hmmm... i jak podobaja sie nowe doznania??
kto wie moze wkrotce tez bede zielony
kto wie moze wkrotce tez bede zielony
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
ZabioreCiButy napisał(a)
hmmm... i jak podobaja sie nowe doznania?? modkuje w DiD dopiero jeden dzień :E
kto wie moze wkrotce tez bede zielony o ja.. złożyłeś podanie a dobrze wypełniłeś :>
ZabioreCiButy napisał(a)
a zlozylem a czy dobrze wypelnilem sie okaze bo juz wkrotce minie 2 tyg powinienem dostac odp
zeby nie bylo
Jakia jest twoja ulubiona gra? hmm Ogame - dobra jest także Imperia Online, ale to nie z oferty GF wiec ciiii z gierek innych to nie gram dużo, ale podoba mi się CIVIII i HeroesIV
ZabioreCiButy napisał(a)
Hmmm widze starategie lubisz a tak, lubię, z gierek to mi się jeszcze Red AlertII przypomniał, I zresztą także dobra gra
hmmm a Age of Empire grales?? nie - i w sumie nie mam czasu, aby wchodzić w nową grę, a szkoda, bo dobre rzeczy o tej grze słyszałem
jesli nie to sprobuj naprawde warto
ZabioreCiButy napisał(a)
Polska czy Belgia?? a wpiernicz za takie głupie pytania oczywiście, że Polska
ZabioreCiButy napisał(a)
ja ci tu ciagle upuje a ty krzyczysz
chcesz zebym sie obrazil?? obrażalski :]
przestal pisac?? spamer
zamknal sie w sobie?? na kluczyk i go połknął :]
wiem, wredny jestem :]
ZabioreCiButy napisał(a)
hahah teraz to nigdy nie opuszcze tego tematu może o to mi chodziło :>
im bardziej mnie ktos kocha tym bardziej ja jego
tego posta nr 1500 dedykuje tobie dziękuje bardzo :)
spamer - kocham to okreslenie jak uważasz... - spamer spamer spamer :E
i co ty teraz na to? jak na lato
ZabioreCiButy napisał(a)
o i takie jedno spostrzezenie
ostatnio mialem mniej postow niz ty a teraz jak to wyglada?? poznaj potęgę zielonej strony mocy :]
wiec spamer to TY patrz wyżej :P
Medrek napisał(a)
dobra a jaki będzie wynik Polska-Serbia??? powiedzmy, że liczę na 3:1
Medrek napisał(a)
Pytania
Twoje ulubione uni(w ktorym jesteś modkiem) gdzieś już pisałem, ze każde uni ma swoją specyfikę i każde można za coś lubić ;)
Ile dałeś już ostrzerzen(w przyblizeniu) pewnie coś ponad 300
A teraz łatwiejsze ile dałeś ostrzereń w wojnach 55uni w temacie R.E vs CWKS 2 o ile mnie pamięć nie myli...
Medrek napisał(a)
Są jeszcze jakieś pytania na ktore nieodpowiedzialeś??? przeczytaj sobie cały temat - to tylko coś ponad 250 postów ]:-D
ZabioreCiButy napisał(a)
Dawno mnie tu nie bylo
Teskniles ??? trochę jednak mogłeś się trochę bardziej postarać, aby nabić kolejny post :D
wakat napisał(a)
Medrek napisał(a)
Są jeszcze jakieś pytania na ktore nieodpowiedzialeś??? przeczytaj sobie cały temat - to tylko coś ponad 250 postów ]:-D
Medrek napisał(a)
Mam grałeś w Baldur's Gate ?? nie mam najmniejszego pojęcia o czym do mnie mówisz :]
Teskniles ??? trochę jednak mogłeś się trochę bardziej postarać, aby nabić kolejny post
ZabioreCiButy napisał(a)
Teskniles ??? trochę jednak mogłeś się trochę bardziej postarać, aby nabić kolejny post
ehh ale malym kosztem ty tez sobie nabiles a teraz powaznie
bedziesz trzymal jutro kciuki? jak najbardziej
pamietasz wczesniejsza gadanine? tak
moze niedlugo bedziesz mogl spamic u mnie w temacie oby to nastąpiło
jutro mam egza wreszcie co? powodzenia!
Eshan napisał(a)
Dlaczego nas nie gnębisz na uni40 hmm bo masz ładny avatar... bo sygnatura także niezgorsza... albo może... nie przybyłem na u40, aby Was dręczyć ;)