Słowa na które czekasz?
Djablica
-
-
Goldbluszcz napisał(a)
Słowa na które czekasz?
Pytanie kwalifikuje sie po rozprawkę na 4 strony przynajmniej Tak więc przygotuję sie do odpowiedzi najpierw na brudnoDiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
<Dziabaczka> Tyś Diabliczko najpiekniejsza z calej wsi, snopowiazalke kupie Ci! ;D
<@minikron> diablica, wymiękam przy Tobie :)
<David> pojechalas po bandzie wymieklem ;]
<+LOCO> LOT wstrzymal ruch samolotow, a na miotly nie ma zakazu ?
<looky> Ale nasza kochana pani moderator nie może dawać banów, może dać Ci poczuć się jak aktor oczekujący na ogłoszenie wyników do oskara, czyli dostaniesz nominację do bana.
Multi 1/2 ( / ) -
Witaj
Kojarzysz może małą miejscowość (ciężko określić co to jest :D) Skałka :] Znajduje się ona w okolicach Zawiercia, kierunek 'Morsko'
Pozdrawiam
ps.
Fajna focia -
Supermen
Jasne , że wiem gdzie to jest mieszkasz tam ??? haha nawet nie sądziłam , że tyle osób w teamie jest tu z okolicDiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
<Dziabaczka> Tyś Diabliczko najpiekniejsza z calej wsi, snopowiazalke kupie Ci! ;D
<looky> Ale nasza kochana pani moderator nie może dawać banów, może dać Ci poczuć się jak aktor oczekujący na ogłoszenie wyników do oskara, czyli dostaniesz nominację do bana.
Multi 1/2 ( / ) -
Ale sie tu zrobiło zielono
No to teraz ktoś wpisze z poza tego kręgu
Hmm o co tu by cie spytać
Miasto czy wieś??? -
Djablica napisał(a)
Supermen
Jasne , że wiem gdzie to jest mieszkasz tam ??? haha nawet nie sądziłam , że tyle osób w teamie jest tu z okolic
łoooo to Witaj Djablico Kolega ma chatke i pare wakacji zrzędu tam spędziłem Co się wtedy działo to lepiej nie wspominać Ogólnie powiem że Zawiercie, Skałka i okolice do kilkudziesięciu kilometrów były zwiedzone na wszystkie możliwe sposoby Ale to już inna historia i raczej nie na to forum
A można dostać lepsiejszą focie niż ta w drugim Twoim poście może Cię kiedyś widziałem
Miłej Nocki -
TrX98 napisał(a)
Ale sie tu zrobiło zielono
No to teraz ktoś wpisze z poza tego kręgu
Hmm o co tu by cie spytać
Miasto czy wieś???
Zarówno miasto jak i wieś mają swoje zalety . W okresie wakacji , wypoczynku , zdecydowanie wieś , w czasie nauki szkolnej , pracy miasto .
Supermen , hah może i mnie kiedyś widziałeś , ale innej fotki nie mam . Hm a może ja Ciebie też widziałam ????DiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
Multi 1/2 ( / ) -
Czesc Izuniu
Jak sobotni wieczor mija?
Jakies plany na imprezke?
co powiesz na soczek ? xD -
czy jestes taka " djabliczna :>"
-
Djablica napisał(a)
Supermen , hah może i mnie kiedyś widziałeś , ale innej fotki nie mam . Hm a może ja Ciebie też widziałam ????
Nie masz czy nie dasz bo to jest rożnica
Możliwe że Mnie widziałaś dużo osób mnie widziało
Co robiłaś w wakacje i czemu to było anielskie -
Little Princess napisał(a)
Czesc Izuniu
Jak sobotni wieczor mija?
Jakies plany na imprezke?
co powiesz na soczek ? xD
Soczek powiadasz ?? oki niech będzie soczek a co mi tam Imprezki raczej nie będzie więc jakoś muszę przeżyc
Pawelq
czy jestes taka " djabliczna Podstępny " .. no coś Ty ja to uosobienie anielskiej dobroci i ostoja spokoju hahah
Supermen nie mam a nie że nie dam a w wakacje hhmm częśc pracowałam , chociaż nie , miałam mały wypadek więc siedziałam w domku na chorobowym ,potem wyjazd nad morze i wakacje się skończyłyDiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
Multi 1/2 ( / ) -
a gdize sylwester spędzasz :podstępny:
-
Pawelq napisał(a)
a gdize sylwester spędzasz :podstępny:
hah jeszcze nie mam konkretnych planów
hhmm to mi dałeś do myśleniaDiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
Multi 1/2 ( / ) -
a ten no :
=> czy zdazymy na euro2012
=> ulubiony przedmiot za czasow szkolnych ? -
umiesz zrobić taką emotke ^[SIZE=0] [/SIZE]^
haa!! ^[SIZE=0] [/SIZE]^ -
Pawelq napisał(a)
a ten no :
=> czy zdazymy na euro2012
=> ulubiony przedmiot za czasow szkolnych ?
Co do Euro 2012 hhmmm jak sie dalej będą kłócic o to gdzie ma byc ten stadion to nie bardzo
Szkoła ?? kiedy to było haahah ulubiony przedmiot .. Chirurgia a z podstawowej Język polski i Historia
Turles
umiesz zrobić taką emotke ^ ^
haa!! ^ ^ ... nie umiem ale podejrzewam , że dasz jakieś wskazówkiDiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
Multi 1/2 ( / ) -
Co widzą Twoje oczy,a co chciały by zobaczyć?
-
czym dla Ciebie jest kolor zielony
milosc czy przyjazn ??start gry : 2005 r
u2 top40 flota top 30[MZ] - end
u18 top36 flota top20[RIP] - end
u43 top5 flota top5[PK] - end
u43 top12 flota 10[PK.] - end
FORNAX top 44 flota top 5 [ZS] -end
CYGNUS top x - eko -
Goldbluszcz napisał(a)
Co widzą Twoje oczy,a co chciały by zobaczyć?
eh Goldi Twoje pytania kwalifikują sie pod poważne odpowiedzi
Hm oczka często widzą to , co niekoniecznie powinny , a to co powinno byc widoczne , jest daleko poza ich zasięgiem
..:::EbbeSand:::...
czym dla Ciebie jest kolor zielony
milośc czy przyjazń ?? ... zielony kolor wiosny , życia , nadziei , ale również relaks , spokój , no i moje barwy terazDiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
Multi 1/2 ( / ) -
Daleko Ci do miłości?
-
Bluszczyk to zadaje pytania rodem z filozoficznych krain a wiec sie dolacze...
Czym jest dla Ciebie marzenie? Czy warto je spelniac? Jakie Ty masz marzenia? -
Goldbluszcz napisał(a)
Daleko Ci do miłości?
A czym tak na prawdę jest miłośc ??? może to coś fascynującego , a może tylko puste słowo rzucane od tak ?????
Little Princess napisała
Czym jest dla Ciebie marzenie? Czy warto je spelniac? Jakie Ty masz marzenia?
Little marzenia to coś , co w życiu jest bardzo ważne . Bez nich wszystko traci sens , kiedy jakieś sie spełni wtedy mamy kolejne i kolejne i tak zawsze w życiu jest jakiś cel do którego się dąży Moje marzenia hhmm chyba są mocno górnolotne , więc zawsze pozostaną w sferze marzeń . ale za to jakie piękneDiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
Multi 1/2 ( / ) -
Na IRCu byłem tylko w celach biznesowych więc ...
Lubisz śnieg
Tworzysz wspaniałe bałwaniki czy raczej je niszczysz jak któregoś zobaczysz
Aniołki na śniegu czy diabełki w łózku xD
Czo masz za autko i gdzie nim jeżdisz
Zimno czy ciepło może mam cię ogrzać
Miłej -
Miłość to chyba coś na co warto poczekać dłużej Dla niektórych słów czeka się całe życie, tak mi się wydaje, a Ty jak uważasz? Kochałaś kiedyś naprawdę?
-
Superman napisał(a)
Na IRCu byłem tylko w celach biznesowych więc ...
Lubisz śnieg ale w lecie
Tworzysz wspaniałe bałwaniki czy raczej je niszczysz jak któregoś zobaczysz nie czepiam się bałwanków
Aniołki na śniegu czy diabełki w łózku xD jak zimno zdecydowanie w łóżeczku i po kołderką
Czo masz za autko i gdzie nim jeżdisz mam śliczne błękitne aveo i daleko nie jeżdżę , wiesz jestem kierowca doskonały ahah
Zimno czy ciepło może mam cię ogrzać hhmm cóż za propozycja
Miłej
Goldbluszcz
Miłość to chyba coś na co warto poczekać dłużej Dla niektórych słów czeka się całe życie, tak mi się wydaje, a Ty jak uważasz? Kochałaś kiedyś naprawdę? Gloldi znów nie wiem co odpowiedziec Kochałam i kochamDiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
Multi 1/2 ( / ) -
Najsłodsze słowa jakie usłyszałaś od mężczyzny?
-
Cognito napisał(a)
Najsłodsze słowa jakie usłyszałaś od mężczyzny?
hhmm ja widzę Cogmiś , że Ty z Goldim jakaś spółkę założyłeś hahaha , Ale nie musisz wcale , tak bardzo z niego brac przykładu
Slowo hhmm Najsłodsze hhmm ... słodkie były cukiereczkiDiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
Multi 1/2 ( / ) -
ja z Goldim?
stfu stfu, wypluć, zdeptać i zakopać
Ja jestem jedyny i oryginalny, o!
Za kare masz:
jakie majtochy dzisiaj nosisz o!? -
Czemu byłaś tak kochana i zagłosowałaś na mnie na mistera?
Bo miałem tylko 2 głosy tak apropo :P...? Więc jesteś moimi 50%
Z dodatkowych pytań:
Czy uważasz, że modki to świry?:P
Czy oglądasz anime? /ewentualnie wiesz w ogóle co to? z czym to się je?
Studiujesz cosik? (sorki jeśli było pytanie, ale nie sposób tyle lecieć postów ^^)
Napisz kilka słów od siebie (min. 3)
eXmod wojen uni 26 exPlayer + Nekkar Player - Angelic Reapers
Smart And Young Computer Operator ¤ Próba skończenia z OGame - 1087%
say art -
Cognito napisał(a)
ja z Goldim?
stfu stfu, wypluć, zdeptać i zakopać
Ja jestem jedyny i oryginalny, o!
Za kare masz:
jakie majtochy dzisiaj nosisz o!?
Takie z golfem i w kropeczki
Seyco
Czemu byłaś tak kochana i zagłosowałaś na mnie na mistera?
Bo miałem tylko 2 głosy tak apropo ...? Więc jesteś moimi 50% Zagłosowałam na Ciebie bo niezły przystojniaczek jesteś
Z dodatkowych pytań:
Czy uważasz, że modki to świry?:P hm A Ty masz inne zdanie ?? haha jasne , że świry ale pozytywnie zakrecone
Czy oglądasz anime? /ewentualnie wiesz w ogóle co to? z czym to się je? Tu sie przyznaję nie wiem co to , ale mniemam , że mi wyjaśnisz ??
Studiujesz cosik? (sorki jeśli było pytanie, ale nie sposób tyle lecieć postów ) Nie studiuję , pracuję
Napisz kilka słów od siebie (min. 3) Jestem śliczna , jestem zgrabna , miła , piękna i powabna , a skromośc to wprost moje drugie imię haahahDiD uni 1,2,13,16,17,20,30,33,51,55,60,62,63.
Multi 1/2 ( / )
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0