Ciesze sie ze ałri (Henry) odszedl z Arsenalu nigdy go nie lubilem
Arsenal Londyn
-
-
Czemu go nie lubiłes? za mało bramek strzelał?
-
Godlike Cieslak napisał(a)
Jemu chyba chodzi o to ze nie lubil Arsenalu a lubil T.H Przynajmniej ja to tak zrozumialem -
Jak mozna kogos lubić/nielubić z powodu ilości strzelanych bramek:/
Sa gracze, którzy by milirad goli strzelali i tak bym ich nie lubił!! -
A wiesz ze mozna..np Rasiak..nie strzela i go nie lubią
-
A wiesz ze mozna..np Rasiak..nie strzela i go nie lubią
jak strzelal to tez go nie lubili5 ST
Gram:
U17 top71
Emeryt:
U1 jp top35 flota top14; U28 top167; U35 top450; U39 top235
-
Juz jutro mecz Arsenal vs Sevilla 1 mecz LM obydwu druzyn nie liczac eliminacij Mam nadzieje ze bedzie szczesliwy dla Arsenalu
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez d3nnis ().
-
-
Hit i zal zal zal....
-
Jak Abramowicz kupywal Chelsea a Glazerowie ManU nikt nigdy nie mowil o tym ze dzieki temu sa najlepsi ;))) A Arsenal nie "sprzeda" sie caly i i tak bedzie najlepszy;) -
ale zastrzyk gotówki będzie spory:P Arsenal!!
-
Heh zeby Usmanov miał Arsenal musi posiadac 75% klubu...a posiada 21%..troche mu brakuje....
-
Heh zeby Usmanov miał Arsenal musi posiadac 75% klubu...a posiada 21%..troche mu brakuje....
na moje żeby cos posiadać to trzeba mieć 51%, ale moge sie mylić;) -
51% na pewno nie...koło 75% trzeba
"Bez kupienia udziałów Fiszmana nie da się przejąć kontroli nad klubem, a śnią o tym miliarderzy z Rosji i USA." Tak wszedzie piszą, a Fiszman ma 24% klubu...nie wiem moze sie mylą, a moze nie...Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Dejwid ().
-
No to mecz Arsenal Londyn - Sevilla...GO GO THE GUNNERS...WE STILL BELIEVE WE STILL BELIEVE...FOOTBALL IS COMING HOME!!!!!!:)
-
3:0 dla The Gunners Dudu (Eduardo), Fabreags i RvP Fabregas jak zwykle nie oceniony Pozdro
-
Juz dzisja mecz z Derby Mysle ze trudno nie bedzie...ale nie chwalmy dnia przed zachodem slonca
-
Jestem wielki fanem Arsenalu Co prawda kiedy odszedl Henry mialem troche watpliwosci jak to bedzie Ale teraz zastanawiam co mi odlbilo xD Mecz z Sevilla byl super Dzisiej bedzie to samo ! Obstawiam 3-1 dla nas.
-
Union_Aqua napisał(a)
Jestem wielki fanem Arsenalu Co prawda kiedy odszedl Henry mialem troche watpliwosci jak to bedzie Ale teraz zastanawiam co mi odlbilo xD Mecz z Sevilla byl super Dzisiej bedzie to samo ! Obstawiam 3-1 dla nas.
oO nie dosc ze MORD'ka z uni44 to jeszcze fan Arsenalu -
Bedzie 3:0...Van Persie, Cesc, Adebayor;]
-
Będzie 4:0
dwie strzeli van Persie a po jednej dorzucą Adebayor i Fabregas -
Nie nie Po 30 minutach jest 2:0 Strzelil najpierw Diaby pozniej Adebayor xDD
-
d3nnis napisał(a)
Nie nie Po 30 minutach jest 2:0 Strzelil najpierw Diaby pozniej Adebayor xDD
No to jeszcze dwie bramki i będzie 4:0 -
2;0 po 45minutach xDD
-
skończyło sie 5:0 dla Arsenalu
trzy bramki Adebayora i po jednej Diaby i Fabregas
Byłem blisko trafienia wyniku -
Jednym slowem mowiac: Caly Arsenal xDD
-
uff...Arsenal na początku sezonu zaskakuje chyba wszystkich świetnie im idzie strata Henry'ego i Ljungberg'a nieodczuwalna... adebayor wymiata brawo gratuluję 1 miejsca w tabeli
-
Arsenal!!
kocham ten zespol glownie za to , ze bergkamp i henry w nim grali xD
ale teraz widze , ze naprawde są mocni
oby tak dalej
z meczem zaleglym, lideruja w najsilniejszej lidze
graty;] -
Arsenal jedzie ostro Myslalem ze po odejsciu Henrego bedzie kiepsko , bo to na nim opierala sie zawsze gra Arsenalu A tu graja jeszcze lepiej niz z nim Oby tak dalej ...
-
woodes. napisał(a)
Arsenal jedzie ostro Myslalem ze po odejsciu Henrego bedzie kiepsko , bo to na nim opierala sie zawsze gra Arsenalu A tu graja jeszcze lepiej niz z nim Oby tak dalej ...
kregoslup druzyny zostal trener arsenalu swoja wizje druzyny buduje juz od lat jego transfery sa przemyslane on na pewno myslal juz nad tym pare sezonow temu kogo sciagnac zeby nie bylo luki po francuzie.. i mu sie udalo adebaior (przepraszam za blad w nazwisku nie pamietam dokladnie jak sie pisze) w koncu sie przelamal i bedzie z niego wielki pozytek a przeciez arsenal to nie tylko on ilu tam jest zdolnych graczy5 ST
Gram:
U17 top71
Emeryt:
U1 jp top35 flota top14; U28 top167; U35 top450; U39 top235
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1