cześciej na forum i dwie minutki możesz poświecić mhm ?:P NIe wymiguj się pracą, bo udusze:P oj, czy to groźby odnoszące się do życia realnego? hah Czesiu ja na forum czy irc też pracuje,juz kiedyś pisaam jak to działa, otwieram sobie temat w ct, biorę się za odpowiedzieć, a tu nagle jakiś biedny, zbłąkany gracz wpada mi na priv, bo coś się dzieje, no to zajmuję się graczem, a potem trzeba iść co załatwić i zapominam o temacie.
OD której do której pracujesz ? a to już zależy, którą mam zmianę
Czesiownik napisał(a):
To w jakich godzinach masz zmianę ? trzy zmiany po 8h :P
TY od razu byś chciała warna przyznanać a to nie była groźba do życia realnego chodziło mi o Twojego forumowego kota z avatara:D ależ oczywiście, że się też nie domyliłam hahah
Ulubiony przedmiot z szkoły średniej ? lubiłam wszelkie zawodowe i tak mi zostało :P
Znienawidzony przedmiot ? chyba matematyka, nauczycielka była okropna
Czego bałaś się w dzieciństwie ? hm, nie przypominam sobie, abym się czegoś bała.
Tommy napisał(a):
Zebra jest w biało-czarne czy czarno-białe paski? (Tę odpowiedź uzasadnij ^^) zebra jest w paski, albo czarno-białe. albo biało-czarne, zależy z której strony spojrzec. :P
Psy czy koty? ogólnie lubię zwierzęta i poza pająkami wszystko przejdzie
Czemu mod a nie GO? bo GA nie mają na tyle zdrowia psychicznego, żeby się ze mną użerac hahah
6 gości