marcik - szefowa szefow;)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• /me dawno tu nie był
    Jakoś nabrałem ochoty na powrót do świata Ogame
    Z tego też powodu
    /me tuli się do Marcik :*

Forum Admin Metin2.pl
    SMoD DarkPirates.pl
    GO WarpFire.pl
    MoD Ikariam.pl, WildGuns.pl, AirRivals.pl
    A wszystko już EX :<
  • Kochanie :kocham:

Co mi ciekawego powiesz o wczorajszym dniu? :idea: opowiedz mi o tym ^^

Jak jeżdziło się na konikach...zarowno tych białych jak i kudłatych? :E Jak myślisz, jak to będzie z karnecikiem...ciałko pewnie przywyknie i powiadasz, ze nabierze rytmicznych ruchow? ;}

...a jak oceniasz Supcia na koniku? Jesteś z niego dumna? =) wiesz teraz o tym, że zle myślałaś, ze on się jednak nie bał? 0_0

Jakie smakołyki jeszcze masz w ukryciu, co planujesz upichcić dobrego? :P

Ładnie to tak przykuć Supcia do grzejnika i wykorzystać? :E Jesteś z tego dumna? :D hrhr

Zrobimy kiedyś zawody na pępkowanie? Narazie jest korek przeciwko widelcowi :E co jeszcze można wsadzić :uhuh:

/me mocno tulasi marcik, masuje jej ciało i prumka po brzuszku :*

Dziękuje za walentynkowca
    :* :kocham:

• Mind_war napisał(a):

Myślałem że mi tą lasagne albo pizze zrobisz :(
    A nie że zjesz :O
    ale ja lubie zjesc :fgrin:

A zrobisz? :D
    zrobie zrobie :fkiss:

<<KENJI>> napisał(a):

/me dawno tu nie był
    ale niespodzianke mi zrobiles :fkiss:
    Jakoś nabrałem ochoty na powrót do świata Ogame
    tak to jest z nalogami :fgrin: na jakim uni teraz grasz?
    Z tego też powodu
    /me tuli się do Marcik :*
    /me tulasi Kenji ile wlezie :fkiss:

Superman napisał(a):

Kochanie :kocham:
    Skarbie :kocham:
    Co mi ciekawego powiesz o wczorajszym dniu? :idea: opowiedz mi o tym ^^
    A co bys chcial ciekawego wiedziec ? Mysle, ze byl caly ciekawy :fgrin:

Jak jeżdziło się na konikach...zarowno tych białych jak i kudłatych? :E Jak myślisz, jak to będzie z karnecikiem...ciałko pewnie przywyknie i powiadasz, ze nabierze rytmicznych ruchow? ;}
    Jezdzilo sie fajnie tylko znowu czarnego mi nie dali :uhuh: Mysle ze z czasem cialko przywyknie i ruchy zrobia sie plynniejsze :fgrin:

...a jak oceniasz Supcia na koniku? Jesteś z niego dumna? =) mysle ze Supcio na koniku bardzo ladnie wygladal ...prawie jak Pilsudski :fgrin: wiesz teraz o tym, że zle myślałaś, ze on się jednak nie bał? 0_0 zle myslalam ze sie nie bal czyli sie bal ? :O

Jakie smakołyki jeszcze masz w ukryciu, co planujesz upichcić dobrego? :P
    nie wiem to zalezy od czasu i pomyslu =)

Ładnie to tak przykuć Supcia do grzejnika i wykorzystać? :E Jesteś z tego dumna? :D hrhr
    bardzo ladnie ...Supcio sie bardzo ladnie komponuje przykuty do kaloryferka ]:-D

Zrobimy kiedyś zawody na pępkowanie? Narazie jest korek przeciwko widelcowi :E co jeszcze można wsadzić :uhuh:
    hahah ;P

/me mocno tulasi marcik, masuje jej ciało i prumka po brzuszku :*

/me walentynkuje Supcia mocno :fkiss:

Dziękuje za walentynkowca :* :kocham:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
    azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
    <pad> ja wieszam marciki na scianach
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
    <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
  • Skarbie :*

Czy myślisz, że kierowanie się uczuciami w zyciu jest dobre? Co myślisz o osobach, które to robią? :P

Czy uważasz, że jesli osoby są dla siebie bliskie to powinny dawać to jakoś odczuć? Jeśli tak to według Ciebie jak? :P

Co byś chciała osiągnąć w jezdziectwie konnym? Czego oczekujesz, co chcesz się naukać? ^^

Obiecasz, że jeśli będziesz wspinaczkować się następnym razem to wejdziesz na samą góre? Wyżej niż ostatnio? :P

Czy jest coś takiego co potrafi Mamcik i sama też chciałabyś to umieć? Chodzi o cokolwiek, robienie czegoś, odczuwanie, mówienie itp

Jak focia dla Supcia? /me cierpliwie czeka :komp:

/me gilga po brzuszku po czym prumka i zostawia malinke :*
  • Mind_war napisał(a):

Zostaniesz moją walentynką? :rumieniec:
    peffnie :fkiss:

Superman napisał(a):

Skarbie :*
    Hej Skarbek :fkiss:

Czy myślisz, że kierowanie się uczuciami w zyciu jest dobre? Co myślisz o osobach, które to robią? :P
    Powinno sie kierowac uczuciami bo czym bylo by nasze zycie bez uczuc ale trzeba tez do tego dodac ciut rozsadku bo to akurat ze soba w parze nie czesto lubi chodzic. Mysle, ze osoby ktore kieruja sie w zyciu tylko uczuciami powinny byc ostrozne i czasami troche realistycznego podejscia nie zaszkodzi.

Czy uważasz, że jesli osoby są dla siebie bliskie to powinny dawać to jakoś odczuć? Jeśli tak to według Ciebie jak? :P
    Tak... najbardziej w czynach takich realnych , w gestach, od czasu do czasu w slowach ( byle nie za duzo cukru zeby w bioderka nie poszlo) :fgrin: ...mysle, ze trzeba tez umiec oddzielic zycie realne z zyciem internetowym i ze tak naprawde to co dzieje sie w prawdziwym swiecie ma jakis sens.

Co byś chciała osiągnąć w jezdziectwie konnym? Czego oczekujesz, co chcesz się naukać? ^^
    Nie oczekuje jakis cudow ...chcialabym sie nauczyc jezdzic , przy okazji spedzic czas na swiezym powietrzu i pocwiczyc

Obiecasz, że jeśli będziesz wspinaczkować się następnym razem to wejdziesz na samą góre? Wyżej niż ostatnio? :P
    Ale ja ostatnio weszlam na sama gore :fshocked: To gdzie mam wejsc na dach ? :fgrin:

Czy jest coś takiego co potrafi Mamcik i sama też chciałabyś to umieć? Chodzi o cokolwiek, robienie czegoś, odczuwanie, mówienie itp
    Tak ...Mamcik umie tanczyc a ja nie ;(
    Jak focia dla Supcia? /me cierpliwie czeka :komp:
    Caly czas pracuje nad nia sztab ludzi :E

/me gilga po brzuszku po czym prumka i zostawia malinke :*
    /me kajdankuje Supcia a pozniej wygilgowywuje go i zostawia mu jabluszko:fkiss:

NoName napisał(a):

pasiasty czy prążkowany ?
    prazkowany bo pasiasty mi sie zle kojarzy

coś uroczego ?
    urok :fgrin:

grzeczny czy kłopotliwy ?
    grzeczny :fsmile:

ps:
    /me gdzie moje linki z muzyka :D
    ojej /me lapie sie za glowe i urywa ja sobie :pwned:

:* :fkiss:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
  • Diabełku :*

Jak myślisz, czy nie lepiej wytłumaczyć pewne sprawy raz a porządnie niż omijając tematy powodować przerożne sytuacje? Czy zauważasz to, że komuś na czymś bardzo zależy? Wpływa to jakoś na Ciebie?

Jak zareagowałabyś gdy czekając na pewne wytłumaczenie, ktoś nagle Ci powie, że juz nie pamięta o co chodziło, że zapomniał co wtedy myślał? oO

Jakbyś wytłumaczyła takie cuś "bezgraniczna przyjażń"?

Opisz jak się robi węzeł 8mkowy 0_o

Jaki jeszcze chciałabyś gadzet do swojej kolekcji? Oprocz pejczyka :P

Jak można okazywać komuś, że na nim bardzo zależy oprocz okazywania danej osobie uczuć?

+dodatkowe pytanko...jakie działania wykonuje wspomniany powyżej sztab? :P

/me kładzie marcik na łożeczku i delikatnie szmyra tu i tam :*
  • /me wita marcikowna :*:*:*

Co tam??

Nie bylo mnie tutaj miesiac?? Lol..... Jak to mozliwe ?? :o

Wytlumacz mi to prosze bo nie dowierzam :)

Jak sesja Ci idzie? Wszystko zdane? Przydaly Ci sie moje sciagi?? :D

Hehe. Lece wpadne moze jutro a moze kiedys tam :)

Papa :*:*
  • Superman napisał(a):

Diabełku :*
    Diabelku :fkiss:

Jak myślisz, czy nie lepiej wytłumaczyć pewne sprawy raz a porządnie niż omijając tematy powodować przerożne sytuacje?Owszem... ale jestem zdania ze trzeba tez zrozumiec te druga osobe jesli sa sprawy o ktorych mowic nie powinna/nie moze Czy zauważasz to, że komuś na czymś bardzo zależy? zauwazam jesli ten ktos w jakis sposob mi to pokaze Wpływa to jakoś na Ciebie? tak

Jak zareagowałabyś gdy czekając na pewne wytłumaczenie, ktoś nagle Ci powie, że juz nie pamięta o co chodziło, że zapomniał co wtedy myślał? oO
    Cos takiego wlasnie bardzo czesto mnie spotyka ... jest to denerwujace bo jesli czegos ktos powiedziec mi nie chce to niech w ogole nie zaczyna tematu

Jakbyś wytłumaczyła takie cuś "bezgraniczna przyjażń"?
    jako przyjazn na zawsze, z pelna akceptacja drugiej osoby

Opisz jak się robi węzeł 8mkowy 0_o
    to trzeba pokazac ja nie umiem tego opisac ...poza tym 16stkowy jest lepszy :fgrin:

Jaki jeszcze chciałabyś gadzet do swojej kolekcji? Oprocz pejczyka :P
    hehe nie wiem, chyba zaden :fgrin:

Jak można okazywać komuś, że na nim bardzo zależy oprocz okazywania danej osobie uczuć?
    slowami, gestami, czynami , zaufaniem, akceptacja i zrozumieniem
    +dodatkowe pytanko...jakie działania wykonuje wspomniany powyżej sztab? :P
    dzialania zaskakujace i przekonywujace :fgrin:

/me kładzie marcik na łożeczku i delikatnie szmyra tu i tam :*
    /me kladzie Supcia na lozeczku i gilga piorkiem tu i tam
    :fkiss:

NoName napisał(a):

idealny czy z wadami ?
    jesli chodzi o czlowieka to nie ma ludzi idealnych
    podobno miły,grzeczny,sympatyczny - to nudny.... ?
    nie

Gdyby dziadek wiedział... - to by babcie sprzedał ?
    ciekawe co by dziadek bez babci zrobil :fgrin:

Zepsujemy i zobaczymy czy działa=) ?
    tak :fgrin:

Forum jest git , Ogame to hit a marcik to vip ?
    hehe kto to wymyslil ? :idea:

bry :*
    bryk :fkiss:

Satanie(L) napisał(a):

/me wita marcikowna :*:*:*
    /me rowniez wita

Co tam??
    jakos leci

Nie bylo mnie tutaj miesiac?? Lol..... Jak to mozliwe ?? :o
    no wez, caly miesiac ?! musisz nadrobic teraz :fgrin:

Wytlumacz mi to prosze bo nie dowierzam :)
    sama w to nie wierze ale faktycznie tak bylo :bicz:

Jak sesja Ci idzie? Wszystko zdane? Przydaly Ci sie moje sciagi?? :D
    mam nadzieje ze wszystko ...czekam do piatku na wynik

Hehe. Lece wpadne moze jutro a moze kiedys tam :)
    no bede czekala

Papa :*:*
    papa :fkiss:

Dlaczego masz starą sygnaturkę i avatarek, we świąteczny deseń?
    nie w swiateczny tylko zimowy ...zima jeszcze jest wiec nie zmienialam =)
    Kiedy ostatni raz byłaś w kinie?
    oj dawno juz
    Masz w planie obejrzeć jakiś film?
    cos fajnego pewnie bym miala ochotke zobaczyc
    Kiedy się zakochasz?
    ]:-D
    Kiedy przyjedziesz nad morze?
    chcialabym, nachetniej latem sie posmazyc troszke na plazy

:ocb:

• Witaj moje Słoneczko :kocham:

Zaczne tak spokojnie, jak zdrowie i samopoczucie? :3msie:
    Co sobie pomyślałaś o Supciowym prezenciku, jaka myśl przeszła Ci gdy zaglądnełaś do środka i wyciągnełaś ten gadzet? ^^ Wiem dobrze co myślałaś zanim to zrobiłaś :rumieniec: kudłaczku :bicz:
    Nawiązując do pytanka powyżej, co robisz gdy siedząc samotnie w pokoju myślisz o Supciu? ^^ :bicz:
    Ładne z nas są Diablątka? Co sprawiło, że nimi jesteśmy a nie Aniołkami? :fgrin: Opisz nas troszku :idea: Zrobimy sobie nasze logo? :idea: wykorzystując jedną z fotek, marcik ładnie ją przerobi, doda jakies napiski i będziemy mieli nasze prywatne logo czy herb :fgrin: wczoraj ładne, diabelskie focie wyszły ]:-D
    Nawiązując do wczorajszej rozmowy o basenikach :P który ze swoich stroi kąpielowych uważasz za najfajniejszy? ;}
    Zauważasz gdy ktoś robi coś ze swojego serduszka? Coś Ci mówi, daje Ci prezent czy inne zachowanie danej osoby wobec Ciebie płynące bezpośrednio z ciepłości jego serca? :rumieniec:
    Jak Mamcikowi idzie w gra w kręgle? Kto wygra, My Diablątka czy Oni Aniołki? :xgszo: Kiedy gramy? ;>
    ps. serio ten staniczek był rożowy? :E czy raczej pozazdrościłaś mi koloru bokserek :ziew:

Pozdrawiam bardzo słodziutki i tulasząc się do Ciebie ładnie Cię głaszcze :* :xkiss:
  • Superman napisał(a):

Witaj moje Słoneczko :kocham:
    Witaj moj Promyczku :fkiss:

Zaczne tak spokojnie, jak zdrowie i samopoczucie? :3msie:
    Nie zapeszajac, dobrze :fsmile:
    Co sobie pomyślałaś o Supciowym prezenciku, jaka myśl przeszła Ci gdy zaglądnełaś do środka i wyciągnełaś ten gadzet? ^^ Wiem dobrze co myślałaś zanim to zrobiłaś :rumieniec: kudłaczku :bicz:
    Przepraszam bardzo ale na podstawie Twojego opisu kazdy by tak pomyslal :fgrin:
    A Ty juz wiesz co pomyslalam :rumieniec:
    Nawiązując do pytanka powyżej, co robisz gdy siedząc samotnie w pokoju myślisz o Supciu? ^^ :bicz:
    Teraz biore to co dostalam wczoraj i lacze sie z Toba telepatycznie :fgrin:
    Ładne z nas są Diablątka? bardzo ladne ]:-D Co sprawiło, że nimi jesteśmy a nie Aniołkami? :fgrin: Opisz nas troszku :idea: sami to sprawilismy , nasze zachowanie , wyglad , charakter ]:-D Zrobimy sobie nasze logo? :idea: wykorzystując jedną z fotek, marcik ładnie ją przerobi, doda jakies napiski i będziemy mieli nasze prywatne logo czy herb :fgrin: wczoraj ładne, diabelskie focie wyszły ]:-D hehe i co zrobimy z tym herbem ? bo ja to bym jeszcze zamek chciala taki ladny na skale
    Nawiązując do wczorajszej rozmowy o basenikach :P który ze swoich stroi kąpielowych uważasz za najfajniejszy? ;}
    ten w paski a Tobie ktory sie najbardziej podoba ?
    Zauważasz gdy ktoś robi coś ze swojego serduszka? Coś Ci mówi, daje Ci prezent czy inne zachowanie danej osoby wobec Ciebie płynące bezpośrednio z ciepłości jego serca? :rumieniec:
    tak zauwazam i doceniam kazdy taki gest wyplywajacy prosto z serca, taki bezinteresowny =)
    Jak Mamcikowi idzie w gra w kręgle? Kto wygra, My Diablątka czy Oni Aniołki? :xgszo: Kiedy gramy?
    wygramy My Aniolki ]:-D zagramy jak bede miala wolne
    ps. serio ten staniczek był rożowy? :E czy raczej pozazdrościłaś mi koloru bokserek :ziew:
    serio byl rozowy bo fioletowy kolor jest inny ech Wy faceci nie znacie sie na kolorach ;P

Pozdrawiam bardzo słodziutki i tulasząc się do Ciebie ładnie Cię głaszcze :* :xkiss:
    /me przytulasza , przypina do kaloryferka , burzy fryzurke ...ups ale sie zagalopowalam ]:-D i buziakuje Supcia :kocham:

.Archangel napisał(a):

Bry :D
    Bryk :fgrin:
    Jak długo nie pisałem?
    bardzo dlugo !
    Jak nie dbasz o mnie to nie pisze :E
    no jak Cie zaraz hukne :fgrin:
    Czego najbardziej nie lubisz?
    glupoty ludzkiej
    Jakieś zamiary na jutro?
    jasne ...do pracy sie wybieram :fshocked:

czemu marcika nie wolno męczyć? :D
    bo marciki sa delikatne i mozna je zameczyc :fgrin:

Pa :E
    pa :fziew:

• marcik napisał(a):

po części ja ;)
    -zamieniając kluczowe słowa tak by pasowały do sytuacji i miejsca ^^

Są serca powody, o których rozsądek nie słyszał ? :D
    coś kolorowego ?
    o czym dziś śniłaś ?
    najlepsze imię męskie: ?
    najlepsze imię żeńskie: ?
    żenująca odpowiedz... ?

:cmok:

Chwytam liny zła, by opuścić mroczne dna

431.493 %
  • /me tulis, głaszcze i ogrzewa Martusie :*

Chyba zapeszyliśmy powyżej, przepraszam za pytanko o zdrowie i samopoczucie... dam Ci się za to wychlostać! Ale wiesz pod jakim warunkiem :P

"hehe i co zrobimy z tym herbem ? bo ja to bym jeszcze zamek chciala taki ladny na skale "
    A nie wiem, ale fajnie byloby mieć takie logo albo cuś...dwa diablątka =) a czo do zameczka to...na wiosne gdzieś się wprowadzimy ]:-D

"ten w paski a Tobie ktory sie najbardziej podoba ?"
    Jak tak o nim powiedziałaś to też mi się spodobał...ale jak pytałem to myślałem o tym jakby lamparcim, taki brązowy co w Przeczycach go miałaś i przed moimi urodzinkami =)

Boje się zapytać ale zrobie to :P hrhr chciałabyś gdzieś pojechać w Marcu? w góry, albo gdzieś na zameczki czy cuś? Bo planuje sobie urlopik zabrać na tydzień i chętnie uprowadziłbym Cię na jakiś czas ;}

Jakiego koloru ma być strój do chlostania? Jakieś wymagania masz? rożowy czy bez znaczenia? :D może pelerynke ma mieć? :D

Dokończ takie cuś:
    -Nie lubię gdy Supcio...
    -Lubię gdy Supcio...
    -Lubie przy Supciu...
    -Lubie u Supcia...
    -Lubię u siebie... (nie chodzi o miejsce leczo o osobe)
    -Nie lubię u siebie... (nie chodzi o miejsce leczo o osobe)

/me kuruje marcik buziakując ją po ciałku :*
  • Dragon220 napisał(a):

maciki nie są delikatne. Można je męczyć. Sprawdziłem.
    ale nie wolno zameczac bo wtedy moga zostac ... zameczone ]:-D

Bry.
    bry :fsmile:

Jak się masz?
    dziekuje, po chinsku ;)

NoName napisał(a):

marcik napisał(a):

po części ja ;)
    -zamieniając kluczowe słowa tak by pasowały do sytuacji i miejsca ^^

^^

Są serca powody, o których rozsądek nie słyszał ? :D
    oczywiscie

coś kolorowego ?
    pokolorowana kolorowanka

o czym dziś śniłaś ?
    nie wiem bo nie pamietam swoich snow

najlepsze imię męskie: ?
    Sho-ta

najlepsze imię żeńskie: ?
    Vanessa

żenująca odpowiedz... ?
    na zenujace pytanie

:cmok: :fkiss:

Superman napisał(a):

/me tulis, głaszcze i ogrzewa Martusie :*
    /me dziekuje za ogrzewanko bo potrzebuje duzo ciepla :fkiss: **

Chyba zapeszyliśmy powyżej, przepraszam za pytanko o zdrowie i samopoczucie... dam Ci się za to wychlostać! Ale wiesz pod jakim warunkiem :P
    Musisz mi sie dac wychlostac bez tego warunku :fgrin:

"hehe i co zrobimy z tym herbem ? bo ja to bym jeszcze zamek chciala taki ladny na skale "
    A nie wiem, ale fajnie byloby mieć takie logo albo cuś...dwa diablątka =) a czo do zameczka to...na wiosne gdzieś się wprowadzimy ]:-D
    masz juz jakis zamek w planach ? ;)

"ten w paski a Tobie ktory sie najbardziej podoba ?"
    Jak tak o nim powiedziałaś to też mi się spodobał...ale jak pytałem to myślałem o tym jakby lamparcim, taki brązowy co w Przeczycach go miałaś i przed moimi urodzinkami =)
    :rumieniec:

Boje się zapytać ale zrobie to :P hrhr chciałabyś gdzieś pojechać w Marcu? w góry, albo gdzieś na zameczki czy cuś? Bo planuje sobie urlopik zabrać na tydzień i chętnie uprowadziłbym Cię na jakiś czas ;}
    to zalezy jaki okres czasu masz na mysli ? caly tydzien ?

Jakiego koloru ma być strój do chlostania? Jakieś wymagania masz? rożowy czy bez znaczenia? :D może pelerynke ma mieć? :D
    do chlostania potrzebny jest porzadny pejczyk ;P :bicz:

Dokończ takie cuś
    -Nie lubię gdy Supcio...sie focha a nie wiem o co
    -Lubię gdy Supcio... jest wesoly i jezdzi konno :fgrin:
    -Lubie przy Supciu...stac z gotowym aparatem
    -Lubie u Supcia... gdy sie nie focha
    -Lubię u siebie... (nie chodzi o miejsce leczo o osobe) to ze jestem taka uparta :fgrin:
    -Nie lubię u siebie... (nie chodzi o miejsce leczo o osobe) nadmiernych kilogramow :ffreak:

/me kuruje marcik buziakując ją po ciałku :*
    /me owija Supcia w kocyk i wsadza pod kolderke ...dzis bedziesz robil za piecyk

• /me ogrzewa marcik ciepłem swojego serduszka :kocham:

"masz juz jakis zamek w planach ? ;) "
    heh...sami sobie zbudujemy :P

"to zalezy jaki okres czasu masz na mysli ? caly tydzien ?"
    Czas jaki marcik będzie chciała poświęcic dla Supcia...ale liczony w dniach a nie w godzinach :baby: Zainteresowana i chętna? :rumieniec:

"do chlostania potrzebny jest porzadny pejczyk ;P :bicz: "
    Neee, potrzebne są dwie osoby :P chlostająca i chlostana :uhuh: uzgodnilismy, ze można chlostać roznymi rzeczami ^^ więc pozostaje kwestia...zakupów ^^

Supcio się nie focha :<

A teraz czas na pytanko...jak bardzo marcik kocha Supcia? :kocham: odpowiedz uzasadnij w kilku zdaniach :fgrin:

/me grzeje marcik na słodkie senki i żeby temperaturka ciala nie była niższa niz 36,6* :*
  • .Archangel napisał(a):

Marcik :ziew:
    Ces ;P

Nie dbasz oj nie dbasz :E
    Oj tam tylko 2 dni mnie nie bylo a Ciebie ile? no ile ? :bicz:

Wyzdrowiałaś? :D
    mozna tak powiedziec :fsmile:

Kiedy mam nastepny raz napisać? :D
    Zawsze

Czemu wcześnie chodzisz spać? :D
    Bo spioch jestem straszny :spi:

Co dostane za ten wpis? :E
    w nos :fsmile:

Cya :D
    papcie :fgrin:

Superman napisał(a):

/me ogrzewa marcik ciepłem swojego serduszka :kocham:
    /me wita Supcia ogrzana mimo, ze temperaturka nadal niska :fkiss:

"masz juz jakis zamek w planach ? ;) "
    heh...sami sobie zbudujemy :P
    to trzeba nazbierac kamieni ;P

"to zalezy jaki okres czasu masz na mysli ? caly tydzien ?"
    Czas jaki marcik będzie chciała poświęcic dla Supcia...ale liczony w dniach a nie w godzinach :baby: Zainteresowana i chętna? :rumieniec:
    mysle, ze jest to kwestia do omowienia przy najblizszym spotkaniu

"do chlostania potrzebny jest porzadny pejczyk ;P :bicz: "
    Neee, potrzebne są dwie osoby :P chlostająca i chlostana :uhuh: uzgodnilismy, ze można chlostać roznymi rzeczami ^^ więc pozostaje kwestia...zakupów ^^
    ;P

Supcio się nie focha :<
    A co robi Supcio w takim razie ? :}

A teraz czas na pytanko...jak bardzo marcik kocha Supcia? :kocham: odpowiedz uzasadnij w kilku zdaniach :fgrin:
    /me kocha Supcia po marcikowemu a marcikowa miara nie posiada pojecia bardziej lub mniej :kocham:

/me grzeje marcik na słodkie senki i żeby temperaturka ciala nie była niższa niz 36,6* :*
    /me prosi o dogrzanie bo temperaturka ciagle nie jest wyzsza niz 36 i cmokusia Supcia :fkiss:

• Martuś :*

Czujesz już wiosne? Wpływa ona jakoś na Ciebie? Zmienia ona coś, w Tobie, w tym co robisz...? :P (jeśli nie czujesz to odpisz ogólnie patrząc na wczesniejsze lata)

Najlepsze rzecz którą jadłaś w ubiegłym roku to...? A w tym....? =)

Co jest lepsze, mówić o czymś na bieżąco czy dopiero jak to skumuluje się? :O

Czy emotki mają duże znaczenie w komunikacji internetowej? :P

Co byś chciała, żeby Supcio dla Ciebie zrobił? :baby:

A co byś chciała zrobić dla Supcia? =)

Życze Miłego Dnia :* /tulasek i przytulasek
  • Marta marta ah ta marta :*

Co tam?

Jakies plany na niedziele? Znajac Ciebie to pewnie leniuchowanie nie?? :)

Czy wytrzymujesz takie zycie ze caly czas latasz? Tu i tam. Wiesz o co mi chodzi ;P

Znasz kogos znajomego kto uczy na kursie prawa jazdy??

Uciekam papa :* ave Satan !!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Satanie(L) ().

• Miałaś dwa miesiące przerwy, ale skończyło się dobre!

Mati powraca!

/me czochrze marcika :*

Często zdarza Ci się coś, np: że położysz coś gdzieś i nie wiesz potem gdzie?

Jak myślisz, kiedy będzie wiosna?

Co robisz jak musisz na kogoś poczekać?

Jakie masz marzenie na najbliższy czas?

Miłej :P
    ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Dragon220 napisał(a):

Dobry wieczór.
    Dobry dobry =)

Me jest smutny.
    dlaczego ?

Marcik ma jakąś radę dla mnie?
    to zalezy z jakiego powodu sie smutasz
    Zezlomowalem małe co nieco. Po jakimś czasie Zrobiło się i...
    i...?

Chyba mam doła.
    /me wyciaga Dragon220 z dolka :glaszcze:

Superman napisał(a):

Martuś :*
    Wojtus :fkiss:
    Czujesz już wiosne? Czuje ale tylko troszke Wpływa ona jakoś na Ciebie? Zaczynam robic porzadki w szafie :fgrin: Zmienia ona coś, w Tobie, w tym co robisz...? :P (jeśli nie czujesz to odpisz ogólnie patrząc na wczesniejsze lata)
    Niespecjalnie wiosna cos we mnie zmienia. Ogolnie ciezko cokolwiek we mnie zmienic , taka jestem jakas niezmienialna :ffreak:

Najlepsze rzecz którą jadłaś w ubiegłym roku to...? ravioli A w tym....? =) kebab na ktorego mialam takiego smaka jak nigdy :fgrin:

Co jest lepsze, mówić o czymś na bieżąco czy dopiero jak to skumuluje się? :O
    To zalezy czego dotyczy sprawa. Jesli malo istotnych rzeczy to jak sie skumuluje ale jesli sa to powazne sprawy to na biezaco

Czy emotki mają duże znaczenie w komunikacji internetowej? :P
    bardzo duze

Co byś chciała, żeby Supcio dla Ciebie zrobił? :baby:
    A moglabym chciec cos zeby Supcio czegos nie zrobil juz nigdy?

A co byś chciała zrobić dla Supcia? =)
    Cos sprawilo by Supciowi radosc :fkiss:

Życze Miłego Dnia :* /tulasek i przytulasek
    /me zyczy milego wieczorku
    :fkiss: i zmyka zaraz spac bo jutro bladym switem znowu trzeba zrywac sie z cieplego wygodnego lozeczka

Satanie(L) napisał(a):

Marta marta ah ta marta :*
    Ah to ja :fkiss:

Co tam?
    dziekuje dobrze :fgrin:

Jakies plany na niedziele? Znajac Ciebie to pewnie leniuchowanie nie?? :)
    tak, leniuchowalam na studiach a teraz w weekend znowu bede leniuchowac w tym samym miejscu :fshocked:

Czy wytrzymujesz takie zycie ze caly czas latasz? Tu i tam. Wiesz o co mi chodzi ;P
    tak czasami bywa ze trzeba byc w kilku miejscach na raz i robic kilka rzeczy w tym samym czasie ...marciki juz takie sa nakrecone

Znasz kogos znajomego kto uczy na kursie prawa jazdy??
    instruktora , ktory mnie uczyl jezdzic :fgrin:

Uciekam papa :* ave Satan !!
    Papa ave Angel :fkiss:

Mati napisał(a):

Miałaś dwa miesiące przerwy, ale skończyło się dobre!
    Juz myslalam ze sie zepsules !

Mati powraca!
    To drugi sezon mozna uznac za rozpoczety ?

/me czochrze marcika :*
    /me czochra Mati mocniej :fkiss:

Często zdarza Ci się coś, np: że położysz coś gdzieś i nie wiesz potem gdzie?
    Zawsze tak mam :}

Jak myślisz, kiedy będzie wiosna?
    21 marca ]:-D utopimy Marzanne i bedzie

Co robisz jak musisz na kogoś poczekać?
    Uciekam, chowam sie i wymyslam zasadzki ]:-D

Skonczyc studia

Miłej :P
    milszej

• Cześć łobuziaku :*

O szczegóły powyzszych odpowiedzi zapytam na gg ;)

Czy dalej uważasz, że nie można zmieniać w sobie czegoś...gdyż sprawi to, że nie będziesz już sobą? Jak to teraz widzisz? Czy jednak gdy ktoś Ci o czymś mówi, że chciałby abyś robiła coś innego, żebyś odbierała rożne sprawy inaczej...czy byłabyś skłonna to zrobić, czy jednak nie? Proszę o ładną rozpiske z wytłumaczeniem :P

Jak pisanie pracki, jak pytanka...jak obecnie ma się sprawa? :P

Czy byłabyś w stanie zmienić swoje życiowe plany dla kogoś?

Czy uważasz się za dorosłą i racjonalnie myśląca osobe?

Gratuluje przekroczenia 5k postów :) Jak oceniasz czas, który spędziłaś na ich napisanie? :P Czym on dla Ciebie był i jak myslisz, ile jeszcze ich napiszesz? :)

Jak myślisz, czy sprawianie żeby ktoś się oddalał lub zblizał dobrze wpływa na relacje ludzi? Zastanawiało Cię to kiedyś? A co będzie gdy ktoś stwierdzi, że ma dość...?

Miłego :*
  • Ceść :*

marcikowa :* napisał(a):

Skonczyc studia

Ale nie tak jak ja? :E

Komu jesteś wdzięczna najbardziej i za co?

Co masz zamiar robić po studiach?

Co uważasz za największy dramat obecnego świata?

Miłej :*
    ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Eh, no... pewnie wszystkie pytania zadaliście już^^
    /me grozi Supciowi i Matiemu rytualnym pożarciem 0_o

Gdzie zamierzasz spędzić w tym roku wakacje?
    Wolisz sobie je zaplanować czy improwizować i imprezować?^^
    Czy jesteś za wprowadzeniem europejskiej waluty w Polsce?

Pozdrowienia od (czy dla? Bo już nie pamiętam^^) makaka, co mu się zupa marzy smaczna taka :fkiss::*

Lwica jest boska :)