Sa rogi, palma wiec czy jest szansa na jakas kobietke:P?
Art
- COMA
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Art zapraszam ponownie na IRCa uni3, zmienić nam temat i uświadomić nas że przebywamy na nieoficjalnym kanale
Wiesz bo my czasem zapominamy"OGame jest kosmiczną grą masochistyczną. Dziesiątki graczy logują się co miesiąc, aby przedłużyć urlop."
-
a ja teraz dopiero znalazlem ten temat tez mam do arta pytania:
1) Lubisz psy ?
2) grasz na jakims instrumencie ? -
Art skończysz z ogame po szkole? jest jakiś z tego zysk pieniężny czy robisz to do satysfakcji.?
-
Art napisał(a)
Cradle_Of_Filth napisał(a)
Szefie nie boisz sie, ze staniesz sie obiektem kultu jakiejs sekty:P
Chyba mi to nie grozi
allach Art allach Art abudza mudza srata tata allach Art
O wielki Arcie niedawaj banów my wierny twój lud prosimy cie o to allach Art allach Art
I jednak ci to grozi
a pozatym mam pytanko czy masz zamiar odejść z teamu w przyszłosci??
Bo jakoś se niewyobrażam ogame bez naszego Arta!! -
PromatMaster napisał(a)
Art napisał(a)
Cradle_Of_Filth napisał(a)
Szefie nie boisz sie, ze staniesz sie obiektem kultu jakiejs sekty:P
Chyba mi to nie grozi
allach Art allach Art abudza mudza srata tata allach Art
O wielki Arcie niedawaj banów my wierny twój lud prosimy cie o to allach Art allach Art
I jednak ci to grozi
a pozatym mam pytanko czy masz zamiar odejść z teamu w przyszłosci??
Bo jakoś se niewyobrażam ogame bez naszego Arta!!
:dobrypost:
heh.... No tak... OGAme bez Arta? eeeeee... nie mozliwe...
I pytanko:
Kogo najbardziej z Teamu lubisz? -
Destruktor boj napisał(a)
ART czy mżesz mipowiedzieć cos o universum24.de czy to jest to słynne uni 669?? bo nie można się na nim zarejstrować jak wiesz pewnie,ani nie ma go w wykaźie dostępności(przerzeciązenia) serwerów...
proszę powiedz
POST_IS_REPORTED
- - - - - - - - - - - - -
LeeLoo : Cóż za profesionalna napis POST IS REPORTED oszczedzasz mi pracy sam zgłaszasz swojego posta .. napisem ... hmm... to moze sie jakos lekko zajme tym postem ??
LeeLoo zazdrościsz mi że mam ładniejsze
POST_IS_REPORTED
- - - - - - - - - - - - -
NIZ WYPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Destruktor boj ().
-
biłeś sie kiedyś w szkole art ??
-
nT-Pietrass napisał(a)
a ja teraz dopiero znalazlem ten temat tez mam do arta pytania:
1) Lubisz psy ?
2) grasz na jakims instrumencie ?
1) Lubie ale wole kotka
2) Na nerwach
Snakee17 napisał(a)
Art skończysz z ogame po szkole? jest jakiś z tego zysk pieniężny czy robisz to do satysfakcji.?
Bede tutaj tak dlugo jak tylko bede mogl Robie to bo lubie, nie ma tutaj zadnego zysku pienieznego, czysta satysfakcja
Matiizek napisał(a)
I pytanko:
Kogo najbardziej z Teamu lubisz?
Lubie wszystkie moje robaczki
Aleks_ Mango napisał(a)
biłeś sie kiedyś w szkole art ??
A ktos sie nie bil ?
Community Manager -
Ja mam tylko jedno pytanie
Czy dalej bedziesz podgladal z opaska na oczach ? to psuje zabawe no -
Miracle napisał(a)
Ja mam tylko jedno pytanie
Czy dalej bedziesz podgladal z opaska na oczach ? to psuje zabawe no
Przy Tobie ciężko jest NIE podglądać
Community Manager -
Ti Ti zboczusiu maly :D;);)
-
Nagrajcie wasze spotkanie i umieścicie gdzies na stronie z pokazami anatomi człowieka
-
Art napisał(a)
2) Na nerwach
mamy cos wspolnego
a u kogo grasz?? ja u rodziców i w szkole u nauczycieli o ironio szczególnie gram na nerwach pani od muzyki -
Przed chywilą mnie natchneło i czytam że art mieszka w Grudziądzu:D:D 40km demnie:D:
pozdro dla ciebie z Kwidzyna -
czy miałeś kiedys bana jak grałes ??
-
Art , co z twoją wizytą w PIP ??
aaaa , i poproszę autograf (pierwszy! :D) na moim avku
EDIT do postu niżej: Art mordercą , nie niemożliwe (chyba =))Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Freeze12 ().
-
u mnie na osiedlu mówią że widują cię w nocy jak mordujesz ludzi bez kitu. Jak niemają co powiedzić to zaraz Art to Art tamto jeden koleś twierdzi że jesteś jego kuzynem(Sebastian W. lat 24czy to prawda??) , jesteś pardzo popularny jak na ''morderce który poluje nocą''
-
uważaj oni przyjdą w nocy wsadzą cie do plastikowych worków
A teraz jeszcze jedno pytano .czy chodzisz z kim ?? ( znaczy sie czy masz dziewczyne ) -
Art są potrzebne nowi Go to dlaczego jak zawsze dam podanie nigdy nie dostane odpowiedzi , a jestem doświadczoym graczem z dobrym top
długim stażem w tej grze i mam mnóstwo czasu wolnego coś czuje że ci co czytają to 90% nie czytają biorą na ślepo to jest nierealne. -
Dobra lizidupku w takim razie zmienie pytanie
Jeździles kiedys traktorem?Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Owerty ().
-
Owerty
Zobacz Arta pierwszy post co napisał widze że nie czytałeś tego i bijesz sobie po prostu posty:./ Spam jest karany
Cytuje Arta słowa
Moim hobby praktycznie stało się OGame (nie mam czasu na zbieranie znaczków ), po za tym jestem administratorem niewielkiej sieci lokalnej.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Snakee17 ().
-
lenin123 napisał(a)
u mnie na osiedlu mówią że widują cię w nocy jak mordujesz ludzi bez kitu. Jak niemają co powiedzić to zaraz Art to Art tamto jeden koleś twierdzi że jesteś jego kuzynem(Sebastian W. lat 24czy to prawda??) , jesteś pardzo popularny jak na ''morderce który poluje nocą''
Sebastian W. nic mi to nie mowi Wątpie, aby był to ktoś z rodziny
Aleks_ Mango napisał(a)
uważaj oni przyjdą w nocy wsadzą cie do plastikowych worków
A teraz jeszcze jedno pytano .czy chodzisz z kim ?? ( znaczy sie czy masz dziewczyne )
Aktualnie jestem "do wziecia"
Freeze12 napisał(a)
Art , co z twoją wizytą w PIP ??
Nie mam kompletnie czasu na taki wizyty teraz.
Aleks_ Mango napisał(a)
czy miałeś kiedys bana jak grałes ??
Nie.
Mr Axeman napisał(a)
Przed chywilą mnie natchneło i czytam że art mieszka w Grudziądzu:D:D 40km demnie:D:
pozdro dla ciebie z Kwidzyna
Dzieki i wzajemnie dla Kwidzyna
PromatMaster napisał(a)
Nagrajcie wasze spotkanie i umieścicie gdzies na stronie z pokazami anatomi człowieka
Owszem, ale dostep tylko po wykreceniu numeru 0-700...
Community Manager -
Pozwole sobie zadac jedno pytanie (moze juz bylo ale nie czytalem wszystkich stron)
Art interesujesz sie koszykówką?? Bo w Grudziadzu w tym roku gral Polpak Świecie, a w Bydgoszczy jest Astoria Bydgoszcz :D, zresztą ładną hale mają
Pozdrownienia ze Starogardu (tez blisko ) -
art co lubisz pić ??
-
Art czy możesz usuwać upomienia i ostrzeżenia :D??
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez MATIUnited ().
-
Pytanie:
Czy wierzysz w św. Mikołaja? -
Dobra zadzwonie ale chce to widzieć!!
Niemoge sobie podarować
A co to GO to ograniczenie wiekowe jest do kitu o ile dobrze pamiętam można podpisać dane osobowe za zgodą rodziców czy coś takiego a niekiedy my co niemamy 18 lat mamy więcej czasu i chęci niż starzy!! -
Grasz jeszcze na jakimś uni, oprócz uni 669???
-
hehe.. Art ty sie fajnie wyróżniasz z tymi rogami
Też tak chce
A pytanko:
Jaki jest twój ulubiony dzień w całym roku?Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Matiizek ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 16
16 gości