oj joj joj
Jak mozesz pozwalac na to zeby twoj temat byl w dolnej czesci strony?
ehhh dawno mnie tu nie bylo co?
Jak mozesz pozwalac na to zeby twoj temat byl w dolnej czesci strony?
ehhh dawno mnie tu nie bylo co?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Chrome napisał(a)
ja sie znowu uaktywnie
oczywiscie lekkoatletyka na studiach wiec jezdzisz na zawody tak, ale dla skoczków w dalnie ma zbyt wielu zawodów, w których można by startować, niemniej tak, jeżdżę
bo ja trojboj trenuje od 2 dni powodzenia życzę
wczesniej inne badziewia ale nie na studiach
lekkoatletyki u nas nie ma tylko siatka nozna i sporty silowe u mnie w liceum także kiepsko z tym było, zresztą UMK także ma marną bazę do uprawnia lekkiej atletyki
masz wogole jakies osiagniecia narazie tylko 5,58m w dal, biega się trochę na krótkie dystanse, ale z tego co pamiętam, nigdy nie był mierzone fotokomórką, a stoperem to wiadomo - zależy od refleksu człowieka, niemieniej będę dalej trenował, aby poprawić swoje wyniki
no i oczywiscie kiedy pojawisz sie jako gracz na u42 ale jak będę graczem na uni42 to nie będę mógł tam moderować :|
Chrome napisał(a)
czy ja wiem masz juz znajomosci mniejsze lub wieksze wiec mozesz naciskac
a co do planow to pewnie sie okaze ze wyjedziesz do angli i bedziesz pracowal w czyms zupelnie innym jak miliony polakow no archiwiści akurat mają wzięcie w Polsce, płaca co prawda nie wielka ale dla kogoś kto się tym interesuje nie jest to najważniejsza rzecz
a teraz mam pytanko takie ciekawe
ktorego uni dzial wojen jest najciekawszy hmm najciekawsze... powiedzmy, że uni24 zawsze zaskakuje - tam zawsze coś piszą i nie wiadomo co wymyślą
najnudnieszy ?( tam gdzie najmniej wojen, czyli tam gdzie mam najmniej pracy, więc wychodzi na to że to uni41, chociaż uni24 także jest nudne ze swoim nieustannym brakiem poszanowania dla regulaminu...
najbardziej frustrujacy frustracje mam tylko w przypadku beznadziejnych zachowań poszczególnych użytkowników a i to rzadko i raczej na zasadzie "a on znowu zaczyna swoje, gdzie się tacy ludzie rodzą", ale cóż - tacy także chodzą po ziemi
no i oczywiscie twoj ulubiony a to jest trudne pytanie, w sumie to uni25 - tam piszą stosunkowo dużo, a jakoś rzadko muszę interweniować, umieją porozmawiać na poziomie, rzadko zdarza się jakiś narwaniec, który kogoś nazwyzywa i popsuje wszystkim zabawę
tylko szczeze
no i co sadzisz o informatyce i informatykach informatyka dobra rzecz, nie lubię natomiast takich informatyków, którzy to umieją pisać w SQL, PHP, Perlu, Javie, Java Script i myślą, że są bogami, to tak jakbym sie ja naśmiewał z reszty, zenie znają definicji zespołu archiwalnego, czyli kompletnie bez sensu
Nya napisał(a)
dlaczego nie mozna sie wpisac do Twojego FC? ależ można, jak tylko nie jaki wafel, założyciel tematu ruszy swoje 4 litery, ale popisać sobie zawsze można ;)
Tez jestes wlochaty? włos tu włos tam - trochę tego jest :D
Nya napisał(a)
Zauwazylam, ze w teamie zielonych sa praktycznie sami wlochaci modkowie (Stivi, Zubrzyk, jeth, eustachy, NieustraszonA)... co o tym sadzisz? Mafia? powiedziałbym nawet, że mafia futerkowa
Jestes spamerem? nie podejrzewam siebie o takie zdolności
Co Cie sklonilo, zeby zlozyc podanie na modka? uznałem za stosowne gdzieś sobie popracować, a że grałem w Ogame kawał czasu to pomyślałem czemu nie...
Ktore uni lubisz najbardziej? gdzieś tam wyżej jest na to krótki wywód ogólnie większość userków fajna jest, tylko zdarzają się "wybitne" jednostki, no ale tak jest wszędzie
Nya napisał(a)
Dlaczego tak malo piszesz w swoim FC? nie mam instynktu spamera i jak coś pisze to przeważnie rzeczowo
Jestes wredny czy dasz sie uglaskac ^^? oj wredna ze mnie menda - jak coś przemyśle i coś postanowię, to mnie trudno przekonać... poza tym jak sobie przypominam nikt mnie jeszcze na tym forum głaskać nie próbował albo ja tego nie widzę :P
Dlaczego nie moderujesz wojen na uni 11? bo społeczność uni11 ciężko by to przeżyła jakby zobaczyła połowę tematów pociachanych przez mnie z adnotacjami "upomnienie za spam" :]
Nya napisał(a)
a skad wiesz czy spolecznosc uni 11 wlasnie tego nie pragnie^^? to macie Sir Kmica i jemu to zlećcie :P
A jakby ktos probowal Cie uglaskac dalbys sie? a nie wiem... zależy kto by głaskał :>
Nya napisał(a)
tak sie tylko pytam nie chcesz nas to nie o! ależ ja nie mogę wywalić Sir Kmica z posady SMODKi by mogły, ale z tego co mi wiadomo praca Sir Kmica jest oceniana dobrze więc nie ma powodu
No jakby chciala Cie glaskac super fajna kobieta Twoich marzen? ach kobieta moich marzeń... nie potrafił bym się oprzeć tak myśle
Nya napisał(a)
a kto Ci karze go wywalac? Zamien sie z nim:D ale ja kofam wszystkie moje aktualne unia z rewiru nie wiem, które miałbym oddać
A jak wyglada kobieta Twoich marzen? o ja... takie pytanie.. ale odpowiem:
-czarne (ale tak mocno czarne) włosy do ramion, wzrost około 1,70, piękne oczy, najlepiej błękitne, nie chudzielec ale i nie z nadwagą jakąś dużą - wystarczy że ja jestem chudzielec.. to tak pokrótce chyba wszystko
EDIT>Zapomniałem - niech nie mana sobie nic różowego!!!
Nya napisał(a)
Kiedy wkleisz tutaj swoje foto? w pierwszym poście bodajże napisałem, ze jestem taki ukryty i w ogóle skryty.. więc zdjęcie raczej nie prędko
I czy w tym ideale kobiety tylko wyglad gra glowna role? pytałaś o wygląd to opisałem wygląd owszem przyciąga wzrok ale cechy wewnętrzne ważniejsze... chociaż trudno mi sobie wyobrazić kobietę z takimi cechami, które pozwoliły by jej wytrzymać ze mną
Nya napisał(a)
dobranoc:)
Ale miejmy nadzieje, ze to foto niedlugo wkleisz:D nadzieja rzecz ważna :D
Jak juz wstaniesz to napisz jakie jest Twoje najwieksze marzenie? a tego Ci nie powiem przecież pisałem że jestem skryty ;)
Nya napisał(a)
ta ta ta skryty...trzeba Cie otworzyc
/me szuka otwieracza ^^ beznadziejna sprawa po mojemu.. ale nikt Ci nie zabroni szukać
A wiec:
Ulubiony czlonek teamu? mam kilku ulubionych płci obojga, nie powiem kogo bo jeszcze wyjdzie, że się podlizuje
Czy bywales na jakis zlotach? a nie było żadnego w okolicy mojej, a na dalekie jazdy ni czasu ni pieniędzy :?
Hasky napisał(a)
co sądzisz o wyborach? cichosza.... cisza wyborcza...
ZabioreCiButy napisał(a)
kawa czy herbata?? ;) zdecydowanie herbata, kawy nie pijam
^El Wafel^ napisał(a)
Cieszysz sie z mojego powrotu? niezmiernie [SIZE=7]ale FC dalej leży obiboku[/SIZE]
2 gości