marcik - szefowa szefow;)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• widzialas, znow ten jeden usunal mi posta
    ciekawe czy komus poza nim jeszcze przeszkadzal...
    chyba, ze marcik mnie roluje a mezny vasco przypedzil ratowac usicniona dziewice

pytania dla vasco:
    vasco czy tesco ?
    cd czy dvd ?
    jajko na miekko czy na twardo ?
  • Yamato Damashi napisał(a):

marcik napisał(a):

Nie takie o których bym pisał na forum. Może na dniach wejde na Irc.
    czekam w takim razie

A jakiegoś bałwana ulepiłaś?
    nie ulepilam ale mozna by bylo calkiem wielgachnego

różnica pomiędzy znajomym a przyjacielem?
    no nie wiesz jaka to roznica? znajomy to osoba, ktora sie zna ale niekoniecznie ma sie z nia dobry kontakt
    przyjaciel to osoba ktora ...widzi pierwsza lze, lapie druga i powstrzymuje trzecia ...z nia jest kontakt bardzo dobry

Mati napisał(a):

Niedziel :*
    Niedziel po egzamin nareszcien :fkiss:

To mógłbym tą sygnę dostać? Proszę :* Zapiszę sobie i już nie zgubię ^^
    jasne a tamto paskudztwo wywal a fuj :fgrin:

Wierzysz w teorie ewolucji? Dlaczego?
    tak, poniewaz nic madrzejszego nie uslyszalam do tej pory co moglo by mnie przekonac do czegos zupelnie innego

Jeździsz dużo na rowerze?
    bardzo duzo ...prawie caly rok :fsmile:

W czym jesteś niezwykła?
    nie jestem niezywkla ...jestem zwykla i normalna

Mr. Kolos2 napisał(a):

widzialas, znow ten jeden usunal mi posta
    nie zauwazylam posta bardzo mi przykro ale skoro zostal usuniety to chyba bylo cos nie tak :ffreak:
    ciekawe czy komus poza nim jeszcze przeszkadzal...
    chyba, ze marcik mnie roluje a mezny vasco przypedzil ratowac usicniona dziewice
    ja tam nikogo nie roluje i nikomu postow nie usuwam to nie moja dzialka :fgrin:

pytania dla vasco:
    vasco czy tesco ?
    biedronka ;P
    cd czy dvd ?
    bluray :fgrin:
    jajko na miekko czy na twardo ?
    na polsrednio

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
    azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
    <pad> ja wieszam marciki na scianach
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
    <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow

Jak nauczyciel zadaje pytania, to nie dlatego, że nie wie tylko by sprawdzić zdanie ucznia. :P
    Ale nauczyciel daje ocene a Ty co mi dasz ? :fgrin:

Okulary są seksi ? :>
    Mysle, ze sexi okulary sa sexi :fgrin:

Rower? Spójrz na okno, ja na nogach ledwo chodzę w tym śniegu :P
    Tez mnie to boli wlasnie mam ten sam problem ...rowerem sie nie da :ffreak:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
  • marcik napisał(a):

Jak nauczyciel zadaje pytania, to nie dlatego, że nie wie tylko by sprawdzić zdanie ucznia. :P
    Ale nauczyciel daje ocene a Ty co mi dasz ? :fgrin: 6+ :*

Rower? Spójrz na okno, ja na nogach ledwo chodzę w tym śniegu :P
    Tez mnie to boli wlasnie mam ten sam problem ...rowerem sie nie da :ffreak: Odśnieżaczem chyba też, bo żadnego nie widziałem :fgrin:

To sobie pogadaliśmy na gadu :*
  • Galileo napisał(a):

1. Lubisz takie osoby co lubią Spam ;] ?
    nie rozgraniczam ludzi na tych ktorzy lubia spam badz nie i nie takimi kategoriami posluguje sie by kogos lubic ;P
    2. Lubisz Zielony czy Pomarańczowy ?
    zalezy gdzie ten kolor powinien byc
    3. Kolor twoich włosów =) ?
    naturalny to ciemny braz

Yamato Damashi napisał(a):

Duzo tego nie bylo :ffreak:

marcik napisał(a):

Duzo tego nie bylo :ffreak: Bo gadu to nie Irc :P
    nie zartuj :fgrin:

Często się farbujesz?
    czasami

Jesteś przesądna?
    nie ...odpukac haha :fgrin:

kiciak napisał(a):

hejka!
    O_o
    hejka !
    miałem tu chyba spamować z powodu ferii a jakoś zapomniałem :x

jak tam?
    wybieram sie wlasnie spac ! :fgrin:

czemu mi nie przypominasz?
    od jutra bede

ulubiony środek transportu?
    samochod :fgrin:

:* :fkiss:

• Mati napisał(a):

Kla :*
    Fru :fkiss:

Będziesz oglądać olimpiadę?
    raczej nie :uhuh:

Interesujesz się życiem gwiazd?
    srednio na jeza
    Czytasz tabloidy?
    z zalozenia czytam wsjo co mi w lapki wpadnie i nie jest romansidlem

Galileo napisał(a):

2. Lubisz Zielony czy Pomarańczowy ?Chodzi mi o to czy wolisz posadę Moda czy Go =)

aaaa to trzeba bylo tak od razu ...oczywiscie, ze zielony
    :fgrin:
    ale na 1 miejscu łososiowy rulez bo nie dales tego kolorku do wyboru

• bruuuuuuuuuuuuuuuuu uwaga tam na dole laduje moim nowym F-16 o kolorze czerwonym..

Jak Ci sie podoba moje cacko marcikówna?:*

Takie pare pytanek zarzuce a bede swinia a co??^^

Interesujesz sie chlopcami spokojnymi czy takimi rozrzutnymi?

Uwazasz ze Mati CIe podrywa lub yamato?:)

Powiedz szczerze bylas za szczypiornikami caly czas czy nie? Powiedz mi ktore miejsce zajeli i jaka byla radosc kibicow^^

Masz pozdrowienia od mojego psa. suczka 6 miesiecy seter...

OO wiem. Lubisz psy?:D

Lece papa :*
  • Majuchna napisał(a):

marcik :*:*
    eMeMka :fkiss:

Jaka jest u Ciebie pogoda ? ^^
    mroz a jutro ma padac znowu snieg ;P
    Jak byłaś w szkole to byłaś kujonkiem ? :P
    alez skad ! :fgrin:
    Masz jakieś nałogi ? :X
    niooo np komputer :fgrin:

Pozdrawiam :*
    ja rowniez ;} :fkiss:

Satanie(L) napisał(a):

bruuuuuuuuuuuuuuuuu uwaga tam na dole laduje moim nowym F-16 o kolorze czerwonym..

Jak Ci sie podoba moje cacko marcikówna?:*
    Sliczne ! :fkiss:

Takie pare pytanek zarzuce a bede swinia a co??^^
    dobra :fgrin:

Interesujesz sie chlopcami spokojnymi czy takimi rozrzutnymi?
    co miales na mysli pisząc ...rozrzutnymi? :}

Uwazasz ze Mati CIe podrywa lub yamato?:)
    alez skad Ci to przyszlo do głowy

Powiedz szczerze bylas za szczypiornikami caly czas czy nie? Powiedz mi ktore miejsce zajeli i jaka byla radosc kibicow^^
    nie mam zielonego pojecia

Masz pozdrowienia od mojego psa. suczka 6 miesiecy seter...
    aaaa chce fote zobaczyc

OO wiem. Lubisz psy?:D
    pewnie ! :fsmile:

Lece papa :*
    papa :fgrin: :fkiss:

• z vasco ejst cos nie tak... a nei z moim postem
    pytania vascalne byly za malo vascalne

a rowerem sie da sie ^^

pytania vascalne:
    zielony czy pomaranczowy ?
    co na czkwake ?
    masz jakies nielegalne pliki na komputerze ?
    trudne te pytania...
    kurcze... muchomor czy kurka ?
  • Mr. Kolos2 napisał(a):

a rowerem sie da sie ^^

pytania vascalne zielony czy pomaranczowy ?
    niebieski :fgrin:
    co na czkwake ?
    gleboko oddychac
    masz jakies nielegalne pliki na komputerze ?
    nie :fgrin:
    trudne te pytania...
    kurcze... muchomor czy kurka ?
    to zalezy do jakich celow :fgrin:

Mati napisał(a):

Hello :*
    :fkiss:

Lubisz gry planszowe? Którą najbardziej?
    monopol ;P

Najlepsza książka jaką przeczytałaś?
    ciezkie pytanie ...w sumie przeczytalam mase ksiazek i trudno jest mi wybrac jedna ...moze 'Bestia' autorstwa
    Grødal Ragnhild Nilsen'a

Jeśli Twoja doba byłaby dłuższa o 1h, na co byś tą godzinę wykorzystała: na sen, rozrywkę czy pracę?
    na sen sen sen :fziew:

• Mati napisał(a):

Hi :*

Wolałabyś pozbyć się nadwagi czy dostać 10'000$?
    a nie ma wersji dwa w jednym? ;P

Największy absurd z którym się spotkałaś?
    nie wypada napisac o tym na forum :fgrin:
    ale zeby jakis przyklad dac to przytocze np. nasza sluzbe zdrowia tam absurdow nie brakuje

Co Cię najbardziej rozprasza?
    2 osoby *nadajace rownoczesnie :fgrin:
    *mówiące

• A witam pania marcik w ten srodowy wieczor :*

A dzis bedzie skromnie:)

Co tam slychac?:)

Czy umiesz zachowac w pewnych momentach powage?

Czy mozna Ciebie szybko doprowadzic do szalu?:)

Powiedz jakas fajna historyjke ze swojego zycia:D

Lece bede w poniedzialek papa :*:*

Normalnie nie dało się napisać słowa "wieczór"?
    Vasco
  • Cześć `marciku:)
    Przybywam tutaj w jednym celu więc lecimy z koksem

Zacznijmy najpierw od twojego nałogu;)
    Odpowiedzi oczywiście mają być szczere i poważne:P

To może już na początku napiszę, przyjemnego odpisywania:)

1. Już wiem, że jesteś uzależniona od sieci, ale wg. Ciebie jest to mocne uzależnienie?

2. Wyobraź sobie sytuację, że pada Ci net, robisz wszystko aby zalogować się na konta w grze?

3. Wyobraź sobie, że nie masz możliwości zalogowania się u znajomych ani z telefonu komórkowego, idziesz do sąsiada, który jak wiesz posiada także internet?

4. Czy w sytuacji kiedy padnie ci wieczorem net i akurat twoje flotki stoją na księżycach bez obrony ale także rozłączyło Cię z interesującej rozmowy na Ircu to, czy potrafiłabyś spokojnie iść spać i nie zawracać sobie głowy czy zaczęłabyś kombinować jak tutaj zalogować się na konta? Oczywiście nie możesz użyć telefonu bo jest w naprawie, tak samo jak rodziców, psa i papużek.

5. Jak jesteś umówiona ze znajomymi na jakieś wyjście z domu to, pierwszą czynnością, którą się zajmujesz przed wyjściem jest staranne wysłanie fsa?

6. Wyobraź, sobie, że spotykasz starego znajomego w drodze do domu z pracy. On zaprasza Ciebie na kawe bo długo się nie widzieliście. Zgadzasz się na takie spontaniczne wyjście, mając w świadomości to, że twoje stateczki wracają za 10 minut na planety. Oczywiście skorzystanie z komórki nie wchodzi w grę, bo przez przypadek zostawiłaś ją w pracy

7. Gdybyś dostała propozycję bycia jakimś złym adminem irca na jakiś innych kanałach ale w zamian musiałabyś zrezygnować z irca polskiego ogejma to, czy byś się zgodziła?

8. Wyobraź sobie, że z jakiegoś poważnego nie możesz korzystać z komputera to, czy byś ryzykowała wychodząc z założenia, "że kilka minut przed monitorem jeszcze nikogo nie zabiła"?

9. Do czego możesz przyrównać przyjemność z uczestniczenia w projektach ogejma, w których uczestniczysz?

10. Ciężko byłoby Ci rozstać się z "siecią"?

Teraz tak już lajtowo lecimy:)

11. Jeździłaś tej zimy na łyżwach po zamarzniętym jeziorze?

12. Jak sądzisz, brak zimy wpłynąłby pozytywnie czy negatywnie na ludzi i środowisko?

13. Zjeżdżałaś tej zimy na sankach z jakiejś wielkiej górki?

14. Co Ci się najbardziej podoba w zimie a czego w niej nie lubisz?

15. Wolisz chłód czy ukrop?

16. Jaki kraj chciałabyś odwiedzić zimą?

17. Chciałabyś aby takie zimy jak teraz były każdego roku?

18. Kto od Ciebie z domu zajmuje się odśnieżaniem?

19. Ulepiony przez Ciebie bałwan ma marchewkę czy kijka w miejscu nosa?

20. Budowałaś kiedyś "igloo" ze śniegu?

21.Chciałabyś być superbohaterką z super mocami?

22. Jeśli tak, to jaką ksywkę byś przyjęła?

23. Jakie moce chciałabyś mieć?

24. Ukrywałabyś swoją tożsamość czy korzystałabyś z tego, że jesteś nadzwyczajna?

25. Chciałabyś widzieć przyszłość?

26. Gdybyś miała taką umiejętność to do jakich celów byś ja wykorzystywała?

27. Lubisz pomagać ludziom?

28. Sądzisz, że ludziom, którzy na co dzień pomagają innym może się to nudzić?

29. Gdybyś miała bardzo dużo pieniędzy, bardzo bardzo dużo to, czy byłabyś w stanie oddać ich część, nawet połowę, wiedząc, że druga pozostawiona połowa wystarczy dla Ciebie i dla twoich dzieci i dzieci twoich dzieci?

30. Co sądzisz o strategii pomocy polegającej na daniu "ludziom wędki do łowienia ryb" aniżeli dawać "złowione ryby"?

31. Zdarza Ci się wysłać sms na jakąś z fundacji?

32. Jesteś osobą wrażliwą na cudze nieszczęście?

33. Wzruszyła Ciebie kiedyś czyja nieszczęśliwa opowieść dotycząca życia?

34. Co sądzisz o ludziach wykorzystujących ludzi ubogich i najbardziej potrzebujących?

35. Sądzisz, że Chiny można nazwać państwem, które szanuje i dba o swoich obywateli?

36. Byłabyś gotowa zaryzykować swoje zdrowie a nawet życie wiedząc, że twoje poświęcenie bez względu na rezultat poprawi sytuację życiową twojej rodziny?

37. Jak bardzo jesteś w stanie zaryzykować aby osiągnąć to czego naprawdę pragniesz?

38. Uważasz siebie za osobę zdolną do poświęceń dla dobrej sprawy?

39. Jak sądzisz co musiałoby się stać na świecie aby wszyscy ludzie zaczęli myśleć nie tylko o sobie ale także o innych?

40. Myślisz, że kiedyś dojdzie do takiej sytuacji, że na świecie będzie naprawdę dobrze?

41. Jeśli idziesz do kina ze znajomymi to idziesz dla samego towarzystwa czy dla filmu?

42. Pójdziesz do kina na film, który Ciebie kompletnie nie interesuje tylko po to aby wyjść ze znajomymi?

43. Zaczepia Ciebie pewny nieznajomy z bukietem kwiatów. Opowiada jak to długo już Ciebie obserwuje, jak bardzo jego interesujesz, jak bardzo mu się podobasz i w ogóle. Jak reagujesz? Imponuje Ci fakt, że komuś się tak bardzo podobasz, że chodzi za tobą z kwiatami czy raczej jesteś podejrzliwa i zaniepokojona, że ktoś jest tobą tak zainteresowany?

44. Byłaś sama w kinie. Po skończonym seansie wychodzisz na zewnątrz i okazuje się, że strasznie leje. Podchodzi do Ciebie jakiś obcy kolo i mówi, że Ciebie podwiezie, jak reagujesz?

45. Siedzisz sobie w kinie i oglądasz długo oczekiwany film. Jednak zza twoich pleców dochodzą do Ciebie nieznośne dźwięki zjadanych chipsów, kukurydzy i zgniatanych opakowań. Myślisz, że zaraz się to skończy ale niestety trwa to już dobre 15 minut a tobie uciekają cenne sceny z filmu. Co robisz? Zmieniasz miejsce bo widzisz kilka wolnych, ale wiąże się to z tym, że będziesz gorzej widziała ekran, czy odwracasz się i robisz jatkę osobom nie potrafiącym się zachować w kinie?

46. Na jaki film poszłabyś z chęcią do kina, nie musi to być nowy, dopiero co pojawiający się film?

47. Zdarza Ci się chodzić na koncerty?

48. Jeśli tak to na jakim byłaś, jeśli nie to na koncert jakiego zespołu chciałabyś pójść?

49. Wyobraź sobie, że kiedyś w przyszłości, jak już będziesz dużą dziewczynką i będziesz miała mieć dziecko to, czy będziesz chciała znać jego płeć wcześniej?

50. Kto będzie ojcem tego dziecka? hue hue hue

51. Wieczorem wolisz siedzieć przy włączonej lampce czy przy zapalonych świecach?

52. Co Ci się najbardziej podoba w życiu, które obecnie prowadzisz?

53. Myślisz, że może być ono jeszcze lepsze, czy masz już wszystko czego można chcieć?

54. Jeśli mogłoby być lepsze to powiedz czego brakuje Ci teraz.

55. Zgadasz się z twierdzeniem, że praca uszlachetnia człowieka?

56. Mając do wyboru dwie prace. Jedna, którą chciałaś od dziecka wykonywać ale tak średnio płatną oraz pracę bardzo dobrze płatną ale niestety wymagającą od Ciebie wielu poświęceń no i nie bardzo Ciebie satysfakcjonującej, którą wybierzesz?

57. Idąc po mieście widzisz leżącego na chodniku grosza. Sięgasz po niego?

58. Znajdując portfel wypchany gotówką, po sprawdzeniu dokumentów okazuje się, że należy do dzianego gościa. Co robisz?

59. Zakładając, że kiedyś będziesz miała samochód i będziesz nim jeździć zdarza Cie się sytuacja, że wyjeżdżając z parkingu tesco rysujesz zderzakiem samochód stojący obok. Wiedząc, że nikt tego nie widział, odjeżdżasz chcąc uniknąć pogawędki z właścicielem drogiego BMW, które właśnie porysowałaś, czy czekasz na właściciela chcąc być uczciwą?

60. Sądzisz, że łamanie przepisów drogowych dotyczących ograniczeń prędkości to zUo jest?

61. Widząc samochód stojący na poboczu z włączonymi światłami awaryjnymi i ludźmi biegającymi wokół samochodu zatrzymasz się aby sprawdzić czy wszystko w porządku?

62. Byłaś kiedyś świadkiem jakiegoś wypadku/kolizji?

63. Wierzysz, że w sytuacji kiedy ma nastąpić wypadek to osobie poszkodowanej w ciągu sekundy przebiega całe życie przed oczami?

64. Wielu ludzi opowiadało o jasnym tunelu w momencie kiedy myśleli, że umierają, sądzisz, że to prawda?

65. Myślisz, że na końcu wszystkiego czeka Ciebie twoja własna chmurka i harfa na której będziesz wygrywać anielskie pieśni, ewentualnie wysyłała fsy?

66. Jak sądzisz, która religia jest tą religią właściwą?

67. Ktoś kiedyś powiedział, że wszyscy ludzie są dziećmi jednego Boga i wszyscy do niego wrócą. Co o tym myślisz, biorąc pod uwagę mnogość wyznań jak i ich doktryn?

68. Jeszcze kilka miesięcy i zacznie się lato. Masz plan wizyty nad morzem?;)

69. Jak myślisz co teraz myślę o Tobie pisząc to zdanie?

Ex

• Zdrastwujte :*

Ale dostałaś fajny zestaw od Vasco :P Ja też chcę :P

Co robisz jak coś Ci się wydaje skomplikowane?

Bardziej dbasz o wygląd czy zdrowie?

No i tam ostatnio miałaś mi wybrać 10 tysięcy czy redukcja nadwagi... Czekam na decyzję....
    ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • C

Satanie(L) napisał(a):

A witam pania marcik w ten srodowy wieczor :*
    A witam witam w ten czwartkowy wieczor :fkiss:
    A dzis bedzie skromnie:)

Co tam slychac?:)
    Dziekuje dobrze

Czy umiesz zachowac w pewnych momentach powage?
    Zalezy jakie momenty masz na mysli :fgrin:

Czy mozna Ciebie szybko doprowadzic do szalu?:)
    Alez oczywiscie :fgrin:

Powiedz jakas fajna historyjke ze swojego zycia:D
    A opowiadalam ostatnio jakąs smieszna ...kilka stron wstecz ...poszukaj ;P

Lece bede w poniedzialek papa :*:*
    Bede czekala papa :fkiss:

Vasco napisał(a):

Cześć `marciku:)
    Czesc :fsmile:
    Przybywam tutaj w jednym celu więc lecimy z koksem
    czulam, ze cos szykujesz
    Zacznijmy najpierw od twojego nałogu;)
    Odpowiedzi oczywiście mają być szczere i poważne:P
    alez postaram sie aczkolwiek nie obiecuje :fgrin:

To może już na początku napiszę, przyjemnego odpisywania:)
    Nie dziekuje...zeby nie zapeszyc

1. Już wiem, że jesteś uzależniona od sieci, ale wg. Ciebie jest to mocne uzależnienie?
    Oczywiscie

2. Wyobraź sobie sytuację, że pada Ci net, robisz wszystko aby zalogować się na konta w grze?
    Aktualnie mam urlop wiec poczekalabym na neta ...natomiast moje konta moglby by nie miec urlopu wtedy zalogowalabym sie z komorki ...nie wiem co masz na mysli piszac ' wszystko ' ...ale wszystkiego bym nie zrobila
    3. Wyobraź sobie, że nie masz możliwości zalogowania się u znajomych ani z telefonu komórkowego, idziesz do sąsiada, który jak wiesz posiada także internet?
    Pewnie

4. Czy w sytuacji kiedy padnie ci wieczorem net i akurat twoje flotki stoją na księżycach bez obrony ale także rozłączyło Cię z interesującej rozmowy na Ircu to, czy potrafiłabyś spokojnie iść spać i nie zawracać sobie głowy czy zaczęłabyś kombinować jak tutaj zalogować się na konta? Oczywiście nie możesz użyć telefonu bo jest w naprawie, tak samo jak rodziców, psa i papużek.
    Heh oczywiscie , ze nie pojde spokojnie spac ...bede miala bardzo niespokojna nocke z tego powodu :uhuh:

5. Jak jesteś umówiona ze znajomymi na jakieś wyjście z domu to, pierwszą czynnością, którą się zajmujesz przed wyjściem jest staranne wysłanie fsa?
    tak nie do konca ...to raczej ostatnia czynnosc ktora wykonam przed wyjsciem
    6. Wyobraź, sobie, że spotykasz starego znajomego w drodze do domu z pracy. On zaprasza Ciebie na kawe bo długo się nie widzieliście. Zgadzasz się na takie spontaniczne wyjście, mając w świadomości to, że twoje stateczki wracają za 10 minut na planety. Oczywiście skorzystanie z komórki nie wchodzi w grę, bo przez przypadek zostawiłaś ją w pracy
    Oczywiscie idziemy na kawe ...ale po drodze wskocze szybciutko do kafejki zrobic FSa

7. Gdybyś dostała propozycję bycia jakimś złym adminem irca na jakiś innych kanałach ale w zamian musiałabyś zrezygnować z irca polskiego ogejma to, czy byś się zgodziła?
    Dostalam taka propozycje i nie skorzystalam

8. Wyobraź sobie, że z jakiegoś poważnego nie możesz korzystać z komputera to, czy byś ryzykowała wychodząc z założenia, "że kilka minut przed monitorem jeszcze nikogo nie zabiła"?
    nie

9. Do czego możesz przyrównać przyjemność z uczestniczenia w projektach ogejma, w których uczestniczysz?
    Przyjemnosci maja to do siebie,że zazwyczaj nie dają się do niczego porównać.
    10. Ciężko byłoby Ci rozstać się z "siecią"?
    tak

Teraz tak już lajtowo lecimy:)

11. Jeździłaś tej zimy na łyżwach po zamarzniętym jeziorze?
    jezdzilam tylko na lodowisku

12. Jak sądzisz, brak zimy wpłynąłby pozytywnie czy negatywnie na ludzi i środowisko?
    negatywnie

13. Zjeżdżałaś tej zimy na sankach z jakiejś wielkiej górki?
    nie...i z malej tez nie...w ogole tej zimy nie zjezdzalam na sankach :fgrin:

14. Co Ci się najbardziej podoba w zimie a czego w niej nie lubisz?
    podoba mi sie zimowy krajobraz ...a nie lubie gdy jest zimno i trzeba sie tak 'grubo' ubierac

15. Wolisz chłód czy ukrop?

16. Jaki kraj chciałabyś odwiedzić zimą?
    Najlepiej jakiś ciepły i tropikalny

17. Chciałabyś aby takie zimy jak teraz były każdego roku?
    takie zimy jak teraz czyli jakie?bo za bardzo sie nie roznia od poprzednich ...ale jak juz mamy te zime to niech snieg popada , mroz zmrozi w koncu od tego jest zima mimo, ze osobiscie wole lato

18. Kto od Ciebie z domu zajmuje się odśnieżaniem?
    wszyscy domownicy ...ja najmniej :ffreak:

19. Ulepiony przez Ciebie bałwan ma marchewkę czy kijka w miejscu nosa?
    marchewke...chociaz jeden ktorego ulepilam w tym roku mial patyka bo marchewek nie bylo w poblizu

20. Budowałaś kiedyś "igloo" ze śniegu?
    tak ale bylam wtedy mala

21.Chciałabyś być superbohaterką z super mocami?
    Damasz juz mi zadal to pytanie ...chyba bym nie chciala...taka byla wtedy moja odpowiedz i w dalszym ciagu ja podtrzymuje

22. Jeśli tak, to jaką ksywkę byś przyjęła?

23. Jakie moce chciałabyś mieć?
    O tym tez byla mowa ...wtedy wybralam czytanie w myslach ;P

24. Ukrywałabyś swoją tożsamość czy korzystałabyś z tego, że jesteś nadzwyczajna?
    nie wiem

25. Chciałabyś widzieć przyszłość?
    nie

26. Gdybyś miała taką umiejętność to do jakich celów byś ja wykorzystywała?
    zostalabym wróżką

27. Lubisz pomagać ludziom?
    jesli trzeba to pomagam ...zadna ze mnie Matka Teresa ...nie poswiecam sie zbytnio ,ale milo jest od czasu do czasu komus pomoc i byc pomocną

28. Sądzisz, że ludziom, którzy na co dzień pomagają innym może się to nudzić?
    raczej jest to czescia ich zycia ...lubia czuc sie potrzebni a sama pomoc sprawia im radosc

29. Gdybyś miała bardzo dużo pieniędzy, bardzo bardzo dużo to, czy byłabyś w stanie oddać ich część, nawet połowę, wiedząc, że druga pozostawiona połowa wystarczy dla Ciebie i dla twoich dzieci i dzieci twoich dzieci?
    oddac ...zalezy na jaki cel oddac...jesli jakis szczytny...to być może

30. Co sądzisz o strategii pomocy polegającej na daniu "ludziom wędki do łowienia ryb" aniżeli dawać "złowione ryby"?
    Taka strategia nauczy ludzi,że zeby cos osiagnac trzeba byc kreatywnym i cos robi a nie tylko brac i czekac z zalozonymi rekami.

31. Zdarza Ci się wysłać sms na jakąś z fundacji?
    czasami , najczesciej przed swietami sa wszelkiego rodzaju takie akcje na domy dziecka itp

32. Jesteś osobą wrażliwą na cudze nieszczęście?
    mysle, ze tak...ale nie nadwrazliwą

33. Wzruszyła Ciebie kiedyś czyja nieszczęśliwa opowieść dotycząca życia?
    nie naleze do osob okazujących wzruszenie ...bądz wzruszających sie ...taka opowiesc moglaby mi dac do myslenia ...zmotywowac do działania ...podzialac jako przestroga ect

34. Co sądzisz o ludziach wykorzystujących ludzi ubogich i najbardziej potrzebujących?
    Mysle,ze powinno ich spotkac to samo,by wiedzieli jak to jest i jak sie czlowiek wtedy czuje

35. Sądzisz, że Chiny można nazwać państwem, które szanuje i dba o swoich obywateli?
    To zart prawda?Tylko taki nie smieszny?

36. Byłabyś gotowa zaryzykować swoje zdrowie a nawet życie wiedząc, że twoje poświęcenie bez względu na rezultat poprawi sytuację życiową twojej rodziny?
    Pewnie tak..
    37. Jak bardzo jesteś w stanie zaryzykować aby osiągnąć to czego naprawdę pragniesz?
    Moglabym zaryzykowac duzo,ale napewno nie postawilabym wszystkiego na jedna karte.

38. Uważasz siebie za osobę zdolną do poświęceń dla dobrej sprawy?
    Nie ;)
    39. Jak sądzisz co musiałoby się stać na świecie aby wszyscy ludzie zaczęli myśleć nie tylko o sobie ale także o innych?
    Musialaby sie zmienic totalnie mentalnosc ludzka, co raczej nie jest mozliwe

40. Myślisz, że kiedyś dojdzie do takiej sytuacji, że na świecie będzie naprawdę dobrze?
    Tak... gdy na ziemi zostanie tylko 1 czlowiek,wtedy cokolwiek bedzie dobre dla niego bedzie dobre dla wszystkich gdyz bedzie on sam ;)
    41. Jeśli idziesz do kina ze znajomymi to idziesz dla samego towarzystwa czy dla filmu?
    dla filmu
    42. Pójdziesz do kina na film, który Ciebie kompletnie nie interesuje tylko po to aby wyjść ze znajomymi?
    Zawsze mozna podyskutowac i wybrac taki film,ktory bedzie odpowiadal wszystkim
    43. Zaczepia Ciebie pewny nieznajomy z bukietem kwiatów. Opowiada jak to długo już Ciebie obserwuje, jak bardzo jego interesujesz, jak bardzo mu się podobasz i w ogóle. Jak reagujesz? Imponuje Ci fakt, że komuś się tak bardzo podobasz, że chodzi za tobą z kwiatami czy raczej jesteś podejrzliwa i zaniepokojona, że ktoś jest tobą tak zainteresowany?

44. Byłaś sama w kinie. Po skończonym seansie wychodzisz na zewnątrz i okazuje się, że strasznie leje. Podchodzi do Ciebie jakiś obcy kolo i mówi, że Ciebie podwiezie, jak reagujesz?
    Mowie, ze uwielbiam deszcz i ide w swoja strone

45. Siedzisz sobie w kinie i oglądasz długo oczekiwany film. Jednak zza twoich pleców dochodzą do Ciebie nieznośne dźwięki zjadanych chipsów, kukurydzy i zgniatanych opakowań. Myślisz, że zaraz się to skończy ale niestety trwa to już dobre 15 minut a tobie uciekają cenne sceny z filmu. Co robisz? Zmieniasz miejsce bo widzisz kilka wolnych, ale wiąże się to z tym, że będziesz gorzej widziała ekran, czy odwracasz się i robisz jatkę osobom nie potrafiącym się zachować w kinie?
    Zmieniam miejsce bo jak zaczne sie wyklocac to nastepne cenne sceny mi uciekna ...zdenerwuje sie a w sumie nie po to przyszlam do kina

46. Na jaki film poszłabyś z chęcią do kina, nie musi to być nowy, dopiero co pojawiający się film?
    a moze byc bajka?

47. Zdarza Ci się chodzić na koncerty?
    tak

48. Jeśli tak to na jakim byłaś, jeśli nie to na koncert jakiego zespołu chciałabyś pójść?
    Carrantuhill, Golec u Orkiestra, O.S.T.R., itp
    49. Wyobraź sobie, że kiedyś w przyszłości, jak już będziesz dużą dziewczynką i będziesz miała mieć dziecko to, czy będziesz chciała znać jego płeć wcześniej?
    tak ;)
    50. Kto będzie ojcem tego dziecka? hue hue hue
    mysle, ze moj mąz

51. Wieczorem wolisz siedzieć przy włączonej lampce czy przy zapalonych świecach?

52. Co Ci się najbardziej podoba w życiu, które obecnie prowadzisz?
    To,ze jest ono takie jak chce ;)

53. Myślisz, że może być ono jeszcze lepsze, czy masz już wszystko czego można chcieć?
    Nigdy nie bedzie sytuacji kiedy bede miala wszystko czego chce,ale zawsze sytuacja moze byc zblizona do tego:)
    54. Jeśli mogłoby być lepsze to powiedz czego brakuje Ci teraz.
    Spelnionych wszystkich marzen ;)
    55. Zgadasz się z twierdzeniem, że praca uszlachetnia człowieka?
    Raczej uczy cierpliwosci ;) zeby wytrzymac 8h w pracy i czekac miesiac na wyplate :P
    56. Mając do wyboru dwie prace. Jedna, którą chciałaś od dziecka wykonywać ale tak średnio płatną oraz pracę bardzo dobrze płatną ale niestety wymagającą od Ciebie wielu poświęceń no i nie bardzo Ciebie satysfakcjonującej, którą wybierzesz?
    Podobno Ci ktorzy lubia swoja prace nie pracuja;)

57. Idąc po mieście widzisz leżącego na chodniku grosza. Sięgasz po niego?
    Z moja slepota musialby byc wielkosci cegly ;)

58. Znajdując portfel wypchany gotówką, po sprawdzeniu dokumentów okazuje się, że należy do dzianego gościa. Co robisz?
    Oddaje wlascicielowi

59. Zakładając, że kiedyś będziesz miała samochód i będziesz nim jeździć zdarza Cie się sytuacja, że wyjeżdżając z parkingu tesco rysujesz zderzakiem samochód stojący obok. Wiedząc, że nikt tego nie widział, odjeżdżasz chcąc uniknąć pogawędki z właścicielem drogiego BMW, które właśnie porysowałaś, czy czekasz na właściciela chcąc być uczciwą?
    heh coz za pytanie ...mysle, ze poczekam na wlasciciela

60. Sądzisz, że łamanie przepisów drogowych dotyczących ograniczeń prędkości to zUo jest?
    tak

61. Widząc samochód stojący na poboczu z włączonymi światłami awaryjnymi i ludźmi biegającymi wokół samochodu zatrzymasz się aby sprawdzić czy wszystko w porządku?
    nie

62. Byłaś kiedyś świadkiem jakiegoś wypadku/kolizji?
    nie

63. Wierzysz, że w sytuacji kiedy ma nastąpić wypadek to osobie poszkodowanej w ciągu sekundy przebiega całe życie przed oczami?
    nie wierze ...nic mi przed oczami nie przebieglo

64. Wielu ludzi opowiadało o jasnym tunelu w momencie kiedy myśleli, że umierają, sądzisz, że to prawda?
    mozliwe, ze tak
    65. Myślisz, że na końcu wszystkiego czeka Ciebie twoja własna chmurka i harfa na której będziesz wygrywać anielskie pieśni, ewentualnie wysyłała fsy?
    no ja mysle, ze jakis komp też tam bedzie z netem
    i goracy piecyk w piekielku

66. Jak sądzisz, która religia jest tą religią właściwą?
    Ta ktora plynie z glebi ludzkiego serca i powoduje ze ludzie staja sie lepsi
    67. Ktoś kiedyś powiedział, że wszyscy ludzie są dziećmi jednego Boga i wszyscy do niego wrócą. Co o tym myślisz, biorąc pod uwagę mnogość wyznań jak i ich doktryn?
    Mysle ze kazda religia sprowadza sie do tego samego - ze Bog istnieje i wiara jest najwazniejszym elementem , a nie to w jaki sposob mozna go poznac czy jak sie on nazywac. Wazne jest to ze czlowiek w niego wierzy i to ulatwia mu isc przez zycie.
    68. Jeszcze kilka miesięcy i zacznie się lato. Masz plan wizyty nad morzem?;)
    chcialabym...i mam nadzieje, ze tak sie stanie

69. Jak myślisz co teraz myślę o Tobie pisząc to zdanie?
    Nie jestem Kudlaczek !

Galileo napisał(a):

O Vasco tu zawitał a nie lubi spamu ;)
    On wlasnie chcial pokazac jak zameczyc marcika ;P

Mati napisał(a):

Zdrastwujte :*
    merharba :fkiss:

Wiesz jak dlugo odpowiadalam? no masakra

Co robisz jak coś Ci się wydaje skomplikowane?
    probuje to rozgryzc

Bardziej dbasz o wygląd czy zdrowie?
    po polowie

No i tam ostatnio miałaś mi wybrać 10 tysięcy czy redukcja nadwagi... Czekam na decyzję....
    a moglabym dostac kase za to ze chudne? to byla by calkiem dobra opcja do wyboru i nie musialabym wtedy z niczego rezygnowac :fgrin:

• Wieszór... :*

marcik napisał(a):

Mati napisał(a):

Wiesz jak dlugo odpowiadalam? no masakra

a moglabym dostac kase za to ze chudne? to byla by calkiem dobra opcja do wyboru i nie musialabym wtedy z niczego rezygnowac :fgrin:

No i co z tego, że długo? Przestudiowałem sobie wszystkie te pytanka i dość ciekawe były...

Nie kombinuj, wybieraj - wolisz być chudsza czy bogatsza?

Jesteś za eutanazją?

A aborcją?

Oba uzasadnij...
    ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • hej! :*

Boisz się Buki?

Piłaś sok z gumijagód?

Skakałaś jak gumisie "tam i siam"?

Jak reagujesz, gdy widzisz Gargamela?

Buka czy Hetifnaty?

Smerfy czy Muminki?

Muminki czy Gumisie?

Reksio czy Krecik?

Kreskówka czy dobranocka?

Gumisie czy Smerfy?

Ulubiona dobranocka?

Ulubiona postać z dobranocki?

Kogo albo Czego się najbardziej bałaś (z dobranocek)?

pytanie od siebie :quasi:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kiciak ().

• Mati napisał(a):

Wieszór... :*
    Poludnie :fkiss:
    No i co z tego, że długo? Przestudiowałem sobie wszystkie te pytanka i dość ciekawe były...
    Fajne nieee?

Nie kombinuj, wybieraj - wolisz być chudsza czy bogatsza?
    bogatsza ...pozniej sie odchudze jak bede miec kupe kasy :fgrin:

Jesteś za eutanazją?
    tak

A aborcją?
    tak

Oba uzasadnij...
    Wychodze z zalozenia, ze kazdy czlowiek powinien sam decydowac o swoim losie ...i lepiej zeby niektore rzeczy byly legalne , niz odbywaly sie po cichu i nie raz w prymitywnych warunkach

kiciak napisał(a):

hej! :*
    hej :fkiss:

Boisz się Buki?
    alez skad ...Buka to bardzo fajna dziewczynka
    Piłaś sok z gumijagód?
    nie, ale z jagod tak bez gumi

Skakałaś jak gumisie "tam i siam"?
    czasem tak skacze wlasnie

Jak reagujesz, gdy widzisz Gargamela?
    tego przystojniaczka z wlasnym kotem ?....czerwienie sie ;P

Buka czy Hetifnaty?
    Hatifnaty sa smieszne i mi sie smiesznie kojarza :fgrin:

Smerfy czy Muminki?
    Obojetnie

Muminki czy Gumisie?

Reksio czy Krecik?

Kreskówka czy dobranocka?

Gumisie czy Smerfy?
    Gumisie i Smerfy

Ulubiona dobranocka?
    Kacper i Mała Syrenka :fgrin:

Ulubiona postać z dobranocki?
    j.w

Kogo albo Czego się najbardziej bałaś (z dobranocek)?
    Bazyliszka

pytanie od siebie :quasi:
    mam sama sobie zadac pytanie? O_O