Przyklejony Linkownia ... Miejsce na ciekawe linki
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
-
-
Moderator Handlu, Spamu i Hydeparku(Wydarzenia i Polityka,Rozrywka i Hobby,Humor)
"Człowiek jest złym zwierzęciem. I to jest zasada. Żaden człowiek, kiedy jest silny, nie jest dobry.''
Marek Edelman
-
zloteserce.pl/
to jest wyszukiwarka, która daję to samo co google (właściwie to jest google ) ale za każde wyszukanie sponsor przeznacza pieniądze na tych najbardziej potrzebujących -
-
...
UPominam za link z niedozwolonymi słowami w komentarzach!
Na przyszłość proszę zwracać uwage na zawartość strony, następnym razem poleci WARN!
/Superman -
Brygada RR - Pszczela afera
youtube.com/watch?v=kN6aE3X1UqU
kawałek od 2:42 <rotfler>
P.S że ja to oglądałem..Taki dałn
<------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
-
Moderator Handlu, Spamu i Hydeparku(Wydarzenia i Polityka,Rozrywka i Hobby,Humor)
"Człowiek jest złym zwierzęciem. I to jest zasada. Żaden człowiek, kiedy jest silny, nie jest dobry.''
Marek Edelman
-
SZUKAM DRUGIEJ POŁÓWKI
MOŻE BYĆ 0,7 -
Ech...
Nawet komentarza nie mona dać. Warto dodać że to miejsce na mądre linki.
joemonster.org/gry/14076/Hedgehog_Launch
Macie.
Wystrzelcie se jeża.
Mnie się udało po 22 dniach. -
-
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez -MetalMarcin- ().
-
ble
:tratata:
-
Zwiedzanie bez wychodzenia z domu - w sam raz na takie zimne dni jak ostatnio.
Podziwiać :O
domoklik.pl/pl/kalejdoskop/806-skwer_kosciuszki -
-
youtube.com/watch?v=NmBES8l4LuI
Merry Christmas and Happy New Year.wmv
Świeża Moja Produkcja
Uprzedzam , że osoby poniżej 18 roku życia nie powinny oglądać mimo miłego tytułu.
Nagranie zostało wykonane w Second Life
Odpowiedzialność za obejrzenie tego filmu mimo braku 18 lat spada na ciebie drogi użytkowniku -
Poświątecznie:)
youtube.com/watch?v=yt-K5w1PFM…/&feature=player_embedded -
Hymn Kebab sqadu.
youtube.com/watch?v=PJTOF3xMvts -
-
-
-
-
icytaty.pl smieszne cytaty z irc
-
DaroSpitteler napisał(a):
Świeża Moja Produkcja
Uprzedzam , że osoby poniżej 18 roku życia nie powinny oglądać mimo miłego tytułu.
Odpowiedzialność za obejrzenie tego filmu mimo braku 18 lat spada na ciebie drogi użytkowniku[center]4w5
~ 319 ~[/center] -
Graveir napisał(a):
DaroSpitteler napisał(a):
Świeża Moja Produkcja
Odpowiedzialność za obejrzenie tego filmu mimo braku 18 lat spada na ciebie drogi użytkowniku
Google rządzi słownik choć obok posiadam te papierowe
i większości nie przywiązuje uwagi do łamanego swego englisha -
Marek Edelman
-
Co to jest? Jedyne co z tego wynika, to fakt, że ten głupi miś miał pół litra i wychlał go sam.
youtube.com/watch?v=H_75HNOS3jE&feature=fvw
Coś takiego w ramach hobby chce robić w czasie, kiedy będę miał nieco więcej wolnego czasu i kasy na tyle by być nieco ekscentryczny -
Marek Edelman
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0