Vasco napisał(a)
"Cel uświęca środki"
Uważasz, że człowiek powinien się kierować tym stwierdzeniem w pewnych okolicznościach? w pewnych okolicznościach tak, ale nie we wszystkich, czasem osiągnięcie celu, nie jest warte poświęcenia czegoś.
Gdybyś mogła zrobić coś teraz, czego nie zrobiłaś jeszcze do tej pory, bądź też coś, czego nie będziesz mogła zrobić będąc ograniczona z jakiegoś powodu. Co to by było? hm, nie mam pojęcia muszę nad tym pomyślec.
Gdyby dzisiaj był ostatni dzień istnienia świata ludzkiego, jak byś go spędziła? pewnie wylegując się z rodzinką na jakieś bajecznej plaży.
Malaparte napisał(a)
To gdzie jedziemy?? a jedziemy gdzieś ?
Skąd jesteś?? z pięknego Śląska
Kiedy pójdziemy na piwo?? ;)raczej na soczek i pewnie nieprędko
Kaczy napisał(a)
1. Moglabys wziasc 5 osob, nie liczac Malapartego bo on by sie wladowal do walizki i by sie sam przemycil. skoro TYLKO 5 osób, to ja się muszę bardzo zastanowic
2. Alkohol, papierosy, kawa, moze cos nielegalnego sex ? jakie masz nalogi zdecydowanie papierosy i litry kawy
3. Jesli odbedzie sie kolejny zlot uni13, zapewne w Lipcu w Warszawie to czy przyjechalabys do nas ? Warszawa trochę daleko i nie sądzę, abym dała radę się wybrac, ale jak będzie coś na śląsku to pomyślę
4. Adidas czy Nike ? ważne, żeby mi się podobało, nie musi byc firmowe
5. Gdybys pewnego dnia obudzila sie w nieswoim lozku, jaka pierwsza czynnosc bys zrobila ? ale sugerujesz, że bym nie pamiętała? po soczku ?
6. Co jadasz na sniadanie ? Platki z mlekiem, jajecznice , kanapeczki ? najpierw jadam kawę, a potem drugą kawę
7. Wolisz dostawac sniadanie do lozka, czy dawac komus i cieszyc sie jego radoscia ? jeśli ktoś, podobnie jak ja, na śniadanie preferuje kawę, to ewentualnie mogę zrobic, ale wolę, żeby jednak ktoś zrobił
DiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
<Dziabaczka> Tyś Diabliczko najpiekniejsza z calej wsi, snopowiazalke kupie Ci! ;D
<@minikron> diablica, wymiękam przy Tobie :)
<David> pojechalas po bandzie wymieklem ;]
<+LOCO> LOT wstrzymal ruch samolotow, a na miotly nie ma zakazu ?
<looky> Ale nasza kochana pani moderator nie może dawać banów, może dać Ci poczuć się jak aktor oczekujący na ogłoszenie wyników do oskara, czyli dostaniesz nominację do bana.
Multi 1/2 ( / )
<Dziabaczka> Tyś Diabliczko najpiekniejsza z calej wsi, snopowiazalke kupie Ci! ;D
<@minikron> diablica, wymiękam przy Tobie :)
<David> pojechalas po bandzie wymieklem ;]
<+LOCO> LOT wstrzymal ruch samolotow, a na miotly nie ma zakazu ?
<looky> Ale nasza kochana pani moderator nie może dawać banów, może dać Ci poczuć się jak aktor oczekujący na ogłoszenie wyników do oskara, czyli dostaniesz nominację do bana.
Multi 1/2 ( / )