61 3 Gru 2015, 11:47 Zaktualizowano FAQ: Planety - Kolonizacja Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl moją ogejmową encyklopedią jest ciap!
62 14 Sty 2016, 9:11 Uaktualniono: FAQ: ACS (system walk sojuszniczych) FAQ: Księżyce (+Próby księżycowe [Moonmaking]) Poprawka w FAQ: Planety - Kolonizacja: Zmiana tabelki dotyczącej kosztów kolejnych poziomów astrofizyki. Dziękujemy chemikos za zwrócenie uwagi! Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl moją ogejmową encyklopedią jest ciap!
63 13 Maj 2016, 8:45 Uaktualniono: FAQ: Komunikacja między graczami FAQ: Statki i floty FAQ: Handel Poprawki: Nowa tabela z wielkością planet w FAQ: Planety - Kolonizacja W przypadku znalezienia błędów proszę o informację w temacie Błędy w FAQ i poradnikach Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl moją ogejmową encyklopedią jest ciap!
64 6 Lip 2018, 12:50 Zaktualizowano FAQ: Statki i floty Poprawiono tabelkę dotyczącą kosztów grawitonów - dziękujemy @Starrk za zwrócenie uwagi! Naprawiono niedziałające linki w FAQ:Wzory - dziękujemy @vem_ za zawrócenie uwagi! Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl moją ogejmową encyklopedią jest ciap!