Your browser has JavaScript disabled. If you would like to use all features of this site, it is mandatory to enable JavaScript.
Przestałeś pozdrawiać to nie wyskakiwały powiadomienia
Quote from Kicki: “Nwet kot na koniec się obudził Gratulacje i oby to był dobry prognostyk na nowe ” A ja to co?
Gratulacje Moja pancerna SS przetrwała Przetapiaj na nowe stateczki i będzie dobrze
Gratulacje Trochę czasu spędziliśmy na tym uni Ja co prawda od roku się urlopowalem ale ekipa która @smitty1 stworzył przetrwała dość długo. Przetapiaj i rosnij duży
Gratulacje!! zysk kosmiczny wiesz gdzie go slac? Idealna proporcja pod mój dex na 36
Gratulacje wiesz gdzie skac paczuche? No i top na więcej pancy Obrońcy SZO
Gratulacje!!! Widzę, że ładnie sobie poczynasz i dajesz radę znaleźć oazę na pustyni Przetapiaj na eko Obrońcy szo
Co wy kurde urlopy macie? Pol dnia stracę na wpisy w st gratulacje acs i gwiazdki spadają obrońcy SZO
Kurde z tej drobnicy to ci całkiem fajne zyski wychodzą Gratulacje obrońcy szo
Gratulacje chyba wolne miałeś, że tak uni wyczysciles podejrzewam, że jak dobijesz do #100 to już całe uni wyczyścisz i nie będziesz miał na kogo latac
Grosz do grosza I zysk się uzbiera. Gratulacje obrońcy SZO
Gratulacje Zysk może nie jest oszałamiający ale dobrze się czasem w st pokazać! gratulacje Obrońcy
Gratulacje pare dni człowieka nie ma a tu takie akcje? Jeszcze trochę do tej #100 zostało ale to co zrobiłeś w ostatnich pare dni to kosmos. Gratulacje obrońcy szo
Gratulacje widzę, że budowa rozpierdalatorów idzie pełna para Przetapiaj na kolejne Obrońcy szo
Gratki fifi ciężka praca i Tobie tez się udało coś ustrzelić czekamy na wiecej
Gratulacje!!! Chyba tylko ty jeszcze żyjesz na tym uni czekam na więcej i jakiś większy %
Gratulacje do 100 coraz bliżej po 60 chyba wprowadzimy haracz 20% z każdego ST do mnie obrońcy SZO
Push! Jak ty znajdujesz te cele na tej pustyni... gratulacje obrońcy SZO!
Się rozlatałeś ostatnio. Gratulacje obrońcy szo