Szaki napisał(a)
ja mam takie pytanie
ile z Twoich 914 postow było niezgodnych z regulaminem przyznaj sie Ja chyba nigdy czysto spmerskich postów nie pisałam . Zawsze w jakimś stopniu nawiązywały do danego tematu . Na pewno nie napisałam nigdy posta w stylu "gratki" czy "lol" . Szczerze mówiąc ja piszę posty tylko lekko spamerskie hahah
licze na szczerą odpowiedz
Ty Piniuś na mnie nie nalatuj bo na moona się nie podstawie jak już kiedyś zdejmę urlop hahah może jutro ??
Sasha no hhmm , cóż mogę dodac do Twej wypowiedzi Ja po prostu uwielbiam tę wspaniałą atmosferę wiecznego skandalu na uni 44 , więc muszę i graczy tego uni uwielbiac
DiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
<Dziabaczka> Tyś Diabliczko najpiekniejsza z calej wsi, snopowiazalke kupie Ci! ;D
<@minikron> diablica, wymiękam przy Tobie :)
<David> pojechalas po bandzie wymieklem ;]
<+LOCO> LOT wstrzymal ruch samolotow, a na miotly nie ma zakazu ?
<looky> Ale nasza kochana pani moderator nie może dawać banów, może dać Ci poczuć się jak aktor oczekujący na ogłoszenie wyników do oskara, czyli dostaniesz nominację do bana.
Multi 1/2 ( / )
<Dziabaczka> Tyś Diabliczko najpiekniejsza z calej wsi, snopowiazalke kupie Ci! ;D
<@minikron> diablica, wymiękam przy Tobie :)
<David> pojechalas po bandzie wymieklem ;]
<+LOCO> LOT wstrzymal ruch samolotow, a na miotly nie ma zakazu ?
<looky> Ale nasza kochana pani moderator nie może dawać banów, może dać Ci poczuć się jak aktor oczekujący na ogłoszenie wyników do oskara, czyli dostaniesz nominację do bana.
Multi 1/2 ( / )