Uni26 pokazało, że w kilka godzin da się nabić parę setek postów:P
Co masz na myśli pisząć "sensowna formuła"?
Co masz na myśli pisząć "sensowna formuła"?
Belit napisał(a)
Uni26 pokazało, że w kilka godzin da się nabić parę setek postów:P
Co masz na myśli pisząć "sensowna formuła"? coś co nie służyłoby li tylko wyłącznie spamowaniu, bo od tego jest dział Spam
wakat napisał(a)
Damashi napisał(a)
Uczysz/uczyłeś sie szfabskiego? uczyłem w sumie 5,5 roku - ale zawiele to wyniosłem z tej nauki - nie cierpię tego języka Ja też, 3 lata nauki a ja nie sklece jednego zdania :D
Lubisz grać w kręgle? grałem chyba raz czy dwa - podobało mi się
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Damashi ().
Damashi napisał(a)
Wiesz że jesteś ulubionym modkiem spamerów? ja? niemożliwe idę coś zamknąć zaraz :P
Skąd wzięły sie mity o twojej ostrości? a kto je wie, te wredne mity ^^
Pinooo napisał(a)
Siema klucho ; D
eh zal 17 lat na karku wczoraj siadlo ;p stara dupa jestem oj biedaczku moje kondolencje :P
Aha i dalej kujesz ? same piateczki następną oceną którą dostanę będzie pewnie dopiero ocena z magisterki ^^
wpadla juz ta pierwsza bania(patrz:lufa,dla mniej ambitnych ndst) ? na studiach najniżej można dostać 2 reszta - patrz wyzej
Co tam slychac jeszcze ? : > pogoda iście jesienna
Dalej klodkujesz ? bo juz spam wszedzie wygasl ;O na kłódkę zawsze się miejsce znajdzie :]
pozdro pozdr
Damashi napisał(a)
Czemu zamknąłeś Opisz osobe powyżej vol.2 ? bo tam sam spam był
Nie podobał ci sie tamten temat? sam spam, o ile nie jest w dziale Spam, to jest poprostu spam i dlatego mnie się nie podobał :]
Jesteś dumny z rejonu uni 26? :D nom - takiego uni jak Wy to chyba nie ma ;)
Belit napisał(a)
A propos mitów, czytałeś kiedyś mitologię uni26 napisaną przez Damashiego i mnie?:P hmm - chyba nie czytałem
Mógłbyś otworzyć "opisz osobę powyżej vol. 2"?:P nie
Damashi napisał(a)
A ciebie nie korci czasem nabić kilka postów? a nabijam, chociażby tutaj ^^
Miałeś kiedyś jakiegoś warna ( nie takiego jakiego masz teraz )? miałem - za nieregulaminową sygnaturę
Byłeś kiedyś na lodowisku ? być byłem - w poblizu :], nie korzystałem nigdy
Co robi wakat jak jest zUy?? najlepszą metodą aby sie uspokoić, chociaż nie zawsze dostępną, jest dla mnie udanie się na trening lub poprostu pobieganie sobie parę kilometrów (tyle żeby się zmęczyć troszeczkę), czasami wyżywam się na ciężarkach - ale żebym był taki jakiś zły to rzadko sie zdarza - znacznie częściej coś mnie irytuje
Damashi napisał(a)
Co cie irytuje oprócz bezsensownych spamerów? a jest parę takich rzeczy, a irytujących mnie userów to nie ma zbyt tak dużo
Po ilu kilosach się męczysz przy bieganiu? tak żeby poczuć, że w ogóle biegałem to minimum 5-6 kilometrów - po mniej to nie warto wychodzić z pokoju
Grasz w piłe nożną? nie mam czasu za bardzo, choć oczywiscie lubię ;)
Damashi napisał(a)
Oglądasz footsal ?? nie
Słyszałeś że przedchwilą Brazylia wygrała MŚ w w/w sporcie? słyszałem w jakichś wiadomościach sportowych
Ulubiony kanał w TV? mało oglądam ostatnio telewizji
Damashi napisał(a)
Co robił wakat jak był mały ? czytał, uczył się, czytał i rozmyślał - i wyrosło co wyrosło :D
Po jakim czasie gry podjąłeś decyzje że chcesz być modem? chyba 2 lata jakoś mniej więcej
Często chorujesz?? nie - zdrowie dopisuje mi i to nawet bardzo póki co ;)
Damashi napisał(a)
Eh... czytał.. czytał... myślał ... myślał... A teraz wszystkich warnuje jakby nie patrzeć - forum to także dużo czytania i myśłenia - chociaż jak sie czyta co po niektóre posty to z tym mysleniem różnie jest :]
Ulubiona pora żeby wstać? wtedy kiedy trzeba wstać to sie wstaje =)
Zaczynasz dzień kawą? nie pijam kawy - kawa jest dla starych ludzi :E
Leworęczny czy Praworęczny? akurat w tym przypadku nie różnie się od większości społeczeństwa praworęczny
wakat napisał(a)
nie pijam kawy - kawa jest dla starych ludzi :E
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Belit ().
Belit napisał(a)
wakat napisał(a)
nie pijam kawy - kawa jest dla starych ludzi :E
Ja nie jestem stary i kawę piję:P Jestem jakiś dziwny?:P oj żart taki XD
Damashi napisał(a)
Legia czy Polonia?
Czemu kUamiesz że Belit nie jest dziwny?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Belit ().
Damashi napisał(a)
Czemu kUamiesz że Belit nie jest dziwny? moderator nigdy nie kłamie - czasami mija się z faktami
Legia czy Polonia? oczywiscie i niedwołalnie Legia
Wg. ulubiony polski klub? patrz wyżej
Jakie mamy szanse w nadchodzących mistrzostwach świata? :D i już za 2 lata i już za 2 lata Polska bęęęędzie mistrzem świata! :D
Belit napisał(a)
Damashi napisał(a)
Legia czy Polonia?
Tu chyba wybór oczywisty no własnie - takie oczywiste pytania zadawać - wstyd =)
Czemu kUamiesz że Belit nie jest dziwny?
I ja wcale nie jestem dziwny z tego co wiem - mogę potwierdzić ;)
Damashi napisał(a)
Jesteś najbardziej spamerskim z modów ( modujących poza spamem ) ? nieee - djablica spamuje więcej :D
Czemu wojny? hmm - w sumie to juz nie pamietam jakies mgliste wspomnienia, iż uznałem, ze to dział najbardziej związany z grą i dlatego go wybrałem
Co cię skłoniło do zajęcia się kilkoma DiD'ami? chęć odmiany oraz pomoderowania w dziale nie obwarowanym regiem tak jak wojny
Belit
Damashi napisał(a)
Uważasz że regulamin jest za surowy? nie :E
Za czy przeciw wulgom na forum? zdecydowanie przeciw wulgom w formie pisanej!
Jakim cudem masz więcej postów niż ja? bo zamykam wojny bez ustanku :]
Belit napisał(a)
Wakat, a skąd wziął Ci się pomysł na nick? gdzieś tam wcześniej pisałem
Czy gdybyś nie był zielonym, to byłbyś spamerem?:P któż to wie =)
wakat napisał(a)
Belit napisał(a)
Czy gdybyś nie był zielonym, to byłbyś spamerem?:P któż to wie =)