marcik - szefowa szefow;)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rudziolku ^^ :*

Właśnie wróciłem z miasta i przejezdzałem obok Twojej uczelni, z nadzieją na zobaczenie Czerwonych włosów :P Niestety nie widziałem :(

To jak to jest z tymi zwierzętami, gadami... buty ze skóry węża to zUo a kotlety z jakiegoś barana są okej? W obydwu przypadkach ginie istota żywa.

Jak samopoczucie z myślą, ze dzisiaj pierwszy dzień wiosny? Jaki masz nastrój? :)

Co jest takiego w szpileczkach, że postanowiłaś naukać sie w nich chodzić? Chodzi o + do wzrostu czy o wygląd...?

Jaki kffiatek chciałabyś dostać na spotkaniu kawusiowym? :kwiat:

Miłego Dnia :* a przede wszystkim słonecznej Wiosny..
  • Majuchna napisał(a):

Heeej :*:*
    Haaaj :fkiss:

Jest wiele rzeczy które byś chciała zrobić a nie masz na nie czasu ? :P
    Oczywiscie ...jest masa rzeczy na ktore czesto nie mam czasu ...podstawowa to spotkania z przyjaciółmi i znajomymi w duzych ilosciach
    Interesujesz się kulturą jakiegoś kraju ? ^^
    Poznajac ludzi innych narodowosci interesuje mnie ich kultura, dlatego czesto zadaje mase pytan ... ale nie ma jakies jednej konkretnej, ktora bym sie interesowala w sposob szczegolny
    Zawsze wyrażasz swoje zdanie na dany temat ? ^^
    Powiem tak ...zawsze mam swoje zdanie na dany temat ale jesli nie jest to konieczne to go nie wyrazam
    Buziaki :*:*
    Słodziaki :fkiss:

Superman napisał(a):

Rudziolku ^^ :*
    Supciołku :fkiss:

Właśnie wróciłem z miasta i przejezdzałem obok Twojej uczelni, z nadzieją na zobaczenie Czerwonych włosów :P Niestety nie widziałem :(
    Bylam dzis na uczelni trzeba było wdepnąc do srodeczka ;P

To jak to jest z tymi zwierzętami, gadami... buty ze skóry węża to zUo a kotlety z jakiegoś barana są okej? W obydwu przypadkach ginie istota żywa.
    Mozna by bylo polemizowac ...z przekory tak powiedzialam ...ogolnie rzadko jadam miesko wole warzywka ...ale buty ze skory weza ? To straszne ...wiesz jak go musialo bolec jak go obdzierali ze skory ?

Jak samopoczucie z myślą, ze dzisiaj pierwszy dzień wiosny? Jaki masz nastrój? :)
    Pierwszy dzien wiosny a ja zamiast na wagarach to na uczelni ...oj chyba sie starzeje
    nastroj ogolnie dobry ...sloneczka wiecej by sie przydalo

Co jest takiego w szpileczkach, że postanowiłaś naukać sie w nich chodzić? Chodzi o + do wzrostu czy o wygląd...?
    Chodzi o jedno i drugie

Jaki kffiatek chciałabyś dostać na spotkaniu kawusiowym? :kwiat:
    Niezapominajke :fgrin:

Miłego Dnia :* a przede wszystkim słonecznej Wiosny..
    dziekuje jest deszczowa jak na dzien dzisiejszy ale mam nadzieje ze sie to szybko zmieni na lepsiejsze :fkiss:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
    azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
    <pad> ja wieszam marciki na scianach
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
    <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
  • Hejka kotku :*

Co tam slychac?

Jak weekend?

I znow nie zagladam ach czasu nie mam;/ Zycie..

To kiedy ta jazde rozpoczynasz?? Kiedy Cie zobacze na ulicach?^^

Hehe lece papa :*

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Satanie(L) ().

• Satanie(L) napisał(a):

Hejka kotku :*
    Hejka skarbek :fkiss:

Co tam slychac?
    Dobrze ale spiaca i wybieram sie wlasnie do lozka
    Jak weekend?
    przelecial bardzo szybko ale calkiem udany
    I znow nie zagladam ach czasu nie mam;/ Zycie..
    zagadales a widzisz ;P

To kiedy ta jazde rozpoczynasz?? Kiedy Cie zobacze na ulicach?^^
    w piatek :fgrin:

Hehe lece papa :*
    papap :fkiss:

Superman napisał(a):

Wiosna :*
    Wiosna wiosna wiosna ah to Ty :fgrin:

Tym razem wpadłem po coś o czym zapomniałem w poprzednim poście ^^
    tak ? :fgrin:

Poproszę o kilka foteczek :uhuh: żeby poznać `marcika przechodząc obok :fgrin:
    hehe nie zmienilam sie nic od tygodnia ...nawet chyba nie uroslam

Czoś robiła dzisiaj w szkole? topiłaś Marzanne? :}
    Bylam na uczelni i nic nie utopilam ...mama nadzieje , ze tak czy siak zima pojdzie :ffreak:

Czy na deszczu musisz mieć parasolke? :P
    nie

ladne te gifki

Mati napisał(a):

:*
    :fkiss:
    Czym dla Ciebie są pieniądze?
    srodkiem do zaspokojenia swoich potrzeb

Oglądałaś kiedyś "Kapitana Bombę"? ^^
    nie :ffreak:

Jak minął weekendzik? :D
    bardzo szybciutko jak na kazdy weekendzik przystalo

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
  • Szkarbeńku :*

Czy na spotkaniach zwracasz uwage na ubranie osób z którymi jesteś? :) Oceniasz, analizujesz itp xP

Czo zrobiłaś ze swoją pierwszą zarobioną kasą? Odłozyłaś? wydałaś na coś za jednym zamachem czy jak to było?

Czy często Ci się zdarza, że ludzie żle Cię oceniają? Myślą coś co według Ciebie nie jest prawdą?

Masz jakiś swój gadzet, który zabierasz na spotkania przy piwku, na zloty czy gdzis indziej?

Śnij! :baby:
  • Superman napisał(a):

Szkarbeńku :*
    Szupcieńku :fkiss:

Czy na spotkaniach zwracasz uwage na ubranie osób z którymi jesteś? :) Oceniasz, analizujesz itp xP
    Nie ...no chyba, ze ubranie ewidentnie rzuca sie w oczy z jakiegos powodu ...wtedy zwracam uwage ...ale nie oceniam i nie analizuje ...nie peniaj ;P

Czo zrobiłaś ze swoją pierwszą zarobioną kasą? Odłozyłaś? wydałaś na coś za jednym zamachem czy jak to było?
    Wydawałam stopniowo a rozne przyjemnosci :fsmile:
    Czy często Ci się zdarza, że ludzie żle Cię oceniają? Myślą coś co według Ciebie nie jest prawdą?
    Czasami tak sie zdarza

Masz jakiś swój gadzet, który zabierasz na spotkania przy piwku, na zloty czy gdzis indziej?
    Nie mam

Śnij! :baby:
    snie przeciez wiesz ... :spi:
    Vasco ! Ty wiesz co :bicz:

• Puszek :*

Po pierwsze nie peniam :ziew: zawsze przychodze ubrany elegancko z...dalej nie napisze bo po czo :P I ten, ja mam swój gadzet 8-)
    Zabezpiecze się jakbym miał jutro zapomnieć ^^ pamiętaj o opisaniu swojej ciekawej histori, lunatyczko :uhuh:
    Jaki masz rowerek?
    Oglądasz wiadomości? Czytasz gazety, dzienniki? Stronki informacyjne na WWW? Czy może wydarzenia ze swiata, kraju tak mniej Cię interesują?
    Umiesz sobie sformatować dysk i na nowo wgrać systemik? :quasi:

Pamiętaj sny!
  • Nie odpowiada mi zachowanie moderatora.Napisałem post w którym znajdowało się pytanie,po raz kolejny post został usunięty.Czy to zabawka w "ciu ciu babkę"?Tak czy inaczej nie jest to zabawne.To,że mało się udzielam i nie przyjmuje zasady współpracy ew.kolesiostwa nie oznacza,że można kasować moje posty.Tak się składa,że regulamin czytałem i pytania mogę zamieszczać.

Hej marcik,jak tam mija dzień?
  • Superman napisał(a):

Puszek :*
    Okruszek :fkiss:

Po pierwsze nie peniam :ziew: zawsze przychodze ubrany elegancko z...dalej nie napisze bo po czo :P I ten, ja mam swój gadzet 8-) Jaki ? :fgrin:
    Zabezpiecze się jakbym miał jutro zapomnieć ^^ pamiętaj o opisaniu swojej ciekawej histori, lunatyczko :uhuh:
    Hehe ale to nie tutaj ...to na naszych wieczornych pogaduszkach ;P
    Jaki masz rowerek?
    Mam dwa rowerki jeden do jazdy po ulicy a drugiego gorala (ale zryty juz na maxa )
    Oglądasz wiadomości? Czasami Czytasz gazety, dzienniki? Tak codziennie ...najczesciej przy jedzeniu :rumieniec: Stronki informacyjne na WWW? Tak tez codziennie Czy może wydarzenia ze swiata, kraju tak mniej Cię interesują? Interesuja mnie 8-o
    Umiesz sobie sformatować dysk i na nowo wgrać systemik? :quasi: Nie ...zawsze robi mi to kolega :rumieniec:

Pamiętaj sny!
    staram sie i czo? :ffreak:

Forgon napisał(a):

Nie odpowiada mi zachowanie moderatora.Napisałem post w którym znajdowało się pytanie,po raz kolejny post został usunięty.Czy to zabawka w "ciu ciu babkę"?Tak czy inaczej nie jest to zabawne.To,że mało się udzielam i nie przyjmuje zasady współpracy ew.kolesiostwa nie oznacza,że można kasować moje posty.Tak się składa,że regulamin czytałem i pytania mogę zamieszczać.

Hej marcik,jak tam mija dzień?
    Hej :fkiss: dziekuje , dzis nie poszłam sobie na hiszpanski za to wzielam psy i poszlam z nimi do lasu na spacer ...teraz wybieram sie na dluuuga kąpiel relaksacyjna i bede sobie leniuchowac o !

PS Dawno nie zaglądałes tutaj co to sie stanęło ?

Mati napisał(a):

:* :fkiss:

Co Ci się najbardziej podoba w Polsce?
    No to mi zadałeś pytanie :fgrin: musiałabym sie głebiej zastanowic bo głupio tak powiedziec , ze nic
    Powiedzmy, ze podoba mi sie to, ze mam tutaj rodzine, przyjacioł , prace i dach nad głowa
    :uhuh:

Chodziłaś w szkole na jakieś konkursy? Z czego?
    Tak ...najczesciej czytelnicze lub zwiazane z jez. polskim , bralam tez udzial w konkursie wiedzy o moim miescie i raz chyba tez na strone www bibiloteki

Chodziłaś na wagary?
    No czasami mi sie zdarzylo ale to jakies pojedyncze przypadki

Gdy był pomysł "uciekamy!" to zawsze szłaś z resztą klasy czy kiedyś zostałaś?
    Szłam z reszta klasy a w dzien wagarowicza to legalnie wagarowalam od kiedy pamietam ...taka tradycja ;P

• Hah,sam marzę o kąpieli relaksacyjnej,choćby i teraz w czasie pracy :P
    Moja nieobecność spowodowana jest właśnie brakiem czasu z powodu męczącej już pracy co za tym idzie,kiedy mam czas to zapominam o wszystkim i nigdzie nie wchodzę :D
    Ale możesz być pewna,że będę odwiedzał ten temat tak często jak będę mógł,będę starał się tak dysponować czasem,aby móc zamieścić tu posta(Podliz :P)

A dzisiaj jak dzień mija?
    Jakieś plany na wieczór?
    Koniaczek?A może martini?
    Wino białe,czy czerwone?
    Ideał faceta wg. Ciebie . :P(wiem,chamskie:D)
  • Vasco napisał(a):

8-o

Powiedz mi jedno, dlaczego popsułaś wczoraj bnc?
    Bo jestem zUa ...i Ty tez :bicz: :fgrin:

Powiedz mi drugie, dlaczego jesteś na forum a nie ma Ciebie na ircu?
    Byłam na IRCu ale nie za długo bo musiałam sie wczoraj połozyc wczesnie spac na forum byłam w tym samym czasie

Powiedz mi trzecie, dlaczego nie mam w sobie mocy na seans filmu "trumna":D
    Znowu chcesz 'Trumne ' ogladac? Ktory to juz raz? 10 ? Na pamiec chyba juz znasz ten film ;P

Powiedz mi po czwarte, czy czasem wyczuwasz zaburzenia mocy?
    Wczoraj wlasnie wyczulam ...moc mnie opuscila :ffreak:

-_-

Forgon napisał(a):

Hah,sam marzę o kąpieli relaksacyjnej,choćby i teraz w czasie pracy :P
    Moja nieobecność spowodowana jest właśnie brakiem czasu z powodu męczącej już pracy co za tym idzie,kiedy mam czas to zapominam o wszystkim i nigdzie nie wchodzę :D
    Ale możesz być pewna,że będę odwiedzał ten temat tak często jak będę mógł,będę starał się tak dysponować czasem,aby móc zamieścić tu posta(Podliz :P)
    Serdecznie zapraszam :fkiss:

A dzisiaj jak dzień mija?
    Dzis juz siły mnie naszły , narazie pracowicie jak zawsze
    Jakieś plany na wieczór?
    Nie mam na dzis zadnych planow chyba, ze jakis spontan wyskoczy ...ale narazie nic mi na ten temat nie wiadomo
    Koniaczek?A może martini? :fsmile:
    Wino białe,czy czerwone? obojetnie
    Ideał faceta wg. Ciebie . :P(wiem,chamskie:D)
    To nie chamskie ...ale moim zdaniem idealy nie istnieja wiec nie ma za bardzo co opisywac :fgrin:

• Mati napisał(a):

:*

Lubisz gry komputerowe?
    Zalezy jakie

Jakaś ulubiona?
    nie mam ulubionej

Wierzysz w siebie? Jak to się objawia?
    Wierze ...objawia sie to przedewszystkim brakiem stresu , łatowscia w pokonywaniu przeszkod

Co Ci się najbardziej podoba w wiośnie?
    To, ze mozna juz zdjac cieple kurtki , swetry i człowiek nie wylada jak niedzwiedz ...poza tym kwiatki ptaszki itp
    Będzie jeszcze sypał śnieg? :D
    Lepiej zeby nie....ale o tej porze roku roznie moze sie zdarzyc

• Tym razem się przywitam ładniej, nie samym kissem:

Dobry wieczorek drogi marciku :*

Jaki miałaś temat z pracy maturalnej z polskiego? Ja teraz piszę ją i tak na czasie pytanko ^^

Chciałabyś być projektantem mody?

Uważasz cynizm za wadę? Dlaczego?

Branoc :*
    ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Mati napisał(a):

Tym razem się przywitam ładniej, nie samym kissem Oj oj zapomnialam Ci wyzej dac caluska ...juz sie poprawiam :fkiss: :cmok:

Dobry wieczorek drogi marciku :*
    Dobry wieczorek Matiku :fkiss:

Jaki miałaś temat z pracy maturalnej z polskiego? Ja teraz piszę ją i tak na czasie pytanko ^^
    Funkcje języka w swiecie reklam , omow na wybranych przykladach
    (czy cos takiego)

Chciałabyś być projektantem mody?
    Jakos nigdy o tym nie myslalam wiec pewnie nie :fgrin:

Uważasz cynizm za wadę? Dlaczego?
    Tak ... KLIK

Branoc :*
    Jeszcze nie branoc ale juz powoli :fkiss:

Superman napisał(a):

Cześć :*
    Hej :fkiss:

Ulubiony rodzaj ubrań do uprawiania sportu? na zimniejsze i cieplejsze dni :bicz: Tylko nie pisz tak ogolnie...sportowy 8|
    Dres jak zimno a jak cieplej to krotkie spodenki i T-Shirt :fgrin:

Najgorsza cecha u mężczyzn?
    niewiernosc

Najgorsza cecha u kobiet?
    fałszywość

Co myślisz o tzw feministkach?
    Samotne biedne i zbyt pewne siebie osobki ...ktore niby chca rownouprawnienia a tak naprawde bez mezczyzn nie potrafia sie obyc :fgrin:

Z czym kojarzy Ci się słowo "dres"?
    w pierwszym odruchu ze sportem
    a w drugim hehe z kolesiem ktory szyje ma szerszą niz głowę , jezdzi BMW i mysli, ze jest fajny :uhuh:

Aaaaaleee słodki !!!! :fkiss:

• mntek napisał(a):

Dlaczego nie chciałaś na mnie głosować? :(
    chcialam ale tylko, ze jestes najdobrzejszy z dobrych :fkiss:
    Dlaczego sesja jest tak blisko?
    blisko?dopiero sie skonczyla :fgrin:
    Chodzisz z koszykiem do kościoła?
    oczywiscie co roku ;}

Mati napisał(a):

Weekend :*
    Sobotka :fkiss:

Zawsze dbasz o swoje bezpieczeństwo?
    Staram sie

Jeździsz w kasku na rowerze?
    nie ;P

Zapinasz pasy w samochodzie?
    tak

Nawet na tylnim siedzeniu? :>
    tak

A gdyby w autobusie/tramwaju byłyby pasy to byś ich używała?
    jesli by bylo to konieczne

I jak się czujesz po pytaniach? :D
    jak wypompowana :uhuh:

• Majuchna napisał(a):

Jakiej emoty nie lubisz najbardziej ? ^^
    kwadrata ;]
    Dlaczego ? :P
    bo ten usmiech wydaje mi sie taki cyniczny
    Kiedy mnie odwiedzisz ? :P
    jak bede miala jakies 2 dni wolnego :uhuh:

^Quark^ napisał(a):

hejo :)
    O ja Cie , ktoz to ozyl
    :fkiss:

pamietasz mnie :>
    no ba
    :fgrin: ciezko Cie nie pamietac

co tam slychac, po takiej przerwie ;)
    duzo opowiadania , wiec chyba bedziesz zmuszony przyjsc na IRC na pogaduchy
    ;P

czemu sie nie odzywalas ??
    byłam w Rybolku kilka razy w kinie ale zawsze cała bandą wiec i tak bysmy raczej nie pogadali sobie

jak tam marcepan, juz go zjadlas :P ?
    odgryzałam po kawałku ale zawsze odrastał ...niestety uciekł nam
    :-|

A co u Ciebie ?
    ;}

• Kope lat mnie tutaj nie było xP

Marta :*

Masz jakieś doświadczenie z brodaczami? Może jakieś ciekawe historie z nimi związane? Opowiedz mi o tym :)
    A wiesz, ze ostatnio jak przypomniałem się o lunatykowaniu to olałaś moje zapytanie :O

Rozpisz się o swoim rajdowaniu :)

Aaaa jeszcze jedno pytanko... jak to jest z marcik` marcikiem ` marcikami itp :) skąd one się wzieły, skąd ta liczba mnoga, pisanie w liczbie mnogiej, w 3ciej4tej osobie? :kawa:

Dziękuje za ogrzanie w temaciku, Miłego dnia ;*
  • Święta :*

Obchodzisz jakoś specjalnie Wielkanoc?

A może jest to dla Ciebie tylko kilka dni w które można się wyspać? :>

Miałaś w dzieciństwie jakiegoś idola? Kogo?

Ile miałaś lat jak podjęłaś pierwszą pracę? Jako kto?
    ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Superman napisał(a):

Kope lat mnie tutaj nie było xP
    Nawet 2 kopy :fgrin:

Marta :*
    Wojtuś :fkiss:

Masz jakieś doświadczenie z brodaczami? Może jakieś ciekawe historie z nimi związane? Opowiedz mi o tym :)
    Nie mam zadnych doswiadczen z brodaczami ...ogladałam kiedys Rumcajsa tylko tyle :fgrin:

A wiesz, ze ostatnio jak przypomniałem się o lunatykowaniu to olałaś moje zapytanie :O
    Tutaj? czy gdzie ?

Rozpisz się o swoim rajdowaniu :)
    oj tam nie ma co opisywac ...od razu kazal mi jechac do Jastrzebia Zdr. ...zasuwałam 80km/h i jedyne co nie bylo mi potrzebne to prawe lusterko ...jakos do niego nie zagladałam... :fgrin:

Aaaa jeszcze jedno pytanko... jak to jest z marcik` marcikiem ` marcikami itp :) skąd one się wzieły, skąd ta liczba mnoga, pisanie w liczbie mnogiej, w 3ciej4tej osobie? :kawa:
    marcik jest tylko jedna tak naprawde ale czasami sie zdazy , ze na jakims kanale siedza dwa marciki wtedy mimo, ze jedna sa dwie ...ogólnie to skomplikowanie brzmi ale jest łatwe w rozumieniu ...w kazdym razie trzeba zwracac uwage na oryginalne marciki a nie podrobki

Dziękuje za ogrzanie w temaciku, Miłego dnia ;*
    /me piankuje dodatkowo temacik :fkiss:

Mati napisał(a):

Święta :*
    Wielkanocne :fkiss:
    Obchodzisz jakoś specjalnie Wielkanoc?
    Tak jak zawsze ...w sobote swiecenie jajek, w niedziele uroczyste wielkanocne sniadanie z dzielenie sie poswieconym jajkiem , w poniedzialek ukrywanie w szafie z powodów powodziowych :fgrin:

A może jest to dla Ciebie tylko kilka dni w które można się wyspać? :>
    a wyspac to swoja droga ...kazda okazja jest dobra :fgrin:

Miałaś w dzieciństwie jakiegoś idola? Kogo?
    haha nie

Ile miałaś lat jak podjęłaś pierwszą pracę? Jako kto?
    pierwsza prace ? to jakies 2 lata temu ...wczesniej mialam 2 tyg stazu w gazecie ale to bez wynagrodzenia wiec pewnie sie nie liczy ( mialam wtedy ok 17 lat)

^Quark^ napisał(a):

a jakos leci, praca, szkola i tak na okraglo
    u mnie tez

jak chodzilem na prawko to raz jezdzilem po Twoich okolicach ;)

Ja teraz robie prawko ale jeszcze po Twoich okolicach nie jezdzilam
    :fgrin: