Ogladales walke wlodarczyka??
jak myslisz czemu tak szybko z nim skonczyl??
podoba ci sie jego przyszla zona??
podoba ci sie jego przyszla zona??
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
ZabioreCiButy napisał(a)
Ogladales walke wlodarczyka??
podoba ci sie jego przyszla zona?? niestety muszę oświadczyć, że boks mnie od sporego już czasu interesuje w stopniu absolutnie minimalnym jeśli już, więc niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na te pytania
Nya napisał(a)
Znalazlam super elektryczny otwieracz^^
Wiec:
Dlaczego malusienko spamujesz w Swoim FC? bo niestety miałem w ten tydzień dużo pracy, na forum i w realu, postaram się zacząć nadrabiać od poniedziałku
Jak myslisz zostalo ono zalozone, zeby sie podlizac? czy moze zeby wyrazic sympatie do Ciebie:D? skłaniam sie ku pierwszej opcji niestety... chcoaiz zawsze pozostaje nadziej, ze chociaż trochę sympatii w tym było :E
Jestes lubiany, czy jechany przez uzyszkodnikow? a to zależy... użytkownicy są różni i trudno mi tak uogólnić
Ja tak tylko troszeczke Cie mecze pytankami, bo nie jestem sadystka^^ ale jak sie nie otworzysz to zaczne nia byc:P ciężko może być, ciężko :]
ZabioreCiButy napisał(a)
czemu box cie nie interesuje?? trochę za statyczne to jest jak dla mnie - kręcą się po obszarze paru metrów kwadratowych i ciągle się tłuką po twarzy - nuda :D
co cie interesuje ze sportu?? lekkaatletyka, piłka nożna, siatkówka.. nie mam czasu wymieniać dalej, bo idę na trening
ZabioreCiButy napisał(a)
Co trenujesz?? pisałem gdzieś wyżej lekkoatletykę, w szczególności skok w dal
ZabioreCiButy napisał(a)
Jakie jest twoje najwieksze osiagniecie?? a strzelę sobie focha - napisałem to już w tym temacie - poszukaj sobie ]:-D
kolega z lawki trenuje biega 100m obecnie mistrz WLKP w juniorach czy jakos tak to pewnie lepszy ode mnie bo mam kiepską koordynację ruchową podczas biegu i kiepski start niski i tak błądzę koło 12,7-12,8s
Nya napisał(a)
ufff po banie^^ witam z powrotem
Co uwielbiasz robic w wolnym czasie? czytać książki, wyjść sobie pobiegać, pograć w RedAlertII, CivIII, HeroesIV czy też coś innego no i oczwysićie pogrywać w Ogame i moderować forum :D
Nya napisał(a)
to kiedy znajdziesz czas na poszukanie tej jedynej prawdziwej? ależ nie wiem czy chce szukać - miała by ze mną ciężkie życie z moimi skłonnościami do indywidualizmu i samotnictwa, niby za jakie grzechy miałaby tak cierpieć :]
Nya napisał(a)
ojojojojojoj
milosc na tym polega, rozne charaktery, rozne poglady, ale jednoczesnie sie uzupelniaja:) różne ale bez przesady :]
nie masz juz dosc samotnosci? tak średnio póki co
Nya napisał(a)
No ok:D to jakie lody lubisz najbardziej ^^? waniliowe, czekoladowe, cytrynowe, a najlepiej to jeszcze w polewie czekoladowej :D
Nya napisał(a)
Ulubione cisteczka ^^? Dużo wafelka, dużo czekolady i najlepiej jeszcze galaretka
Ulubione lizaki? takie okrągłe, z kwiatuszkami różnymi zawsze były, nie pamiętam jak to sie nazywało
Ulubiona kobieta w team? hmmm mam kilka, które cenię
Jeffik napisał(a)
Byłeś kiedyś w Rzeszowie? tylko przejazdem w drodze na Bieszczady
Jak odnosisz się do ludzi o innym kolorze skóry? skoro ich Bóg stworzył to niech sobie chodzą po ziemi i nic mi do tego, ludzie jak inni
Ulubiona komedia? nie przychodzi mi do głowy żaden konkretny tytuł, aczkolwiek lubię oglądać komedie
Ulubiona buźka? ==> oraz czasami ]:-D
Nya napisał(a)
purpurowy czy rozowy? różowy jest okropny!!!! zdecydowanie purpurowy
zielony czy niebieski? trudny wybór - zielony kolor modka, niebieski kolor nieba, a oczy tych kolorów u kobiety zawsze się dobrze prezentują ;)
pomaranczowy czy czerwony? czerwony zdecydowanie
Nya napisał(a)
wybrales purpurowy wiec - nie jestes osoba lekliwa, nie probojesz udawac kogos kim nie jestes:)
Nie wybrales zadnego wiec nic nie napisze:P
a co do czerwonego - oznacza, ze jestes zdecydowany w jakichkolwiek dzialaniach, nie boisz sie wyzwan i strach nie jest Ci obcy:D
podobal Ci sie moj test osobowsci? co za testowanie bez wiedzy testowanego
a gdybym napisał ze jednak niebieski, bo to kolor morza :>
Nya napisał(a)
gdybys napisal to bys wiedzial:P
Ulubiona pozycja lozkowa? (w snie naturalnie^^) zasypiam i budzę się na prawym boku przeważnie kolejny test ? :>
Nya napisał(a)
zaden test zadaje tylko pytanka:P
Ulubione buty? adidasy
Ulubione skarpetki? te bez dziur :]
Ulubiony sweter:D? nie lubię swetrów
Jeffik napisał(a)
Spam tu leci :E a co Ty nie powiesz :]
Lubisz chodzić na koncerty i wyszaleć się pod sceną? nie lubię koncertów, jak również nie lubię szaleć pod sceną
Turles napisał(a)
rozmiar buta :>?? 40,41 - zależy od producenta :]
ulubiony kolor :> a nie pisałem gdzieś wyżej?
kotek czy pies pies