PO czy PiS?
Głosowałeś na wyborach w ogóle?
Masz swoje auto :>?
Głosowałeś na wyborach w ogóle?
Masz swoje auto :>?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Yamato Damashi napisał(a):
PO czy PiS? PO
Głosowałeś na wyborach w ogóle? si
Masz swoje auto :>? najpierw wypadałoby znaleźc pracę, zeby mieć za co to auto utrzymywać ;p
A jakie auto ewentualnie chciałbyś kupić ? w miarę mało palić ma i nie wyglądać jakos ohydnie
Jakie chciałbyś mieć kiedyś, kiedyś ? terenówkę - chciałbym sie kiedyś pobawić takim samochodzikiem ;p
Auto kabriolet czy coś pod limuzynę? ani to ani to
Jaka terenówka? dobra ^^
Boisz się czegoś? każdy sie czegoś boi nie pytaj czego dokładnie, bo nie uzyskasz odpowiedzi ;)
Często używałbyś swojego jachtu gdybyś takowy miał mieć? jeśli byłbym w stanie go utrzymać nie harując od rana do wieczora to tak - często ;p
BoNeY napisał(a):
ile masz dioptri... ? -5
Edit: Vasco
Co robi wakat jak pada? patrzy jak ładnie pada i nasłuchuje szumu przez spadające krople wytwarzanego
Dużo jesz? Ile posiłków dziennie? 3 posiłki dziennie, czyli standard, a jem tyle zeby głód zaspokoić
Chleb czy bułki ? zależy jakie bułki i zależy jaki chleb ;)
Czemu odpisałeś innym kolorem niż normalnie? zmieniam image ;]
Jaki leci modkowanie? powoli do przodu
Więcej masz grzechów czy dobrych uczynków ? nie liczę
Na jaki ? bardziej wyraźny, jasnozielony na ciemnym skinie w wbb3 jednak kiepsko widać
Gołota czy Adamek? lepszy czyli Adamek - przed nim jeszcze cała kariera, a Gołota to juz emeryt, dobrze że Adamek wygrał
Oglądałeś walkę? niet
Ja mam biały skin WBB3 biały jest brzydki
A ogólnie jak Ci się podoba ta rewolucja w forum? w sumie nie takie najgorsze, chociaż swoje braki ma
Rzekomo łatwiej się pracuje ano zaiste skądinąd
Mr. Kolos napisał(a):
lubisz byc tajemniczy ? a nie widać? ;p
czy damashi nei przesadza z tymi wscibskimi pytaniami ? mysli jak tu naspamować
a uprawiales kiedys sex z facetem ? a teraz patrzymy na pytanie wyzej
To ja jestem wścibski? Chyba bardziej płytkich pytań nie umiem zadawać. toż zobacz moja odpowiedź :D
Jak ocenisz pracę jako Mod w skali 1/100? kogo? swoją czy kogoś?
A kolegów z Teamu? Skala ta sama tak wszystkich naraz? keine szanse, to będzie niedozwolone upraszczanie i uogólnianie
Mr. Kolos napisał(a):
czy jesli ktos jest tajemniczy, to znaczy, ze ma do ukrycia cos wstydliwego ? nie zawsze, ale tak też bywa ;)
Satanie(L) napisał(a):
Wakat mordo kojarzysz mnie?:D coś mi tam świat w mózgownicy
Co tam?? głucho wszędzie cicho wszędzie, co to bedzie :D
Powiedz mi jedno. Czy balagan sam z siebie sie robi? Tzn np jak posprzątasz w szafie to od razu z siebie po 1h sie robi?:D nieee przynajmniej nie mi, chociaż znam osoby, którym tak się właśnie dzieje :D
Ogólnie cały ogół roboty jaką wykonują Modzi razem z satysfakcją i zdenerwowaniem a czy ja siedzę w głowach modków aby oceniać ich zdenerwowanie i poziom satysfakcji? ;p
Kogo najbardziej lubisz z Teamu? jest kilka osób, ale nie mam jakiejś takiej "naj"
Jaką role na świecie odgrywają kobiety? mniemam, że ważną ^^
Yamato came and back napisał(a):
Wakat to prawda ze masz slabośc do koloru różowego ??? różowy to zuuułłoooo ;]
Najlepsza terenówka to suzuki Vitara o ta otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10132926 zgadzasz sie ze mna ??? nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem
Jesteś cnotliwy hahah xD ??? zależy co przez to rozumiesz ;>
Wiem czemu już kilkanaście razy dałes mi bana bo chciałes przywłaszczyć sobie mój nick xD zły wakat xD no patrz - jest taki sprytny, zę sam o tym nie wiem! ;p
Czy to prawda że w szkole nazywali cie lamą ??? jak ja chodziłem do szkoły do internet nie iał tak szerokiego zasiegu, więc i przezwisko "lamer" nie było takie popularne, wiec pomysł nietrafny ;]
Nie bolą cie palce od pisania i spamowania wiecznego xD ??? czasami mnie brzuch boli (ze śmiechu) jak przeczytam co usery a forum wypisują :D
O wrócił z zaświatów.
Nudzi Ci się odpisywanie tutaj? jak już to znudziło mi się spamować
Jesteś obowiązkowy? tak, ale oczywiście jak każdemu czasami mi sie nie chce
Jeśli podejmujesz się jakiegoś zadania dajesz z siebie wszystko żeby je wykonać? tak, z zastrzeżeniem jak wyżej
Matematyka czy Polski? Polski
Francuski czy Hiszpański? wsio rawno - i to zło i to zło
Masz konto na MMOgame ^^? nie
Widze, że wracasz do formy
Jak studia? studia studia i po studiach ^^
Ulubiony napój? herbata
Mr. Kolos napisał(a):
od prawie pol roku nei dostalem warna
jestes ze mnie dumny ? przez całe pół roku nie rzuciłeś ani jednym wulgiem? brawo!
moge sie ubiegac o kasacje warnow ? w świetle regulaminu tak, chociaż w te Twoje warny nie zajrzałem - nie wiem co tam masz